Hunkemöller Opiniones

TrustScore: 2.5 sobre 5

2,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har forsøgt at slette min profil. Det er ikke muligt at gøre via deres hjemmeside. De kræver at man enten downloader deres app eller skriver direkte til dem. Men det er heller ikke nok at skrive d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var så god en oplevelse i hunkemøller, Lyngby i dag. Super betjening. Og ekspedienten vidste så meget om produkter, størrelser og pasform. Jeg følte mig så sikker på valg af bh'en, på grund af e... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

odradzam. sklep internetowy to prawdziwa porażka. zakupiłam 2 komplety na stronie. po kilku dniach poinformowano nie, że ponieważ nie ma biustonosza w magazynie, to wysyłaja mi tylko majteczki. czyli... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I dag ved 16 tiden, havde jeg fået en fantastisk kundeoplevelse hos jer, i Randers Storcenter! Blev taget rigtig godt imod, og fik den helt rette hjælp, selvom hun skulle veksle mellem forskellige k... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 22% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

62 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

ingen hjælp at hente

Jeg kom til at intaste en forkert adr, ja det skulle jeg have tjekket inden. men skaden er sket, står i den situation at de hverken kan ændre min adr eller annullere min ordre. så . ingen kundesverive fra deres side. husk at tjekke jers oplyninger, der er ikke noget at gøre .

5 de enero de 2026

Respuesta de Hunkemöller

Thank you for your message and for sharing your experience so honestly. I completely understand how frustrating it is to realize too late that the delivery address was incorrect. Unfortunately, once an order has been placed, we cannot change the delivery address or cancel the order. It is indeed very important to double-check your details before completing your purchase something that can happen to anyone!

If your order is delivered to the wrong address, I recommend trying to retrieve the parcel from that address if possible. For future orders, please update your address in your account profile to prevent this from happening again.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fint nok - men ikke specielt

Startede egentlig i deres butik i Aarhus, men en noget forvirrende oplevelse. De havde 3 for 2. Men også et stativ udenfor med tilbud bare på enkelt stykker. Jeg skulle egentlig blot have et par natbukser, så stativet med rabat var fint for mig. Men damen i butikken mente så åbenbart at det stativ også var omfattet af 3 for 2, så jeg kunne finde to mere. Det kunne jeg ikke, da de ikke havde det, jeg ellers gerne ville have, i min størrelse. Så jeg måtte betalt fuld pris for min ene ting, trods skilt med rabat pris, hvor der intet står om 3 for 2.
Så anbefaling her fra, få styr på jeres rabatter eller drop dem, så I kun har én.

Efterfølgende har jeg benyttet deres hjemmeside. Det var ok, men igen noget forvirrende med forskellige rabatter, som skulle passe sammen for at man kunne opnå rabat. Det er selvfølgelig altid fint med rabat, men det kan godt nok også være en jungle at ramme rette kombination af tøjvalg, så man rent faktisk får rabat.
Skal dog nævnes at pakken kom hurtigt.
Og tøjet er ok og passer fint.

16 de diciembre de 2025

Respuesta de Hunkemöller

Thank you so much for taking the time to share your detailed feedback. I completely understand how confusing it can be when there are multiple promotions running at the same time, both in-store and online. It’s definitely not ideal if the signage or communication about the discounts wasn’t clear, and I’m sorry you experienced that in our Aarhus store.

You’re absolutely right: promotions should be easy to understand, and it shouldn’t feel like a puzzle to get the best deal. I’ll make sure your feedback is passed on, as clear information is really important to us. We want shopping at Hunkemöller to be a fun and straightforward experience, not a jungle of discounts!

I’m glad to hear that your online order arrived quickly and that the clothes fit well. If you ever have questions about which discounts apply or need help finding the right combination, please feel free to reach out to me. I’m always here to help you navigate our offers!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Arrogant håndtering af levering

Bestilte til levering til pakkeshop, som ligger inden for gå-afstand fra min hjemme-adresse. For anden gang i træk vælger hunkemöller at ignorere ønsket og levere til tilfældige pakkeshops som ligger ca. 10 km væk.

Nu har jeg fået svar fra hunkemöller, at de beklager hændelsen, men at det sandsynligvis er transportøren som har valgt at levere forsendelsen et andet sted end ønsket.

Jeg tror ikke på den forklaring. Jeg bestiller jævnligt ting over internettet, og de eneste leveringer, jeg har oplevet bliver leveret et andet sted end ønsket, er de to seneste fra hunkemöller.

Den eneste årsag til at jeg ikke lod være med at afhente dem, så de ville blive returneret, var at jeg i begge tilfælde benyttede mig af tilbud og opsparede rabatter, som ville være tabt, hvis ikke jeg afhentede pakkerne.

5 de diciembre de 2025

Respuesta de Hunkemöller

Thank you for sharing your experience, and I completely understand how frustrating it is when your parcel is delivered to a location far from your home, especially after you specifically selected a nearby parcel shop. This is definitely not the convenience you expect, and I apologize for the inconvenience caused.

Unfortunately, sometimes the carrier may redirect parcels to a different pickup point if the originally selected shop is full or temporarily unavailable. However, I agree that this should not happen repeatedly, and I will make sure your feedback is passed on so we can work on improving this process.
Again, my apologies for the inconvenience. If you have any other questions or need further assistance, I’m here for you!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Chokerende dårlig service og manglende kendskab til reklamationsret

Jeg har aldrig oplevet så dårlig kundeservice som hos Hunkemöller.

Jeg købte en BH i en af deres fysiske butikker, hvor medarbejderen udleverede en forkert størrelse. Da jeg opdagede fejlen derhjemme, efter jeg klippede mærket af i god tro, fordi jeg troede, jeg havde fået den rigtige størrelse, som jeg var blevet anbefalet.

Da jeg forsøgte at få hjælp, blev jeg afvist — både i butikken og af online kundeservice.
Deres begrundelse var, at “butikken selv bestemmer”, og at en vare ikke kan reklamationsbehandles, hvis mærket er klippet af, fordi den “anses som brugt”.

Det er direkte forkert.
Efter købeloven har man reklamationsret, når en vare er mangelfuld, hvilket den er, når butikken selv udleverer en forkert størrelse. Det er en mangel jf. § 76, og virksomheden skal afhjælpe den (§ 78/§ 80).
Interne regler om fjernede mærker kan ikke tilsidesætte reklamationsretten — uanset hvad Hunkemöller påstår.

I stedet for at tage ansvar ignorerede de min henvendelse fuldstændigt.
Det er virkelig sørgeligt, at en stor kæde vælger at lade en sag om en BH til 175 kr. udvikle sig på denne måde, når fejlen ligger hos dem selv. Som detailmedarbejder ved jeg, at man retter sine egne fejl — man lader ikke kunden betale for dem.

Jeg har aldrig følt mig så overset og dårligt behandlet, og jeg kommer ikke til at handle hos Hunkemöller igen eller anbefale dem til andre. Det er chokerende, at så lille en sag ikke kan blive løst med bare ét minut af god kundeservice.

24 de noviembre de 2025

Latterlig "kundeservice"

Hvis jeg kunne give 0 stjerner ville jeg have gjort det, jeg har altid været glad for at handle her, men i dag lavede deres side en fejl, den "glitchede" da jeg lagde ordren og ændrede min ny adresse til min gamle adresse. jeg fik at vide i kundeservicen som i øvrigt nærmest var umulig at få fat på at "hun forstod at det var træls når nu jeg troede jeg havde ændret adressen men så ikke havde (hvilket jeg havde. Så det var ret "infuriating" at få at vide at jeg har lavet en fejl når fejlen KLART var deres) og at jeg derefter 1. skulle prøve at kontakte dem der nu boede på min gamle adresse for at "refuse" ordren så den kunne ryge retur eller at jeg 2. kunne prøve at række ud til DHL for at få ændret adressen og at "hun følte med mig men ikke kunne gøre noget" virkeligt latterlig "kundeservice" de kan intet gøre for at hjælpe og er ligeglade med dig

25 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var i waves hunkemøller og fik den…

Jeg var i waves hunkemøller og fik den bedste betjening nogensinde, jeg blev betjent af en kvinden som hed Natasja eller Natali jeg kan ikke helt huske det.

Men hun kørte hele vejen ud i et andet center for at finde mig den badedragt som jeg havde efterspurgt da de ikke havde den i min str.

Kæmpe tak til hende for at hjælpe mig så meget, og lave så stort et stykke arbejde!

uanset hvad hun bliver betalt så det er i hvert fald ikke nok!!

Mvh

21 de noviembre de 2025

Positivt overrasket ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har været lidt nervøs for at bestille herfra, pga de mange knap så gode anmeldelser, men heldigvis er jeg blevet positivt overrasket.
Jeg har bestilt fra Hunkemöller 3 gange nu inden for det sidste halve år, og har alle gange været meget tilfreds med produkterne, leveringen og servicen. Jeg har fået varerne efter nogle dage, og de ting der skulle byttes, har jeg taget til Vejle eller Herning og få byttet helt uden problemer.

Jeg tør godt handle her igen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

20 de noviembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Levering

Varen blev ikke leveret til det bekræftede udleveringssted, men jeg måtte køre 20 km extra for at afhente.

19 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ingen levering- gå langt udenom

Jeg har lagt en bestilling online for 9 dage siden og har intet hørt. Har skrevet 2 gange til kundeservice og forsat intet hørt. Bestillingen står som afsluttet i min app, men har ingen pakke modtaget. Det er under al kritik at du ikke kan komme i kontakt med nogen. Gå langt uden om denne hjemmeside

24 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

I do not recommend this company.

I ordered a pyjama set that never arrived. When I contacted customer service, I was repeatedly assured that the parcel would be shipped soon and that there was just a small delay — but nothing ever happened. Only after I followed up did I finally receive a refund, almost two months after placing the order. I do not recommend this company — very unprofessional and unreliable.

8 de octubre de 2025

Handl aldrig hos Hunkemöller

Jeg returnerede en pakke i juni og har sendt dokumentation flere gange, men de nægter stadig at have modtaget den. Kundeservice svarer næsten aldrig og lytter ikke til det, man skriver. Utroligt frustrerende – jeg handler aldrig hos Hunkemöller igen.

4 de octubre de 2025

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.