Opel-dealer Hedin Automotive - Schagen Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

De Fok 2, Lagedijk, 1742 PD Schagen, Noord-Holland, NL

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik ben uitstekend voorgelicht en geholpen door de heer Peter Bakker. Een top verkoper, innemend en niet opdringerig. Een smetje is echter, dat bij de aflevering van de aangekochte auto de boordg... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er kon meteen een afspraak gemaakt worden. We werden heel vriendelijk ontvangen. De reparatie werd op tijd uitgevoerd.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eerste onderhoudsbeurt en dan is het een verrassing wat je er tegen kan komen. Bij Hedin Schagen geen verrassingen. Duidelijke afspraken met prijsopgave vooraf en op tijd klaar. Prima garage.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles is correct verlopen, vriendelijk personeel afspraken nagekomen. Werd gebeld dat een herstelling best prijzig was, helaas maar voldeed weer aan de Apk norm. Jammer dat Hedin Automotive niet meer... Ver más

Información sobre la empresa

1. Concesionario Opel
  2. Tienda de reparación de automóviles
  3. Concesionario de autos
  4. Servicio de automóvil

Sobre Opel-dealer Hedin Automotive - Schagen

Escrito por la empresa

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

• De Fok 2, Lagedijk, 1742 PD, Schagen, Noord-Holland, Holanda

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

790 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Reparatie zou erg prijzig worden

Reparatie zou erg prijzig worden, hebben alternatief voorgesteld. Waarvoor dank

1 de septiembre de 2026

Respuesta de Opel-dealer Hedin Automotive - Schagen

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*.

Een goede service

1 de septiembre de 2026

Respuesta de Opel-dealer Hedin Automotive - Schagen

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er kon meteen een afspraak gemaakt…

Er kon meteen een afspraak gemaakt worden.
We werden heel vriendelijk ontvangen.
De reparatie werd op tijd uitgevoerd.

29 de agosto de 2026

Respuesta de Opel-dealer Hedin Automotive - Schagen

Bedankt voor je 5* beoordeling en mooie toelichting. Fije dag gewenst en we zien je graag weer.

Goede services

Goede services, vriendelijke mensen

24 de agosto de 2026

Respuesta de Opel-dealer Hedin Automotive - Schagen

Bedankt voor je 5* beoordeling en mooie toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer.

Niks op aan te merken

Niks op aan te merken, gewoon prima aardige mensen geen poespas

18 de agosto de 2026

Vriendelijk geholpen met goed uitleg

Vriendelijk geholpen met goed uitleg

15 de agosto de 2026

Respuesta de Opel-dealer Hedin Automotive - Schagen

Bedankt voor je beoordeling plus toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*.

Vertrouwen

Een smetje is echter, dat bij de aflevering van de aangekochte auto de boordgereedschappen niet aanwezig was, uitgezonderd de banden reparatieset.
Op blz. 223 van de gebruikshandleiding wordt dit
genoemd.
Wat nu bij panne als de auto gesleept moet worden!
Wordt hierop nog aktie ondernomen door Hedin

15 de agosto de 2026

Respuesta de Opel-dealer Hedin Automotive - Schagen

Bedankt voor je beoordeling plus toelichting. Ik zet het door naar mijn collega Peter bakker. Fijne dag gewenst en heel veel plezier met je nieuwe auto.

Eerste onderhoudsbeurt

11 de agosto de 2026

Respuesta de Opel-dealer Hedin Automotive - Schagen

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Fijne dag gewenst en we zin je graag weer.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Accuraat geholpen

Accuraat geholpen. Duurde niet erg lang. Mooie prijs betaald

8 de agosto de 2026

Respuesta de Opel-dealer Hedin Automotive - Schagen

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Fijne week gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*.

Klantvriendelijk en heldere communicatie

Klantvriendelijk en heldere communicatie

27 de julio de 2026

Respuesta de Opel-dealer Hedin Automotive - Schagen

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Een fijne zonnige dag gewenst en we zien je graag weer.

Goede service en vriendelijk personeel

Goede service en vriendelijk personeel

22 de julio de 2026

Respuesta de Opel-dealer Hedin Automotive - Schagen

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*!

Klantvriendelijk personeel

Klantvriendelijk personeel. Alles gedaan zoals was afgesproken

22 de julio de 2026

Respuesta de Opel-dealer Hedin Automotive - Schagen

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer!

Niet standaard een volle beurt geven na 4000 km

Niet standaard een volle beurt geven, maar naar de km stand kijken. Na 4000 km zijner dingen die kunnen wachten tot de volgende beurt. Dat i s meedenken met de klant en goedkoper.

21 de julio de 2026

Respuesta de Opel-dealer Hedin Automotive - Schagen

Bedankt voor je 5* beoordeling en de waardevolle toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer!

Uitvoering Onderhoudsbeurt

Correcte uitgevoerde onderhoudsbeurt. tijdig afgewikkeld

20 de julio de 2026

Top garage

Binnen 5 minuten oplossing voor het defecte infotainmentscherm! Vroeg wat de kosten waren: 0 euro, service!
Ik was nooit eerder bij de Hedingarage in Schagen geweest, maar wat een prettige garage. Dat begint al bij de verwelkoming door de receptioniste!

20 de julio de 2026

Respuesta de Opel-dealer Hedin Automotive - Schagen

Bedankt voor je 5* beoordeling en mooie toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik kon snel een afspraak maken

Ik kon snel een afspraak maken. Werd vriendelijk ontvangen en dachten mee qua afspraak maken over het ophalen. Ook wederom vriendelijk ontvangen bij het ophalen van mijn auto na de APK.

15 de julio de 2026

Respuesta de Opel-dealer Hedin Automotive - Schagen

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Fijne week gewenst en we zien je graag weer!

8 consejos para escribir buenas reseñas.