Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn vrouw en ik waren op zoek naar een tweedehands bakfiets voor de komende 5 à 6 jaar, vooral voor schoolverplaatsingen en gezinsuitstapjes met onze kinderen (2,5 en 5,5 jaar). We namen contac... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb een tweedehands Gazelle Makki Load gekocht en ben er suuuper blij mee. Bart en zijn partner hielpen ons om de beste fiets te kiezen afgestemd op onze specifieke behoeftes en lieten ons testritj... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aangename ervaring. Als particulier een fiets voor verkoop aangeboden. Deal was snel gesloten met Bart van IkbAkfiets tegen een correcte prijs. Duidelijke communicatie en afspraken die ook netjes nage... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Deze maand een Dolly gekocht. Nam de tijd voor ons, dacht mee en was aangenaam en transparant in communicatie. Toen we er samen achterkwamen dat er een prijsverschil in Dolly Duitsland/ Nederland... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de bicicletas
  2. Tienda de reparación de bicicletas

Escrito por la empresa

IkbAkfiets staat voor de premium jong gebruikte elektrische bakfiets en longtail. Een nieuwe manier om je vlot voor te bewegen met het hele gezin. De kinderen naar school te brengen, boodschappen onderweg meenemen. Niets is onmogelijk met de laatste innovaties in de fietswereld. Wij staan garant voor blije gezichten als wij een bakfiets afleveren in topconditie met garantie. Een goede investering in je fiets is een goede investering in jezelf, je gezin en je omgeving.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Superservice

Superfijn contact, vlotte verkoop. Heel open en duidelijke communicatie, alles prima verlopen. Heel erg tevreden dat mijn bakfiets een nieuw gezin gelukkig mag maken via ikbakfiets.be

22 de noviembre de 2024

Respuesta de IkbAkfiets

Dag Helena, bedankt voor je fijne woorden en het delen van je ervaring! We zijn ontzettend blij met jouw bakfiets die opnieuw een gezin gelukkig mag maken. Tot op de fiets ;-)

Top ervaring

Ik was op zoek naar een fiets om mijn 2 zoontjes te vervoeren. Bart heeft ons een geweldige uitleg gegeven over de verschillende types, waar we ook een testrit mee konden maken. Hij was de perfecte persoon om ons een beetje wegwijs te maken in de wereld van het elektrisch (bak)fietsen. De fiets is aan huis geleverd en sindsdien al elke dag gebruikt ☺️

14 de noviembre de 2024

Respuesta de IkbAkfiets

Dag Annelies, ik ben blij dat ik jullie heb mogen begeleiden in de zoektocht naar jullie ideale bakfiets. Het doet me dan ook veel deugd dat je hem dagelijks met veel plezier inzet. Ik wens jullie heel veel bakfietsplezier toe! Bart

Echt een super service!

Echt een super service!! Hele fijne communicatie. Zeer behulpzaam en klantgericht.

4 de noviembre de 2024

Respuesta de IkbAkfiets

Dag Yordi, dankjewel voor de waardevolle review. Dat is waar we bij IKBAKFIETS voor staan ;-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top aankoop! Super service van Bart!

Wij hebben afgelopen zondag onze bakfiets bij Bart gekocht! Terecht gekomen via 2dehands.be, we mochten die dag nog langs komen voor wat testritjes en een uitgebreide uitleg en begeleiding over elektrische bakfietsen. Een heel prettige aankoopervaring! De volgende dag stond hij al bij ons om de bakfiets af te leveren. Echt een aanrader! 😊

13 de octubre de 2024

Respuesta de IkbAkfiets

Dankjewel Christel, voor de fijne feedback. Langs mijn kant ook een hele fijne verkoopbeleving ;-) Ik wens jullie heel veel bakfiets-plezier toe. Groet Bart

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Via marktplaats terecht gekomen bij…

Via marktplaats terecht gekomen bij ikbAkfiets.be. We kregen al snel bericht dat hij 2 fietsen die aan onze "eisen" voldeden binnen had gekregen en we deze mochten komen testen. Contact verliep super vlot, en eenmaal daar voor de testritten hebben we een bakfiets aangeschaft. Duidelijke uitleg, goed & fijn geholpen echt een aanrader!

11 de octubre de 2024

Respuesta de IkbAkfiets

Dankjewel Kim, ik ben blij dat ik jullie heb kunnen helpen. Ik wens jullie heel veel bakfiets-plezier toe. Groet Bart

Zeer correcte kerel

Zeer correcte kerel ! Kennis van zaken. Snelle afhandeling . Bedankt Bart !

7 de octubre de 2024

Graag gedaan! Bedankt voor het vertrouwen. Groet Bart

Betrouwbaar bedrijf.

Bart contacteerde ons nadat hij onze advertentie zag op tweedehands. Bart deed een realistisch bod en kwam ook zijn afspraken na. Zeer correct en aangename afhandeling. Ik zou zeker terug samenwerken met ikbakfiets.

7 de octubre de 2024

Respuesta de IkbAkfiets

Dag Wim, dankjewel voor het delen van je verkoopbeleving. Wij zorgen ervoor dat je bakfiets weer terecht komt bij nieuwe blije bakfietsers ;-)

Gewoon top!

Wij zijn via marktplaats en tweedehands.be bij ikbakfiets uitgekomen. In het begin een beetje huiverig want.. nog weinig recensies te vinden. Maar vanaf de eerste ontmoeting meteen een goed gevoel. Niks dan goeds over Bart. Zeer goed geholpen, fijne en duidelijke uitleg gehad en zelfs levering aan huis!
We zijn ontzettend blij met onze nieuwe bakfiets en gaan er vast mooie herinneringen mee maken :)

29 de septiembre de 2024

Respuesta de IkbAkfiets

Dankjewel voor de review en zo fijn te horen dat jullie blij zijn met de bakfiets! Ik wens jullie heel veel bakfietsplezier toe!

Topervaring, aanrader

Wij hebben recent onze bakfiets via Bart (ikBakfiets) aangekocht en zijn zeer tevreden over deze ervaring! Duidelijke grondige uitleg, levering aan huis, ... Top ervaring.

21 de septiembre de 2024

Respuesta de IkbAkfiets

Hey Gert, dankjewel voor de fijne feedback en nog meer voor de waardevolle inzichten die je me gaf over de advertentie! Ik wens jullie heel veel bakfietsplezier en alvast proficiat met de uitbreiding van jullie mooie gezin. Grt Bart

Persoonlijke aandacht en service

Wij zijn erg tevreden over de service van Bart. Wij hebben onlangs een Urban Arrow bij Bart gekocht. Hij nam uitgebreid de tijd om ons verschillende merken en modellen bakfietsen te laten zien en te testen. Hij heeft ons duidelijk de verschillen en keuzes uitgelegd. Inmiddels fietsen we al een paar weken op de fiets en is hij niet meer weg te denken!

11 de agosto de 2024

Respuesta de IkbAkfiets

Geweldig! Jullie zullen me altijd bijblijven als het vrolijke koppel dat 5 minuten nadat jullie vertrokken, terug aanbelde en zei: “ik weet niet waarover we nog kunnen twijfelen. We willen die bAkfiets 😅” Fijn te horen dat hij deel is van de familie 👍
Veel bakfiets-plezier

Top en snel geholpen!

Top en snel geholpen!

Bart heeft ons heel goed geholpen met de koop van een Lovens Bakfiets. Binnen enkele dagen al geleverd en een nette uitleg gehad over de werking van de fiets.

Top!

28 de agosto de 2024

Dag Norbert,
Je hebt een bakfiets die je steeds opnieuw zal uitnodigen voor vele leuke bakfiets-momentjes met je gezin! Geniet ervan. Bart

Fijn concept!

Leuke bijdrage aan een fijn concept om fietsen een nieuw leven in te blazen tegen een betaalbare prijs!
Bart kwam over als een oprecht persoon die achter zijn visie staat. Alles is netjes verlopen. Aanrader!!!

28 de agosto de 2024

Respuesta de IkbAkfiets

Dankjewel Bob voor je mooie longtail! Hier gaat een nieuw gezin weer heel blij mee zijn 😉 🙏

Aanrader!

Zeer positieve ervaring. Goede prijs-kwaliteit. Erg tevreden van de bakfiets die we bij Bart kochten. Prima communicatie, goede vakkennis. Aanrader!

26 de agosto de 2024

Respuesta de IkbAkfiets

Dankjewel Tine! Jullie rijden op een stukje trots van mezelf. Ik heb enorm veel mogen bijleren door deze bakfiets nieuw leven in te blazen. Ik ben blij dat deze bij jullie is terecht gekomen. Veel bakfietsplezier 🙌

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer fijne ervaring met ikbakfiets.

Zeer fijne ervaring met ikbakfiets.
Bart geeft zeer goede en duidelijke uitleg bij de verschillende bakfietsen. Hij neemt de tijd en gaf ons de tijd om een doordachte keuze te maken.
De bakfietsen worden zeer goed opgemaakt én afgeleverd, aan een eerlijke prijs.
Top!

19 de agosto de 2024

Respuesta de IkbAkfiets

Dankjewel om je fijne beleving te delen 🙏 Ik weet dat jullie fantastische bakfiets-momentjes gaan hebben met jullie gezinnetje 😉 Geniet ervan!

opkoop Urban arrow

Bart kwam langs om mijn urban arrow op te kopen. Een zeer aangenaam contact. Na een korte check van de fiets kocht hij deze zonder discussie over voor de vraagprijs.

30 de julio de 2024

Respuesta de IkbAkfiets

Dag Jelle. Dankjewel voor de feedback, het fijne contact en om je bakfiets aan ons toe te vertrouwen en deze een 2de leven in te blazen ;-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een vlotte en correcte afhandeling bij…

Een vlotte en correcte afhandeling bij de overname van mijn Urban Arrow.

25 de julio de 2024

Respuesta de IkbAkfiets

Dankjewel Jan, om jullie goed onderhouden bakfiets toe te vertrouwen aan ons. Wij zorgen voor opnieuw blije bakfiets-gezichten ;-)

Service, deskundig, vriendelijk

Hele fijne ontmoeting gehad met Bart! Wij hadden nog geen ervaring met bakfietsen. Bart heeft zeer uitgebreid de tijd genomen om ons alles uit te leggen en ons geholpen met de juiste match te maken.

29 de julio de 2024

Respuesta de IkbAkfiets

Bedankt Nikki, om je fijne ervaring hier te delen. Ik ben blij dat ik jullie heb kunnen helpen naar de juiste bakfiets voor jullie mooie gezin. Ik wens jullie een goed verlof met heel veel bakfietsplezier ;-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super gelukkig met de aankoop van onze gebruikte Vogue Carry2.

We zijn keurig en perfect behandeld door Bart ( IKBakfiets.BE ).
Prima product zoals we hadden afgesproken.
goede info niets was teveel en we zijn blij verrast hoe vertrouwd hier alles is behandeld. perfect gewoon.
Bart ga zo door en voor wie een bakfiets zoekt echte aanrader .
Mvgr. Toon / Marjo

21 de julio de 2024

Respuesta de IkbAkfiets

Dag Toon en Marjo, ik ben zeer blij dat ik jullie heb kunnen helpen met de zoektocht naar jullie ideale bakfiets voor het vervoeren van jullie trouwe viervoeter ;-)
Ik wens jullie vele leuke bakfiets-momentjes toe! bArt

persoonlijk en professioneel

We werden op een persoonlijke én professionele manier ontvangen door Bart.
Hij heeft veel kennis van de fietsen, kan hierdoor goed de vergelijking maken en geeft handige tips voor meer en langer fietsplezier. Fiets is in goede staat.
Bart reageert snel op berichtjes en heeft geholpen met het inladen van de fiets (ook dat ging op professionele wijze).
De website komt helemaal overeen met onze ervaring :-)

21 de julio de 2024

Respuesta de IkbAkfiets

Dankjewel Kim, Michiel & Mai voor de fijne feedback. Het was me een genoegen om jullie te kunnen bijstaan in de keuze van jullie bakfiets. En leuk te horen dat jullie de keuze maken voor een bakfiets in plaats van een extra auto. Een goede keuze en geweldige investering. Ik wens jullie vele fijne bakfiets-tripjes toe. bArt

Riese und Muller Multicharger

Na een zoektocht naar een Riese und Muller Multicharger kwam ik terecht via 2dehands bij ikbAkfiets.be. Ik stuurde een berichtje en kreeg binnen de kortste tijd antwoord. Er was een wachtende voor me. Verkoper Bart was meteen eerlijk en liet me weten me op de hoogte te houden. Gelukkig kwam een dag nadien het positieve antwoord dat ik mocht langs gaan om de fiets te bekijken. Eens ter plaatse werd ik vriendelijk ontvangen en stond de fiets reeds klaar. Ik zag meteen dat het dik in orde was. Als nieuw. Na een testrit was ik helemaal overtuigd. Alle vragen werden beantwoord. De afhandeling gebeurde professioneel. We hadden een gezellige babbel over reizen en fietsen en er werd me een drankje aangeboden. Bart hielp me nog even bij het inladen. Leuke kerel. Een echte aanrader. Achteraf beantwoord hij ook verdere vragen en niet te veregeten, hij geeft een jaar garantie op de fietsen die men bij hem koopt ;-) Top! Doe zo verder.

16 de julio de 2024

Respuesta de IkbAkfiets

Dankjewel Gerry. Het doet me enorm veel plezier dit te mogen horen van een zeer gepassioneerde fietser met veel ervaring en kennis in huis!
Ik wens je heel veel longtail-fietsplezier toe ;-)

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.