Al jaren met grote tevredenheid klant bij Automotive Hedin in Oss. Wordt altijd vriendelijk, klantgericht en professioneel benaderd door de medewerkers van zowel de werkplaats als verkoop. Naar tevred... Ver más
Kantsingel 24, 5349 AJ Oss, NL
La empresa ha respondido
Aan de balie netjes geholpen ze namen alle tijd voor vragen Gewoon correct behandeld
La empresa ha respondido
De baliemedewerker (Kees) heeft zeer adequaat gehandeld en gezorgd dat ik weer snel mobiel (leenauto). Duidelijke en transparante communicatie. Nam de tijd die nodig was, ondanks dat het relatief druk... Ver más
La empresa ha respondido
Erg goed geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe Clio. John wist precies wat we zochten en daardoor waren we er snel uit. Het hele proces verliep prettig en professioneel. Ook was hij flexibel met he... Ver más
Escrito por la empresa
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Kantsingel 24, 5349 AJ, Oss, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ik werd perfect geholpen door Rick, de koffie was perfect.

Respuesta de Renault-dealer Hedin Automotive - Oss
Ze zijn zeer begrip vol en behulpzaam.
Echt een goede service.

Respuesta de Renault-dealer Hedin Automotive - Oss
Heel snel de oorzaak gevonden en snel gemaakt

Respuesta de Renault-dealer Hedin Automotive - Oss
Ik werd direct geholpen. Op mijn vragen werd correct geantwoord, er werd meegedacht naar oplossingen.
Vriendelijk personeel aan de balie.

Respuesta de Renault-dealer Hedin Automotive - Oss
We hadden een heel klein gaatje in de band en we konden meteen terecht.
Rick bedankt, voor de snelle top service.

Respuesta de Renault-dealer Hedin Automotive - Oss
Goede communciatie, denken mee en proberen de beste oplossing te realiseren.

Respuesta de Renault-dealer Hedin Automotive - Oss
Over het bedrijf ben ik al jaren zeer tevreden.

Eerlijk en behulpzaam.
Duidelijk uitleg en meedenkend.
Fijn in omgang .... je voelt je meteen welkom.

Uitstekend!
De planning, de toegestuurde herinnering en de geweldige service, prettig contact, de kwaliteit van de uitleg, die bij de rekening hoorde, geven een prettig gevoel. Vandaar deze waardering van 5 sterren.

Netjes en vlot geholpen
Goede uitleg wat er is gedaan met de auto

Respuesta de Renault-dealer Hedin Automotive - Oss
Vriendelijke ontvangst, goed advies, goede service en snelle afhandeling onder het genot van goede koffie.

Respuesta de Renault-dealer Hedin Automotive - Oss
Auto gebracht voor een onderhoudsbeurt, aangegeven dat ik hierop wilde wachten. Prima zitruimte, goede koffie, netjes geholpen.

Respuesta de Renault-dealer Hedin Automotive - Oss
Hedin garage Oss is een betrouwbare zaak!
Met werknemers die weten wat de doen en doen wat nodig is, zonder je andere zaken aan te smeren.
Topbedrijf!

Respuesta de Renault-dealer Hedin Automotive - Oss
Mijn wensen werden meteen begrepen en daarin werd spontaan meegedacht.
Reparatie en onderhoud werd boven verwachting snel en vlot uitgevoerd.
Factuur duidelijk en tegelijk met de auto klaar.
Een voorbeeld van hoe het moet !