Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie lampjes, maakt onze tuin erg sfeervol! De service is uitstekend. Er zitten al reserve lampjes bij, maar er was bij ons een lampje kapot gegaan en ik ha hiervoor contact opgenomen. Kreeg direct r... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtige lichtsnoer door onze tuin gespannen met de lampjes van Homezie. Geeft mooi warm en gezellig licht. Ze hangen nu zeker een paar maanden en ook het glas blijft mooi na regen en sproeier eronde... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Lampe gekauft , Lange Lieferzeit ( da Sendung aus China) Plastik fantastik aussehen der Lampe , Slechte Verarbeitung, Fassung günstigsten vom günstigsten. Schirm schief , und kein EU Stecker. Riesen... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het Homezie-lichtsnoer geeft een prachtige warme gloed tussen de bomen van onze bosrandtuin. Stevig, waterdicht en makkelijk te koppelen — precies wat ik zocht om ’s avonds een serene sfeer te creëren... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de decoración e interiorismo

Sobre Homezie

Escrito por la empresa

Wij zijn Homezie. Wij vinden dat iedereen een plek verdient waar hij/zij zich thuis voelt.

Onze visie is om door middel van sfeervolle producten een fijne, warme plek te creëren. Of het nu thuis of op kantoor is, we willen dat onze producten zorgen voor een prettige omgeving. Om de kwaliteit van uw leefomgeving te verbeteren, hebben wij mooie producten in ons assortiment geselecteerd.

Homezie helpt jou om van je huis, een thuis te maken.

Voor 22:00 besteld = Morgen in huis

100% tevredenheidsgarantie
Retourneren binnen 30 dagen na ontvangst

24/7 Klantenservice
Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor u klaar! Mail ons op: info@homezie.nl

Veilig winkelen
Altijd veilig afrekenen met een van onze partners

Bekijk al onze producten

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 52% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

3,8

Todas las opiniones

94 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijn tasje voor mijn mini beamer

Fijn tasje voor mijn mini beamer. Alle assecoires passen er in. Top!

22 de septiembre de 2025

Respuesta de Homezie

Beste Irma! Hartelijk dank voor je mooie review! We zijn blij om te horen dat het tasje goed past en al je accessoires netjes opbergt. Veel plezier met je mini beamer! :)

Stylish, high-quality lamps at a fair price

Stylish, high-quality lamps at a fair price

I purchased two lamps and was impressed by the overall quality. The materials feel solid, the design is elegant, and they match the description perfectly. Shipping took a little longer than expected, but it was worth the wait, as the products fully deliver on their promise. Considering the quality and finish, the price–performance ratio is excellent. I would definitely recommend these lamps to anyone looking for a reliable and stylish option for their home.

31 de agosto de 2025

Respuesta de Homezie

Dear JB! Thank you so much for your wonderful review! We’re delighted to hear that you are happy with the quality and design of your lamps. It’s great to know that the products met your expectations and that you appreciate our price–performance ratio.

We truly value your recommendation and look forward to serving you again in the future!

22 de septiembre de 2025

Respuesta de Homezie

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent met het product en de snelle verzending. We hopen je snel weer te mogen helpen!

Goed

De kwaliteit van de producten is ontzettend goed. Was alleen niet helemaal duidelijk dat er geen afstandsbediening bij werd geleverd. Die heb ik uiteindelijk alsnog besteld.

10 de septiembre de 2025

Respuesta de Homezie

Beste DB! Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze producten.

Onze excuses voor de verwarring rondom de afstandsbediening. Fijn dat u deze alsnog kon bestellen en hopelijk maakt dit uw ervaring compleet.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Aus meiner Sicht empfehlenswert!

Ich habe die Lichterkette 36 m und den Dimmer bestellt. Beides schnell erhalten, und es macht einen guten Eindruck und gefällt mir. Bin sehr froh, eine solche Lösung in IP 65 gefunden zu haben. Fast alles andere war bloß IP 44 und damit nicht wirklich für draußen in Deutschland. Gewundert hat mich, dass der Dimmer keinen Schuko-Stecker hat, der in einer Außensteckdose Wasser besser abhalten könnte. Und das Entwirren der 36 Meter Kette war ziemlich mühselig. Aber nun hängt alles, sieht super aus, funktioniert wie beschrieben und scheint solide. Den Dimmer kann man wahlweise in 4 Stufen schalten oder (fast) stufenlos per Plus- und Minustaste.

17 de septiembre de 2025

Respuesta de Homezie

Beste Barth! Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit en functionaliteit van de lichtsnoer en de dimmer. We begrijpen dat het uitpakken van de 36 meter snoer wat tijd en moeite kostte en nemen uw feedback over de Schuko-connector ter harte.

Fijn om te horen dat alles nu goed hangt en naar wens werkt! Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan helpen we u graag verder.

Goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit en is zoals aangegeven op de website en op de foto's.

29 de agosto de 2025

Respuesta de Homezie

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en de snelle levering. Het betekent veel voor ons om dit te horen. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! :)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Malafide website!

Ik geef 1 ster, omdat 0 sterren geven niet mogelijk is. Ik heb een beamer besteld voor mijn zoon, deze werd nooit geleverd en je geld terugkrijgen blijkt onmogelijk. Ze houden je aan het lijntje met standaard antwoorden. Niets op bestellen, ze gaan gewoon lopen met je geld!

16 de septiembre de 2025

Respuesta de Homezie

Beste Nancy, onze oprechte excuses voor het ongemak en de teleurstellende ervaring die je hebt gehad. Dit is absoluut niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Ik heb je een e-mail gestuurd met meer details, zodat we dit samen kunnen oplossen. Zou je deze alstublieft willen controleren? We helpen je graag om dit zo snel mogelijk recht te zetten.

Geld terug na terugroepactie

Lampjes gekocht voor een tuinfeest. Op een gegeven moment bericht gekregen dat er een terugroepactie is ivm veiligheid. Omdat we de lampjes hebben meegenomen naar het buitenland, heb ik mijn geld terug gekregen toen ik heb aangetoond de lampjes te hebben weggegooid.

3 de septiembre de 2025

Respuesta de Homezie

Het spijt ons zeer om te horen dat je nog geen terugbetaling hebt ontvangen, ondanks de eerdere belofte. Dit is uiteraard niet de ervaring die we willen dat onze klanten hebben. We willen dit graag zo snel mogelijk voor je oplossen. Zou je ons een e-mail willen sturen naar info@homezie.nl
met je gegevens, zodat ons team dit direct kan oppakken?

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we zorgen ervoor dat dit snel wordt afgehandeld.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

De doos van de lampjes kapot

De doos van de lampjes zelf was beschadigd. En al dicht getaped. De doos voor het verzenden nauwelijks. Kennelijk in het magazijn te lomp mee gedaan. Maar ondanks dat doen de lampjes het gelukkig.

De lampjes zijn heel mooi. Ze hangen pas net.

12 de agosto de 2025

Respuesta de Homezie

Beste Madelon! Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Het spijt ons dat de doos van de lampjes beschadigd was tijdens het transport – dat had natuurlijk niet mogen gebeuren. We hebben je per e-mail benaderd om dit te controleren en samen tot een passende oplossing te komen.

Fijn om te horen dat de lampjes toch goed werken en dat je er blij mee bent! :)

Reactie op terugroepactie

Het team van Homezie heeft de afwikkeling van de terugroepactie zeer correct afgewikkeld. Ik wil hen danken voor de goede communicatie en service!!

1 de septiembre de 2025

Respuesta de Homezie

Beste Niek en Daphne! Hartelijk dank voor jullie mooie woorden! Wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over hoe ons team de terugroepactie heeft afgehandeld. We doen altijd ons best om duidelijke communicatie en goede service te bieden, en het is geweldig om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team Homezie

vlotte levering

Tevreden van de snelle levering, het product is wat we er van verwachtten. Iedereen die we het product (lampenslinger voor buiten) laten zien is er enthousiast over.

31 de agosto de 2025

Respuesta de Homezie

Beste Marc! Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en dat het product aan jullie verwachtingen voldoet. Geweldig dat ook anderen enthousiast zijn over de lampenslinger voor buiten en dat maakt ons natuurlijk extra blij! Met vriendelijke groet, Team Homezie

29 de agosto de 2025

Respuesta de Homezie

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat de verzending snel verliep en dat u tevreden bent met het product. We waarderen uw feedback enorm en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niet doen!!

We hebben een tijd leuke lampjes in de tuin gehad. Na ze een klein jaartje gebruikt te hebben, kwam er een terugroepactie. We hebben de lampjes terug gestuurd, maar daarna hoorden we niks meer. Na een paar maanden kregen we een reactie met een of ander verhaal. We kregen 3 andere opties en zouden snel moeten beslissen, zodat we ze voor een bepaalde datum zouden hebben. We kregen echter de keuze uit goedkopere en kortere lichtsnoeren.

Ons geld terug krijgen zou geen optie zijn, terwijl zij ondeugdelijke producten leveren en geen goed alternatief hebben. We zouden ergens eind van de maand alsnog een vergelijkbaar lichtsnoer kunnen krijgen, al zou die wel korter zijn. Ik ben benieuwd... we zijn nu al maanden verder en de hele zomer zonder lampjes. Dus ze willen ons een goedkoper alternatief bieden en een compensatie, ho maar. Ik ben benieuwd of we überhaupt nog een alternatief gaan krijgen...

4 de agosto de 2025

Beste Liesbet,

Dank u voor het delen van uw ervaring. Het spijt me zeer om te horen over de problemen met uw lampbestelling en de vertragingen in de afhandeling. Dit is zeker niet de ervaring die wij voor onze klanten willen.

Om dit goed te maken, kunt u alstublieft uw e-mailadres met ons delen? Ik zal persoonlijk de situatie controleren en ervoor zorgen dat we de best mogelijke oplossing voor u vinden.

Wij waarderen uw geduld en ik sta klaar om u te helpen dit probleem op te lossen.

Alles werkt naar wens

Alles werkt naar wens. Ze reageren snel en komen met oplossingen.

19 de agosto de 2025

Respuesta de Homezie

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens werkt en dat u onze snelle reacties en oplossingsgerichte aanpak waardeert.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Product werd snel en juist geleverd

Product werd snel en juist geleverd. Daarnaast ook goede ervaring met de klantenservice n.a.v. een eerdere bestelling. Hierdoor de volgende bestelling ook bij hun gedaan. Misschien iets duurder dan bij andere sites(scheelt vlgsmij niet veel). Maar door de juiste ervaring, weer hier besteld.

8 de agosto de 2025

Respuesta de Homezie

Beste Jori! Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zowel met de levering als met onze klantenservice tevreden bent. Het doet ons goed dat je vanwege deze positieve ervaring opnieuw bij ons hebt besteld. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Homezie

Hele mooie warme verlichting

Hele mooie warme verlichting. Erg fijn dat je de snoeren kunt koppelen en zo de verlichting kan uitbreiden.

17 de agosto de 2025

Respuesta de Homezie

Beste Babette! Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de warme verlichting en dat je het handig vindt dat de snoeren gekoppeld kunnen worden om uit te breiden. We hopen dat je er nog lang plezier van hebt!
Met vriendelijke groet, Team Homezie

Vlotte service

De producten waren net zoals omschreven op de website en snel geleverd. Op vragen werd erg snel gereageerd, duidelijke communicatie. Ik ben zeer tevreden met mijn aankopen.

4 de agosto de 2025

Respuesta de Homezie

Beste Nele! Hartelijk dank voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de producten, de snelle levering en onze duidelijke communicatie. We vinden het fijn dat alles naar wens is verlopen. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Homezie

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Klantenservice is goed bereikbaar en…

Klantenservice is goed bereikbaar en komt met oplossingen.

9 de agosto de 2025

Respuesta de Homezie

Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u onze klantenservice als goed bereikbaar ervaart en dat wij u naar tevredenheid hebben kunnen helpen. We waarderen uw vertrouwen en staan altijd klaar om u te ondersteunen.

Tevreden

Snelle levering en vooralsnog tevreden over mijn aankoop. Lampjes staan erg leuk in de tuin. Hopelijk gaat deze langer mee dan de lichtsnoeren die ik in het verleden had hangen.

28 de julio de 2025

Respuesta de Homezie

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat de levering snel was en dat u tevreden bent met uw aankoop. De lampjes zorgen inderdaad voor een gezellige sfeer in de tuin.

We hopen uiteraard dat ze lang meegaan en dat u er nog lang plezier van zult hebben. Mocht u in de toekomst vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij graag voor u klaar!

Goed product

Goed product, snelle dienstverlening/ antwoord op bijkomende vraag

26 de julio de 2025

Respuesta de Homezie

Beste Dimitri! Hartelijk dank voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over het product én onze snelle service. Daar doen we het voor! Als we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, staan we uiteraard voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Homezie

8 consejos para escribir buenas reseñas.