Ons nieuwe Reanult Captur Full Hybrid E-tech afgelopen vrijdag gekomen. Een van verkoper ( Ronald Okkinga ) heeft ons geholpen van het begint : het bestellen van de auto, klaar maken voor te rijden... Ver más
Heb al meerdere goede ervaringen met Hedin Den Bosch.Na proefrit overtuigt dat de Twingo de juiste auto is. Nemen de tijd voor je bij aankoop met het gereedmaken van bestelling van nieuwe Twingo.... Ver más
La empresa ha respondido
Ik vond het eindbedrag redelijk hoog. Volgens vrienden had het euvel van de gordel eenvoudig opgelost kunnen worden en wel door de draad door te met de verbinding naar het dashbord. Ik ken er niets... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre Renault-dealer Hedin Automotive
Escrito por la empresa
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Invita a los clientes a opinar
de auto is goed gemaakt echter de…
de auto is goed gemaakt echter de bereikbaarheid is slecht

Respuesta de Renault-dealer Hedin Automotive
Service bij auto met lekke band
Mijn auto had een lekke band. Uitgangspunt is dan dat de auto diezelfde dag nog kan worden gebracht en gerepareerd, verliep dat aanvankelijk wat lastiger. Daarom heb ik nogmaals contact opgenomen met de serviceafdeling. Vervolgens verliep alles gemakkelijker. Ik kon de auto brengen en een oplossing zou worden geboden. Daaarom ben ik ondanks een eerste moeilijk contact, toch uiterst tevreden.

Respuesta de Renault-dealer Hedin Automotive
Snelle hulp bij onverwachte calamiteit, zorgeloos op vakantie.
Toen onze Renault Captur uit 2024 plotseling een ernstige melding op het display gaf, konden we na een kort telefoongesprek al binnen een uur terecht bij Renault-dealer Hedin Automotive in Helmond. Daar werd direct onderzocht wat er aan de hand was.
Vanaf het eerste contact werden we vriendelijk en professioneel geholpen. Het team onderzocht de oorzaak zorgvuldig en legde helder uit wat het probleem was en welke reparatie nodig bleek. Ondanks ons onverwachte bezoek aan de werkplaats kon de reparatie zelfs nog dezelfde dag worden uitgevoerd.
Dankzij deze deskundige en servicegerichte aanpak konden we onze vakantieplannen met de auto met een gerust gevoel voortzetten. Renault-dealer Hedin Automotive in Helmond levert niet alleen technisch vakmanschap, maar denkt ook actief met zijn klanten mee. Voor ons is dit dan ook absoluut een aanrader.

Respuesta de Renault-dealer Hedin Automotive
Goede service.Bij vragen over het…
Goede service.Bij vragen over het navigatiesysteem kon ik terug komen om het nog eens uit te leggen.Gehouden aan de afspraken.
Kom al er niet voor niets er al jaren voor nieuwe auto’s en onderhoud ervan.

Respuesta de Renault-dealer Hedin Automotive
Heeft nogal wat moeite gekost om op…
Heeft nogal wat moeite gekost om op korte termijn een afspraak te regelen. Via de site stond er een wachttijd van 4 weken wat voor ons onacceptabel was. Door de garage redelijk snel en goed geholpen.

Prettige benadering bij receptie
Prettige benadering bij receptie. Meteen iemand van de werkplaats erbij halen ivm mijn specialistische vraag. Fabrieksfout die keurig door jullie werkplaats gratis is gecorrigeerd. Elektrisch opgeladen als je auto ophaalt. Klasse!

Respuesta de Renault-dealer Hedin Automotive
Snel en deskundig advies van de balie…
Snel en deskundig advies van de balie medewerker.

Respuesta de Renault-dealer Hedin Automotive
Aanrader voor de garage en de autodealer.
Personeel, service en oplossing zijn geweldig.
Een aanrader voor de garage en de autodealer.

Respuesta de Renault-dealer Hedin Automotive
Auto volgens afspraak gemaakt is

Respuesta de Renault-dealer Hedin Automotive
Zeer snel geholpen en keurig…
Zeer snel geholpen en keurig werkzaamheden uitgevoerd

Snel en vakkundig geholpen
Snel en vakkundig geholpen. Niets te veel gedaan. Prima!

Respuesta de Renault-dealer Hedin Automotive
Goed en volgens afspraak het onderhoud…
Goed en volgens afspraak het onderhoud uitgevoerd.
Ik werd erg vriendlelijk geholpen.

Prettige chef werkplaats
Prettige chef werkplaats, werd gebeld met belangrijke informatie.

Snel geholpen
Koplamp was stuk, deze werd snel gerepareerd. Kan weer veilig verder.