Opel-dealer Hedin Automotive - Meppel Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Leonard Springerlaan 33, 7941 GX Meppel, Drenthe, NL

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel snel geholpen volgens mijn dochter, die voor mij naar jullie aanbevolen garage gebracht. Zij reed namelijk en heeft mij naar een vriendin in Meppel gebracht en weer opgehaald!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Superfijne garage. Behulpzaam personeel en goeie service. Denken met je mee in goedkopere oplossingen. Overleggen altijd eerst met de klant voordat ze gaan repareren.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altijd een goede service, behulpzaam, bekwaam en vriendelijk personeel. Dat zorgt er voor dat ik al jaren klant ben en blijf.

Información sobre la empresa

1. Concesionario Opel
  2. Tienda de reparación de automóviles
  3. Concesionario de autos
  4. Servicio de automóvil

Sobre Opel-dealer Hedin Automotive - Meppel

Escrito por la empresa

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

• Leonard Springerlaan 33, 7941 GX, Meppel, Drenthe, Holanda

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

799 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Superfijne garage

Overleggen altijd eerst met de klant voordat ze gaan repareren.

12 de agosto de 2026

Respuesta de Opel-dealer Hedin Automotive - Meppel

Bedankt voor je 5* beoordeling plus mooie toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer.

Altijd een goede service

12 de agosto de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Al jaren klant en altijd prima…

Al jaren klant en altijd prima geholpen. Fijne garage met vriendelijk personeel.

5 de agosto de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel snel geholpen volgens mijn…

11 de agosto de 2026

Respuesta de Opel-dealer Hedin Automotive - Meppel

Bedankt voor je 5* beoordeling en opmerking. Fijne zonnige dag gewenst en we zien je graag weer.

Duidelijke prijsafspraken.

Duidelijke prijsafspraken. Aardige medewerkers.

10 de agosto de 2026

Respuesta de Opel-dealer Hedin Automotive - Meppel

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer.

Respuesta de Opel-dealer Hedin Automotive - Meppel

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Heel veel plezier met je nieuwe auto. Fijn weekend gewenst en we zien je graag weer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goeie service en tips ontvangen over…

Goeie service en tips ontvangen over profiel van de banden en hoe dit in de gaten te houden.

3 de agosto de 2026

Open en eerlijke communicatie

Open en eerlijke communicatie, hielden zich aan de afspraak

1 de agosto de 2026

Respuesta de Opel-dealer Hedin Automotive - Meppel

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Een fijne dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onze eerste ervaring met dit bedrijf

Onze eerste ervaring met dit bedrijf. Vriendelijke mensen en goed geholpen.

29 de julio de 2026

Goed ontvangen en geholpen

27 de julio de 2026

Respuesta de Opel-dealer Hedin Automotive - Meppel

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Een fijne zonnige dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*!

Vriendelijk geholpen!

Vriendelijk geholpen!
Duidelijke uitleg over reparaties!

21 de julio de 2026

Respuesta de Opel-dealer Hedin Automotive - Meppel

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service en vriendelijkheid.

Goede service en vriendelijkheid.
Mijn vaste garage

22 de julio de 2026

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Terugroepactie

Mijn auto, kenteken JNH-98-R, is bij de Hedin garage in Meppel geweest i.v.m. een terugroep actie. Na de update bleken er verschillende instellingen te zijn veranderd zonder dat mij dat was verteld. Ik heb hierover gebeld en ben terug geweest bij de garage. Ik ben toen vlot geholprn.

15 de julio de 2026

Respuesta de Opel-dealer Hedin Automotive - Meppel

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Fijne week gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*!

Uitstekende service.

Uitstekende service.
Na het laatste onderhoud bleek er iets niet goed vastgedraaid.
Terug naar de garage en alles werd netjes opgelost!

15 de julio de 2026

Respuesta de Opel-dealer Hedin Automotive - Meppel

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Mooi dat het snel en netjes werd opgelost. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer!

Hoge service

Hoge service, denken mee. Vertellen eerlijk als er reparaties nodig zijn. Hebben alle tijd voor vragen.
Kortom heel vertrouwd.

13 de julio de 2026

Heel snel geholpen

8 de julio de 2026

Beste Jan,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze communicatie en service. Dank voor de review.

Julian van Hedin Automotive

8 consejos para escribir buenas reseñas.