Volvo-dealer Hedin Automotive Opiniones

2012
TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zaterdag mijn lynck & co 08 more opgehaald en erg blij mee. Goed en kundig geadviseerd door Mikail die ook een goede prijs voor de 4 jaar oude 01 heeft geregeld. Albert uit Amstelveen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service, mijn airco werkte niet naar behoren. Zonder afspraak langs gereden, en hebben ze toch even de tijd genomen om te kijken. Slang bleek defect, maar er was geen tijd om hem te maken en moe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altijd topservice! Waar een andere dealer geen interesse had om onze XC60 PE uit 2023 (Franse Export) in onderhoud te nemen, werden we met open armen ontvangen door HEDIN Zaandam! Buiten dit om alti... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Monteur even meegereden om te luisteren naar het rolgeluid wat de auto maakt. Zeer vriendelijke en kundige man. Receptie was bij het eerste bezoek wat minder vriendelijk maar ik had de indruk dat de... Ver más

Información sobre la empresa

1. Concesionario Volvo
  2. Tienda de reparación de automóviles
  3. Concesionario de autos
  4. Servicio de automóvil

Sobre Volvo-dealer Hedin Automotive

Escrito por la empresa

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

(2012)

166 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

De diagnose info erg kort en alleen…

De diagnose info erg kort en alleen mondeling terwijl er een rapport was. Moest weer terugbellen om iets betere info te krijgen over het mankement. Ook dat was erg kort van aard. De korte overschrijding van de garantie met 2000 km en geen gesprek mogelijk over gehele of gedeeltelijke coulance is jammer. Kortom een zakelijke houding.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Problemen met mijn boordcompuetr…

Problemen met mijn boordcompuetr waardoor de auto niet klaar was om op het afgesprokentijdstip op te halen. Zonder enig morren een dealerauto mee gekregen om toch thuis te komen. Gaf aan dat ik volgende morgen in Brabant een afsprak had en dat ik dus pas de auto kon terug geven laat in de middag, Geen enkel probleem. SUPER SERVICE

8 de julio de 2026

Beste meneer/mevrouw Schubert,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat we je met vervangend vervoer hebben kunnen helpen en dat je onze service zo hebt gewaardeerd. We stellen je vertrouwen op prijs en zien je graag een volgende keer weer terug.

Service

Klantgericht en vriendelijk

8 de julio de 2026

Beste Bert,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel. Dank voor de review.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Altijd heel tevreden over de service…

Altijd heel tevreden over de service van Hedin Leiderdorp. Ik heb nu een garantie ding. Er is een tikgeluid wat komt vanaf mijn linker voorkant, wiel ophanging, ergens daar. Hiervoor al meerdere keren langs geweest maar Hedin kan het niet vinden. Ik merk dat ze hier niet echt hun best voor doen. Telkens weer naar huis gestuurd. Ik ben geen zeurpiet en heb er ook weinig tijd voor maar maakt wel dat mijn volgende auto wellicht geen volvo meer zal zijn. Het kan geen kwaad maar wel irritant bij elke hobbel of verkeersdrempel.

Beste Jan-Willem,

Behulpzaam

Correct, behulpzaam en vriendelijk!

Beste Mark,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel. Dank voor de review.

Prima service en aandacht

Prima service en aandacht, vriendelijke medewerker en fijne wachtruimte. Top.

3 de julio de 2026

Beste Joep,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en medewerkers. Dank voor de review.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ze deden totaal hun best niet

Ze deden totaal hun best niet , om mijn auto van anwb naar werkplaats te krijgen. Toen heb ik het zeld gedaan. In 15 minuten stond mijn auto van anwb in werkplaats.

Beste Gerard,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel en zonder gedoe het probleem…

Snel en zonder gedoe het probleem opgelost. Top!

1 de julio de 2026

Beste Hans,

Fijn om te horen dat het probleem snel is opgelost. Dank voor de review.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Omdat je vriendelijk wordt ontvangen en…

Omdat je vriendelijk wordt ontvangen en het probleem ook snel was opgelost

Super garage

Beste meneer/mevrouw van Duijn,

Fijn om te horen dat je vriendelijk bent ontvangen en dat het probleem snel was opgelost. Dank voor de review.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn ruitensproeier deed het niet meer

Mijn ruitensproeier deed het niet meer. Kon gelijk langskomen. Kon er op wachten. En gefixt! Klasse!

Beste meneer/mevrouw Sandee,

Fijn om te horen dat je meteen werd geholpen en dat de ruitensproeier meteen werd gemaakt. Dank voor de review.

Keurige service en heldere communicatie

Keurige service en heldere communicatie

Beste Mirjam,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en communicatie. Dank voor de review.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Niet de kwaliteit die ik verwachtte

* Voor de reparatie moest ik de auto 10 dagen missen. Er was geen vervangend vervoer.
* Niet alles nagekeken, terwijl ik had aangegeven dat op de app vermeld staat dat de auto ontgrendeld is terwijl die op slot is en andersom. Zo weet ik niet of de auto vergrendeld is of niet en of het alarm geactiveerd is.
* de totale geschiedenis van alle ritten is eruit. Die heb ik nodig voor mijn km. verantwoording

Beste Patty,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kon direct geholpen worden voor een…

Kon direct geholpen worden voor een Quick scan, water, olie en lucht ivm autovakantie

Beste meneer/mevrouw Koster,

Fijn om te horen dat je direct werd geholpen. Dank voor de review.

Onderhoud 21 jaar oude Volvo V70

Uitstekende service, meedenken met de klant.

Beste Wim,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. We zien je graag weer de volgende keer. Dank voor de review.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima garage duidelijke uitleg wat er…

Prima garage duidelijke uitleg wat er gedaan is. Personeel is behulpzaam en zoekt naar oplossingen.

Beste Peter,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze garage en personeel. Dank voor de review en de mooie woorden.

Top.!

Top.
Kort en krachtig.

22 de junio de 2026

Beste meneer/mevrouw Barbé,

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons. Dank voor de review.

Service personeel transparantie…

Service personeel transparantie oplossing

Beste Jacques,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en personeel. Dank voor de review.

Het personeel was vriendelijk

Het personeel was vriendelijk , deskundig en volgens afspraak op yijd.

1 de julio de 2026

Beste meneer/mevrouw Slop,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel. Dank voor de review en de mooie woorden.

Service na servicebeurt.

Na de servicebeurt is de onderplaat onderweg losgeraakt. Dit is geweldig hersteld. Ook is de bemiddeling met de ANWB overgenomen en vriendelijk en zorgvuldig afgehandeld.

3 de julio de 2026

Beste Kees,

Fijn om te horen dat dit goed is hersteld. Wat fijn dat dit vriendelijk en zorgvuldig is afgehandeld. Dank voor de review.

Julian van Hedin Automotive

8 consejos para escribir buenas reseñas.