smart-dealer Hedin Automotive Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het was in Almere en hoofdkantoor. 14 jaar trouwe klant en altijd mobiliteit service gehad en nu krijg ik dat niet meer terwijl heel internet en meerde sites zeggen dat ik er recht op heb. Heel kinder... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Te woord gestaan door Sebastiaan, erg open en toegankelijk. Goede adviezen en tips. Afspraken maken ging ook erg makkelijk en vol vertrouwen van I Auto.BV konden we de auto al meenemen terwijl de... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Zeer vriendelijk geholpen bij het uitzoeken van de geschikte versie Smart #3 als nieuwe leaseauto door Kim. Nu blijkt echter dat er folie los laat op de dakspoiler. Daar in juli al melding van... Ver más

Información sobre la empresa

1. Concesionario Smart
  2. Tienda de reparación de automóviles
  3. Concesionario de autos
  4. Servicio de automóvil
  5. Concesionario de coches Smart

Sobre smart-dealer Hedin Automotive

Escrito por la empresa

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Medio

TrustScore: 3.5 sobre 5

119 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

20 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Top service

Top service!

2 de junio de 2022

Beste Konuk,

Bedankt voor uw bezoek en deze mooie beoordeling.
Veel veilige kilometers gewenst.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Dat een onderhoud van Electric Smart zo…

Dat een onderhoud van Electric Smart zo belachelijk DUUR moet zijn! Bijna 300€. Voor een onderhoud van eigenlijk NIKS. Volgende keer breng ik de auto liever niet. Elektrisch heeft bijna geen onderhoud nodig. Is echt teveel geld.

30 de abril de 2022

Beste R.R.

Bedankt voor het achterlaten van uw beoordeling en uw toelichting. We zullen uw feedback delen met de betreffende vestiging.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onderhoud en controle beurt van onze Smart

We zijn voor onderhoud van onze (toen net aangeschafte) Smart bij Stern geweest voor een (controle) onderhoudsbeurt. Hier uit zijn een aantal punten naar voren gekomen welke aandacht nodig hadden. Deze aandachtspunten hebben we door Stern laten verhelpen.
Tijdens het eerste onderhoud bleken de remmen niet helemaal goed meer te zijn, deze werkzaamheden hebben we kunnen verhalen op de verkopende dealer. Dit dank zij het advies van de medewerker van Stern.
We hebben de medewerker van Stern ook aangegeven hoe de verloop hiervan deze was. Wij zijn dan ook uitermate TEVREDEN over de SERVICE en de klantvriendelijkheid van Stern!

15 de abril de 2022

Beste van Deventer,

Fijn om te lezen dat wij u naar tevredenheid hebben geholpen. Bedankt dat u ons met deze mooie review beoordeeld. Veel rij-plezier en veilige kilometers gewenst.

prima service

8 de abril de 2022

Beste R. Medema,

Fijn om te lezen dat de service naar tevredenheid is geweest. Bedankt voor u mooie beoordeling.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ik had problemen met de abs ben er 3…

Ik had problemen met de abs ben er 3 keer voor terug gekomen en het is nog niet goed a.s woensdag hoop ik dat het in order komt dan word ik weer in de garage verwacht

19 de marzo de 2022

Beste Ferdinand,

Bedankt voor het achterlaten van uw beoordeling. Spijtig te lezen dat u terug moest komen. Veel veilige kilometers gewenst.

Henri van Stern

8 consejos para escribir buenas reseñas.