Hejdoktor Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg har indtil nu været meget tilfreds med Hejdoktor. Desværre oplever jeg, at svartiderne er blevet markant længere. Jeg ønskede en videokonsultation uden for min egen læges åbningstid, men når... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kunne ikke komme igennem til egen læge. 7 min efter tlf åbning var jeg nr 16 og der var iøvrigt ikke flere akut tider tilbage. Havde et dobbelt bygkorn indvendigt på øjenlåget.Så så jeg at PFA sundh... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alle tiders konsultation! Ingen ventetid og en læge der var opmærksom og havde svar på alle mine spørgsmål.

La empresa ha respondido

4. Psicólogo
  5. Reumatólogo
  6. Servicio de adelgazamiento

Escrito por la empresa

Hos Hejdoktor ønsker vi at du hurtigt og nemt kan få direkte adgang til læger, psykologer og fysioterapeuter. Du kan tale med vores behandlere ansigt til ansigt via videokonsultation eller skrive til dem - når det passer dig. Hejdoktor tilbyder chat og videokonsultationer samt receptfornyelser, uden at du behøver at bruge timer i venteværelset.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

102 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Dygtig og hurtig

2 de febrero de 2025

Respuesta de Hejdoktor

Mange tak for din fine anmeldelse, Andrew! 🌟Vi er glade for, at du oplevede hurtig og dygtig hjælp ⚡ Det betyder meget for os! 👨‍⚕️

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det fungerer rigtig fint

Det fungerer rigtig fint, men der står at jeg kan få 10% rabat på apopro online apotek. Og det er ikke tilfældet. Det er misvisende og giver forkert information. Det bør i få styr på

31 de enero de 2025

Respuesta de Hejdoktor

Mange tak for din anmeldelse og din ærlige feedback! 😊🙏 Vi er glade for, at du synes, vores service fungerer fint, men vi beklager meget forvirringen omkring rabatten hos Apopro 💙. Vi tager din kommentar seriøst og takker dig fordi du gjorde os opmærksomme på det! 🙌.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Amazing app and great processes and…

Amazing app and great processes and support from the team.

28 de enero de 2025

Respuesta de Hejdoktor

Thank you so much for your kind words, Reetika! 😊 We're thrilled to hear that you love our app and had a great experience with our team! 🚀🙌 Your support means the world to us! 🌟

Lisa var meget dygtig og kompetent

Lisa var meget dygtig og kompetent

25 de enero de 2025

Respuesta de Hejdoktor

Tusind tak for din fine anmeldelse, Martin! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse – vi har sendtrosen videre! 👏 Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse! 🙌"

Supersmart :0)

2 de enero de 2025

Respuesta de Hejdoktor

Tak for din anmeldelse, Kevin! 😊🚀 Vi er glade for, at du synes, det er supersmart! 💡

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg fik slet ikke det jeg betalte for

Jeg fik slet ikke det jeg betalte for. Med mine forudgående informationer burde jeg være blevet informeret om at de ikke kunne komme med yderligere til mig. Så kunne jeg have sparet mine penge.

28 de diciembre de 2024

Tak for din feedback.

Du kontaktede vores support, og her blev du refunderede straks uden der blev sat spørgsmålstegn ved dette. Det sker netop for at sikre, at du ikke skulle stå med udgifter for en oplevelse, som du fandt ikke levede op til dine forventninger. Vi kan nu se du herefter skriver på Trustpilot og finder ikke din rating står mål med det forløb der er sket da du netop ikke har betalt for din henvendelse.

Hvis du har yderligere kommentarer eller spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os igen i supporten.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Smilende læge som lyttede hvad jeg sagde og hjælp mig med behandling.

23 de diciembre de 2024

Kære Suhaila
Tusind tak for din dejlige anmeldelse og de flotte 5 stjerner! 🌟 Vi er så glade for, at du havde en god oplevelse hos os, og at vores læge kunne hjælpe dig. 🎄❤️

De varmeste julehilsner fra hele teamet på Hejdoktor🎄🎉

Ubrugelig service.

Ubrugelig service.
Svartid +6 timer.
Når svaret kommer er det hver gang noget med “kontakt egen læge eller lægevagten”.

21 de diciembre de 2024

Kære Kenneth,
Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du ikke har haft en god oplevelse med vores service. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores brugere.

Vi bestræber os altid på at svare så hurtigt som muligt, men i perioder med stor efterspørgsel kan svartiden desværre blive længere, end vi ønsker. Uden at kende til din sag så er vores læger i nogen tilfælde nødt til at henvise til egen læge eller lægevagten, såsom ved behov for fysisk undersøgelse og akutte eller komplekse helbredsspørgsmål.

Vi tager din kritik til os og arbejder løbende på at forbedre både svartid og kommunikation, så vi kan give vores brugere en endnu bedre oplevelse fremover.

Vi håber, du vil give os en ny chance i fremtiden. Har du yderligere input eller spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os direkte på kontakt@hejdoktor.dk.

Kompetent rådgivning

Kort ventetid og kompetent rådgivning. Super service, vil bestemt have det i tankerne fremadrettet, når der er behov.

10 de diciembre de 2024

Hej Jesper,
Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord! Det betyder meget for os at høre, at du oplevede kort ventetid og kompetent rådgivning. Vi stræber altid efter at levere en effektiv og professionel service, og det er dejligt at høre, at vi levede op til dine forventninger.

Vi står klar til at hjælpe dig igen, hvis behovet opstår i fremtiden. Tak fordi du deler din oplevelse!

Mvh
Hejdoktor 🌟

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejligt når egen læge holder lukket

Mit barn blev syg natten til en lørdag, behandling er simpel men kræver receptpligtig medicin.

Lørdag formiddag satte jeg mig i kø i appen, og fik hurtigt kontakt med en flink læge som fik os i behandling med det samme, og oplyst om hvad vi skulle holde øje med og evt. kontakte egen læge med hvis det indtraf.

Jeg havde i forvejen oprettet mig og mit barn på Hejdoktor, så det tog os kun 10 minutter at få fat i lægen denne lørdag formiddag.
Skøn ekstra mulighed når man bliver syg uden for egen læges åbningstid.

7 de diciembre de 2024

Kære Tim,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Det glæder os at høre, at I fik hurtig hjælp, og at vores læge kunne sætte jer i behandling med det samme. Vi ved, hvor vigtigt det er at få klarhed og støtte, når ens barn bliver syg – især uden for egen læges åbningstid.

Det er fantastisk at høre, at vores løsning fungerede nemt og effektivt for jer.

Vi håber, at dit barn hurtigt er blevet rask igen, og vi står klar til at hjælpe, hvis I skulle få brug for os en anden gang.

Spring venteværelset over

Jeg har brugt hej doktor adskillige gange nu. Og hver gang har været en positiv oplevelse. Meget professionelle læger der tager tid til at komme med forklaringer på spørgsmål og som samtidig har en rigtig god tilgang til små syge børn. Jeg har sparet adskillige gange forbi et venteværelse med et feber ramt barn. Så stor tak herfra.

10 de diciembre de 2024

Kære Jeppe,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er så glade for at høre, at du har haft positive oplevelser med Hejdoktor, og at vores læger har kunnet hjælpe dig og dine børn på en professionel og nærværende måde.

Det betyder meget for os, at vi kan gøre en forskel – især når det handler om at undgå de lange ventetider med små syge børn. Din feedback er en stor motivation for os til at fortsætte med at levere den bedste service.

Tak fordi du deler din oplevelse, og vi håber at kunne hjælpe dig igen, hvis der bliver brug for det.

Hejdoktor 🌟

Super godt koncept

Super godt koncept. Vores datter havde udslæt, og vi fik stillet en hurtig diagnose af en sød og kompetent læge, der sluttede af med at give os gode råd til simpel behandling, der virkede allerede dagen efter.

23 de noviembre de 2024

Kære Jens Jacob,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at I havde en god oplevelse med vores service, og at vi kunne hjælpe jeres datter hurtigt og effektivt.

Det betyder meget for os at kunne gøre en forskel for vores patienter, og vi sætter stor pris på din ros til vores læger – vi sørger altid for at levere både kompetent rådgivning og praktiske løsninger.

Vi håber, at jeres datter fortsat har det godt, og vi står altid klar til at hjælpe jer igen, hvis behovet skulle opstå.

Med venlig hilsen,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tak for at spilde mine pensionsmidler…

Tak for at spilde mine pensionsmidler og henvise mig til egen læge

20 de noviembre de 2024

Kære Jeppe,
Vi forstår din frustration og vil gerne uddybe forløbet. Du henvendte dig til vores familielæge med ønsket om en recept på et lægemiddel, som vi kun udskriver via et andet forløb der ikke er dækket af dit pensionselskab. Dette informerer vi dig om og fortæller dig hvordan det kan tilkøbes (giver dig et link), som et alternativ blev du også henvist til at kontakte din egen læge, hvis du ønskede en anden løsning.

Dit pensionsselskab kan bekræfte at de ikke dækker den service du efterspørger.

Vi beklager, hvis der har været nogen misforståelser undervejs, og håber dette afklarer situationen.

Mvh Hejdoktor

Super nemt at få tid

Super nemt at få tid. Der er et stort udvalg og friheden i at kunne logge på online er et kæmpe plus.

Der blev lyttet og taget tid til at forklare og uddybe.

25 de noviembre de 2024

Respuesta de Hejdoktor

Hej Emil, mange tak for din fine anmeldelse!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg er godt nok ikke imponeret over Hej…

Jeg er godt nok ikke imponeret over Hej Doktor. Skrev til dem, at jeg var bekymret fordi mine negle var blålige og deres bedste forslag var at overveje at søge egen læge og betvivle kvaliteten af det billede jeg havde sendt ind. Undrer mig lidt over, hvad de egentlig kan hjælpe eller om min sundhedssikring bare spilde penge på en service, der lyder godt på papiret.

25 de noviembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har kun 5 stjerner roser at give.

Jeg har kun 5 stjerner roser at give.. alle de gange jeg har haft behov for hej doktor, er jeg mødt af super søde og kompentente medarbejdere..
Så sent som i går aftes, halv time efter samtalen kunne jeg hente medicin på apoteket.. jeg havde ringet 1813 først og siddet i kø næsten en time, for at få en tid ved lægevagten 3timer senere..
Så jeg har været mere end tilfreds med den service i har..

8 de noviembre de 2024

Respuesta de Hejdoktor

Hej Jette, Vi er meget for din anmeldelse og for at du tager dig tid til at beskrive din oplevelse! Tusind tak!!

Henviser til egen læge

Alt de gør er at henvise til enten vagtlæge eller egen læge. Forstår ikke konceptet åbenbart 🤷‍♂️ er det kun til fornyelse af recepter?????

16 de octubre de 2024

Hej Jan

Det er trist at læse, at du oplever vi kun henviser til andre aktører. Det er faktisk helt omvendt - hele 93% af patienterne afsluttes hos Hejdoktor.

Vi er meget interesseret i at undersøge dit forløb og give dig en tilbagemelding samt forklaring. Du må meget gerne sende navn og kontaktinformationer til kontakt@hejdoktor.dk. Så vender straks tilbage.

Skriv gerne "Fra Trustpilot" i emnefeltet på mailen.

God dag
Mikkel

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.