Herbal Online

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heb vorige week donderdag besteld en tot nu toe niks aangekregen.. Heb al 2 e-mails gestuurd naar info@herbal-online en naar klantenservice@herbal-onlinenl maar zonder enige reactie.. Het gaat over... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altijd perfecte snelle levering! Bij laatste bestelling is er mogelijk iets fout gegaan bij Post NL, klacht ingediend! ( dit was nml bij de post niet de eerste keer) De bestelling b... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tot op heden nog steeds niets ontvangen!!! Bestelnummer 90758, sinds 30-11 aan het wachten. meerdere mails ( aan meerdere adressen gestuurd ) en hier helaas ook al meerdere berichten... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De eerste keer snelle levering van mijn bestelde pillen! Bij de volgende bestelling tijdens de kerst, oud/nieuwjaar duurde het langer. Hiervoor werd ook door Herbal-Online gewaarschuwd. Na ruim een we... Ver más

Información sobre la empresa

1. Salud y medicina

Información proporcionada por diversas fuentes externas

De hoogste kwaliteit natuurlijke geneesmiddelen tegen de laagste prijs aan te bieden. Onze filosofie is dat een effectieve therapie voor de patiënt alleen gewaarborgd kan zijn na tussenkomst door een specialist.

Información de contacto

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

31-01-2023 een bestelling geplaatst en…

31-01-2023 een bestelling geplaatst en betaald niets ontvangen ook op mails word totaal NIET gereageerd en tot mijn verbazing is de website ineens uit de lucht maar ik kwam via een ideal betaling op deze site terecht dus letterlijk opgelicht!

7 de febrero de 2023

Topervaring

Ik had geen goeie hoop toen ik de sechte reviews las maar na 2 dagen is mijn bestelling geleverd!

20 de septiembre de 2022

[Bestelling #1976] (augustus 13

[Bestelling #1976] (augustus 13, 2021)
Tot op heden niets ontvangen. Wel een mail ontvangen dat het verstuurd is?! Ik zou hier niet bestellen. Ook geen reacties op mijn mail.

21 de agosto de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niets gekregen en ook geen antwoorden.

Heb op 31 juli besteld. Het is nu 29 augustus 2021. Mijn eerste 2 emails via contact formulier werden beantwoord. 1 een foto van een track and trace. En de andere dat er niet begrepen werdt waarom pakje er niet was en dat ze dpd zouden contacteren... Nu nog steeds niets gehoord en mails via contact formulier worden gewoon niet meer beantwoord. Ik denk dat ik opgelicht ben. Ik denk dat het tijd wordt om aangifte te gaan doen. Als ik maandag 23 8 21 nog niets heb gehoord zal ik aangifte doen.

19 de agosto de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

na een maand geleden een goede review…

na een maand geleden een goede review te schrijven komt er nu een slechte.
het is helaas 1 grote oplichterszooi denk ik zo aan al die verhalen te horen, heb er 2x besteld en 1x maar geleverd gekregen, zit nu 3 weken op een bestelling te wachten en heb een mail gehad dat adriaan het weer opnieuw ging versturen omdat het waarschijnlijk eruit gehaald is bij de postnl, hij zou maandag vorige week nieuwe versturen en nogsteeds niks gehad, was gelukkig maar 1 strip, maar toch, het is jammer dacht het een betrouwbare site was.

27 de febrero de 2019

Pure internetoplichting

Bestel hier niets.!!!!!....Grote oplichtingszaak. Na jouw betaling, krijg je éénmaal een mail met de melding dat ze de bestelling hebben opgestuurd. Maar er komt echter niets toe en ze reageren niet meer op je mails met vragen.

De site is pure internet oplichting en staat zelfs nu "under contruction". De oprichters zijn dus waarschijnlijk met al het geld verdwenen.

26 de febrero de 2019

ik heb ook een bestelling gedaan op 11…feb

ik heb ook een bestelling gedaan op 11 feb.2019 en ook contact met Adriaan gehad probeer steeds te bellen en heb paar keer gemaild maar tot heden nog steeds niks terug gehoord mijn bestel num. is 2584 nu staat er op de site dat de produkt gewoon geleverd word tot 20 feb nou daar val ik ook onder toch vind het echt jammer dat jullie mij niet terug mailen en anders neem ik ook verdere stappen want ik vertouw het niet meer vind dit wel heel vervelend ik zal zelfs op dit bericht geen reactie gaan krijgen net als alle andere mails die ik gestuurd heb?

22 de febrero de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

na wat problemen toch netjes geleverd, blijf een tevreden klant

OK het was duidelijk dat er iets niet helemaal goed ging met deze site, ineens geen betaalmogelijkheden meer, soms niet bereikbaar... Voor bestellingen en betalingen werd gevraagd om zelf de overboeking te doen... zorgde wel voor wat gefronste wenkbrauwen. Uiteindelijk overgemaakt, maar geen levering... geen reaktie op email, daarna op hun andere site moeten lezen dat ze problemen met hun mailserver hadden en ze verwezen naar een extern mail-adres. Gelukkig ben ik een geduldig iemand, na herstel van het mailcontact werd er opnieuw verzonden en kwam de bestelling netjes per post. Uiteindelijk dus alles goed gekomen, al ging het ditmaal niet allemaal heel soepel. Nog steeds tevreden.

18 de febrero de 2019
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Netjes geleverd/ Prima service!

In eerste instantie was helaas mijn bestelling onderschept, daarna waren er wat problemen met jullie website. Maar ben keurig per mail te woord gestaan en de bestelling is opnieuw verzonden en netjes ontvangen! Top service.

15 de febrero de 2019
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Eerste maal verliep alles super vlot

Eerste maal verliep alles super vlot . Nu helaas op 25/1besteld en niets ook geen reactie op mail . Ons bestelnummer 121137 gelieve dit in orde te brengen . Enorm frustrerend dat er geen reactie op mail komt .

15 de febrero de 2019

Nog steeds niet binnen,

Tot op heden nog steeds niets ontvangen!!!

Bestelnummer 90758,

sinds 30-11 aan het wachten.

meerdere mails ( aan meerdere adressen gestuurd )
en hier helaas ook al meerdere berichten moeten posten.

Graag reactie! Anders zie ik mij genoodzaakt om maandagmiddag aangifte te gaan doen!!

Nog steeds, met vriendelijke groet,

Dons

9 de febrero de 2019
Logotipo de Herbal Online

Respuesta de Herbal Online

Hi Dons,

Vreemd dat uw mails worden geweigerd. Morgen wordt uw order opnieuw verstuurd met track&trace (brievenbuspakket). Dus u hoeft niet thuis te zijn.

Gr,

Adriaan

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Niet ontvangen

Niet ontvangen. Reeds 2 e keer. Vermoedelijk niet verzonden. Ik ga nog een keer proberen als ik dan weer niets ontvang ga ik aangifte doen van oplichting. Afgelopen weekend een mail ontvangen dat het geregeld zou worden en dat het alsnog opgestuurd zou worden afgelopen maandag, nu is het inmiddels vrijdag en de post is al geweest vandaag ( vrijdag) en nog niets. Ik heb zo mijn bedenkingen. Heb weinig vertrouwen erin dat het nog gaat komen. Jammer.
Nou uiteindelijk toch ontvangen. Valt me reuze mee ik had de hoop al opgegeven.
Toch nog goed gekomen.

8 de febrero de 2019
Logotipo de Herbal Online

Respuesta de Herbal Online

Hi Cees,

Dat is niet de bedoeling. Helaas ervaren we momenteel wat problemen op onze mailserver. Ik verzoek u daarom een mail te sturen met uw bestelnummer naar : Herbal-klantenservice@protonmail.com. Dan nemen we deze kwestie maandag in behandeling en gaan we het uiteraard oplossen! :-)

Gr, Adriaan

8 consejos para escribir buenas reseñas.