Jeg har indtil nu været meget tilfreds med Hejdoktor. Desværre oplever jeg, at svartiderne er blevet markant længere. Jeg ønskede en videokonsultation uden for min egen læges åbningstid, men når... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Kunne ikke komme igennem til egen læge. 7 min efter tlf åbning var jeg nr 16 og der var iøvrigt ikke flere akut tider tilbage. Havde et dobbelt bygkorn indvendigt på øjenlåget.Så så jeg at PFA sundh... Ver más
La empresa ha respondido
Alle tiders konsultation! Ingen ventetid og en læge der var opmærksom og havde svar på alle mine spørgsmål.
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos Hejdoktor ønsker vi at du hurtigt og nemt kan få direkte adgang til læger, psykologer og fysioterapeuter. Du kan tale med vores behandlere ansigt til ansigt via videokonsultation eller skrive til dem - når det passer dig. Hejdoktor tilbyder chat og videokonsultationer samt receptfornyelser, uden at du behøver at bruge timer i venteværelset.
Información de contacto
Åthusgade 88, 2100, København Ø, Dinamarca
- kontakt@hejdoktor.dk
- hejdoktor.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Det fungerer rigtig fint
Det fungerer rigtig fint, men der står at jeg kan få 10% rabat på apopro online apotek. Og det er ikke tilfældet. Det er misvisende og giver forkert information. Det bør i få styr på

Respuesta de Hejdoktor
Amazing app and great processes and…
Amazing app and great processes and support from the team.

Lisa var meget dygtig og kompetent
Lisa var meget dygtig og kompetent

Kort ventetid og god rådgivning
Kort ventetid og god rådgivning

Respuesta de Hejdoktor
Jeg fik slet ikke det jeg betalte for
Jeg fik slet ikke det jeg betalte for. Med mine forudgående informationer burde jeg være blevet informeret om at de ikke kunne komme med yderligere til mig. Så kunne jeg have sparet mine penge.

Respuesta de Hejdoktor
super god hjælp og hurtig læge hjælp og…
super god hjælp og hurtig læge hjælp og det er hurtige

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Smilende læge som lyttede hvad jeg sagde og hjælp mig med behandling.

Ubrugelig service.
Ubrugelig service.
Svartid +6 timer.
Når svaret kommer er det hver gang noget med “kontakt egen læge eller lægevagten”.

Kompetent rådgivning
Kort ventetid og kompetent rådgivning. Super service, vil bestemt have det i tankerne fremadrettet, når der er behov.

Respuesta de Hejdoktor
Dejligt når egen læge holder lukket
Mit barn blev syg natten til en lørdag, behandling er simpel men kræver receptpligtig medicin.
Lørdag formiddag satte jeg mig i kø i appen, og fik hurtigt kontakt med en flink læge som fik os i behandling med det samme, og oplyst om hvad vi skulle holde øje med og evt. kontakte egen læge med hvis det indtraf.
Jeg havde i forvejen oprettet mig og mit barn på Hejdoktor, så det tog os kun 10 minutter at få fat i lægen denne lørdag formiddag.
Skøn ekstra mulighed når man bliver syg uden for egen læges åbningstid.

Spring venteværelset over
Jeg har brugt hej doktor adskillige gange nu. Og hver gang har været en positiv oplevelse. Meget professionelle læger der tager tid til at komme med forklaringer på spørgsmål og som samtidig har en rigtig god tilgang til små syge børn. Jeg har sparet adskillige gange forbi et venteværelse med et feber ramt barn. Så stor tak herfra.

Super godt koncept
Super godt koncept. Vores datter havde udslæt, og vi fik stillet en hurtig diagnose af en sød og kompetent læge, der sluttede af med at give os gode råd til simpel behandling, der virkede allerede dagen efter.

Respuesta de Hejdoktor
Tak for at spilde mine pensionsmidler…
Tak for at spilde mine pensionsmidler og henvise mig til egen læge

Super nemt at få tid
Super nemt at få tid. Der er et stort udvalg og friheden i at kunne logge på online er et kæmpe plus.
Der blev lyttet og taget tid til at forklare og uddybe.

Respuesta de Hejdoktor
Jeg er godt nok ikke imponeret over Hej…
Jeg er godt nok ikke imponeret over Hej Doktor. Skrev til dem, at jeg var bekymret fordi mine negle var blålige og deres bedste forslag var at overveje at søge egen læge og betvivle kvaliteten af det billede jeg havde sendt ind. Undrer mig lidt over, hvad de egentlig kan hjælpe eller om min sundhedssikring bare spilde penge på en service, der lyder godt på papiret.
Jeg har kun 5 stjerner roser at give.
Jeg har kun 5 stjerner roser at give.. alle de gange jeg har haft behov for hej doktor, er jeg mødt af super søde og kompentente medarbejdere..
Så sent som i går aftes, halv time efter samtalen kunne jeg hente medicin på apoteket.. jeg havde ringet 1813 først og siddet i kø næsten en time, for at få en tid ved lægevagten 3timer senere..
Så jeg har været mere end tilfreds med den service i har..

Henviser til egen læge
Alt de gør er at henvise til enten vagtlæge eller egen læge. Forstår ikke konceptet åbenbart 🤷♂️ er det kun til fornyelse af recepter?????

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.