Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik zou graag een fiets bestellen bij jullie, maar ik dacht, laat ik eerst wat reviews lezen. Wat zie ik tot mijn verbazing, dat jullie reageren op een klant en haar e-mailadres voluit benoemen in jull... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fahrradies Lindau am Bodensee: Es war und ist mir nicht möglich mit diesem Geschäft zu kommunizieren: Weder Emails werden beantwortet, noch das Telefon abgehoben, beim Anrufbeantworter hört man... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Verschrikkelijke zaken, eerst dagenlang aant wachten tot ze m’n fiets terugsturen, eindelijk verstuurd word die niet geleverd? Wat een rotzooitje, kunt ze ook niet bellen want een klantenservic... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan slechts oordelen over 1 aankoop van jasbeschermer. Ben er geslaagd. Op zicht van de foto gekocht en blijkt inderdaad te passen op de fiets. Locale fietswinkels passeer ik hiermee nauwelijks, daar... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de bicicletas

Escrito por la empresa

Internet-Bikes is dé online fietsenwinkel met een groot en uniek assortiment fietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires. Dankzij onze lage prijzen ben je verzekerd van kwaliteit voor een scherpe prijs.

2,4

1 estrella

Ha contestado el 12% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Interessante prijs en snelle levering

De website is overzichtelijk en geeft voldoende informatie. Ik heb o.a. fietsbanden besteld. De prijs lag lager dan bij de concurrenten. Na de bestelling werd ik goed geïnformeerd v.w.b. de afhandeling. De producten werden de volgende dag al geleverd (door DHL). Ze waren goed verpakt. Een tevreden klant!

15 de abril de 2024

Goedemorgen Harry,

Bedankt voor jouw positieve bericht. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze website, maar ook met onze artikelen.

Wij wensen je dan ook veel plezier toe met je aankoop en een hele fijne dag.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle levering en product ziet er…

Snelle levering en product ziet er degelijk uit.

22 de marzo de 2024

Goedemiddag Rutger,

Goed om te horen dat het pakket snel in huis is. Wij wensen je veel plezier toe met je aankoop en een fijne dag.

Fietsbanden

Moest nieuwe fietsbanden hebben. Na wat zoekwerk bij internet-bikes uitgekomen. Uiteindelijk hier besteld en alles netjes geleverd gekregen.

23 de marzo de 2024

Goedemiddag Mark,

Fijn om te horen dat je alle spullen hebt kunnen vinden en dat alles naar wens is.

Wij wensen je veel plezier toe met jouw aankoop en een prettige dag verder.

Top service

Top service. Vlotte afhandeling van mijn bestelling.
Na het melden van een probleem met één van de geleverde onderdelen, werd onmiddellijk een actie ondernomen.

21 de marzo de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Weinig begrip

De bel was kapot, kreeg het bedrag terug maar moest bij opnieuw bestellen wel weer portokosten bestellen. Bij twee voorlampen zat geen montage-advies en evenmin iets om de lampen aan de fiets te bevestigen. Telefonisch contact verliep moeizaam. Geen enkel begrip!

13 de marzo de 2024

Goedemiddag Ignace,

Bedankt voor je bericht,
Vervelend dat je het zo hebt ervaren. We proberen iedereen altijd zo goed mogelijk te helpen. Ik zie dat de terugbetaling is verwerkt.

Excuses voor het ongemak. Prettige dag toegewenst

Dit is THOM of TOM bikes en onbetrouwbaar

Dit is THOM of TOM bikes. Failliet, maar onder dezelfde voorwaarden voorstart lijkt het.
Fiets kapot, dikke pech. Geen service, geen garantie. Niet normaal dat binnen een jaar ongeveer alles behalve de banden van de fiets stuk zijn.
Koop daar geen fiets.

17 de diciembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte service die ik ooit ben…

Slechte service die ik ooit ben tegengekomen,elektrische fiets aangeschaft binnen enkele maanden al kapot wilde hem terug sturen, omdat die tenslotte onder garantie valt moest ik wel eerst 40 euro betalen dhl ophaal opdracht in te plannen en niet te vergeten een fietsdoos ergens vandaan toveren als ik dit ooit had geweten had ik nooit hier een elektrische fiets aangeschaft met deze baggere service.
We zijn nu 2 weken verder mevrouw Maud reageert altijd heel kort af,
Me fiets ook nog steeds niet terug en ook me bezorgkosten die ik wel even moest betalen en terug betaald zou worden nog niet terug wat een waardeloos bedrijf.

14 de marzo de 2024

Goedemorgen Priscilla,

Wat vervelend dat je het als negatief ervaart. Ik zie dat de terugbetaling in verwerking staat, het zal binnen enkele werkdagen op je rekening staan. De accu is defect en die wordt op dit moment gereviseerd, zodra het is gerepareerd zullen wij netjes de fiets naar je terugsturen.

Prettige dag.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik wacht al dagen op een levering van…

Ik wacht al dagen op een levering van een fiets. Deze zou met 2 werkdagen geleverd worden. Inmiddels meerdere malen gemaild met de klantenservice en nog steeds geen response. Factuurnummer 11254643

5 de marzo de 2024

Goedemiddag Angela,

Wat vervelend dat de fiets nog niet is geleverd. Heb je een factuurnummer voor ons, dan kijken wij graag met je mee.

Alvast bedankt

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede dienstverlening

Goede dienstverlening, informatie over de bezorging, bezorgd volgens de afspraak en daarbij een goede prijs voor de artikelen. De kwaliteit hiervan kan ik nog niet beoordelen.kan

26 de febrero de 2024

Goedemorgen Gertjan,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service!

We zien je dan ook graag nog eens terug in onze webshop. Prettige dag.

Waardeloos

Eerste ogenblik goed geholpen snelle service door tobias. Crack as was kappot dus de fiets werd netjes omgewisseld. 2de fiets leek goed totdat deze in elkaar stond de banden opgepompt waren en een dag later mijn dochter er op wilde gaan zitten. Achterband plat. Helaas geen goede oplossing maud van de klantenservice vond dat als ze een nieuwe band opstuurde de fiets weer nieuw was.
Je mag toch wel verwachten dat je een nieuwe complete fiets krijgt, maar helaas geen oplossing. Ook gevraagd voor een telefonisch gesprek maar helaas kreeg ik die bij maud niet. En dan ook nog 13euro vragen voor retourkosten. Eindstand een huilend kind en geen verjaardagsfiets heel jammer maar hier nooit meer

28 de febrero de 2024

Goedemorgen Candy,

Wij begrijpen dat het vervelend is als een binnenband lek is, echter is er direct een vervangend artikel toegestuurd en hebben wij ook voorgesteld om het te laten maken bij een plaatselijke fietsenmaker. Wij hebben je echt direct en snel proberen te helpen en hebben hiervoor ook verschillende oplossingen voor gegeven.

Vervelend dat je het zo ervaart

Verschrikkelijke zaken

Wat een rotzooitje, kunt ze ook niet bellen want een klantenservice kunnen ze blijkbaar niet staande houden met zo’n **** bedrijf.

E-mails duren dagen lang tot ze daarop reageren.

Ben nog nooit zo’n slecht bedrijf tegengekomen.

28 de febrero de 2024

Goedemiddag Dilano,

Dat is vervelend om te vernemen, dat het niet is geleverd. Wij reageren echt ontzettend snel op mails, komen ze wellicht in jouw spambox terecht? Ik kan ook geen order vinden op jouw naam. Kun je het factuurnummer vermelden, dan kunnen wij met je meekijken.

Alvast bedankt.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Prima

Jammer dat DHL zo onbetrouwbaar is anders had ik een betere beoordeling kunnen geven.

22 de febrero de 2024

Respuesta de Internet-Bikes

Goedemiddag, Ik zie inderdaad dat de zending 1 dag vertraging heeft opgelopen. De zending ligt nu klaar om afgehaald te worden op het gekozen DHL servicepoint.

Als er vragen zijn vernemen we dat graag.

Klantvriendelijk

Snel geleverd.
Klantenservice reageert heel snel
Bij montage bleek 1 remblokje afgebroken. Dat sturen ze meteen na.

2 de febrero de 2024

Goedemorgen Coen,

Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service! Daar doen wij het tenslotte voor.

Wij wensen je een fijne dag toe!

Verschrikkelijke miskoop

Verschrikkelijke miskoop.

Fiets ziet er bijzonder mooi uit. Fiets is wel na 2.5 maanden begonnen met roesten, je kan zo hard trappen als je wil, je gaat met moeite vooruit. Rem doet het niet meer (dit las ik eerder in voorgaande reviews), echt vreselijk dit en zeer gevaarlijk! Koplamp is kapot aangekomen, ook dat nog. Kwaliteit is verre van goed, nooit meer een fiets van het merk Amigo!

7 de febrero de 2024

Goedemorgen Berat,

Bedankt voor je bericht,
Dat is vervelend om te vernemen. Heb je beeldmateriaal voor ons? Kun je dit mailen naar klantenservice@foris.nl met daarbij het factuurnummer?

Alvast bedankt
Excuses voor het ongemak

Keurig en snel geleverd

29 de diciembre de 2023

Goedemiddag Peter,

Dat is fijn om te horen! Heel veel plezier met de aankoop en tot een volgende keer.

Fijne jaarwisseling toegewenst!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering, ondanks dat het geen duur artikel was.

22 de diciembre de 2023

Respuesta de Internet-Bikes

Goedemiddag Tonnie, fijn om te horen dat het pakket in goede orde is ontvangen!

Veel plezier met je aankoop en alvast een fijne jaarwisseling!

Niet doen!!

Lieve mensen,
Het is al veel gemeld maar koop hier alsjeblieft geen fiets. Wij hebben hier een Voque elite elektrische fiets gekocht voor onze dochter. Hoewel de fiets er leuk uitziet is het verder 1 bonk ellende. De lokale fietsenmaker heeft al na 4 maanden remkabels vervangen, koplamp en trappers vervangen. En net als je alles gehad denkt te hebben doet de trapondersteuning het niet meer. Met behulp en advies van Voque zelf is ook de trapas vervangen maar dat mocht ook niet baten. Of de motor of de controller is stuk. Dit is een reparatie die duurder is dan de fiets was. Bij internet bikes verwachten ze dat je de originele doos nog hebt bewaard (nogal groot) en dat je de fiets eventjes terugstuurt. In de tussentijd heb je geen fiets. En je bent zelf verantwoordelijk voor eventuele transportschade. Verdere oplossingen bieden ze niet. Echt ik druk iedereen op het hart, doe dit niet!!!! Ga naar je lokale fietsenmaker en koop er daar 1.

13 de diciembre de 2023

Goedemorgen Fien,

Wat vervelend om te vernemen. Daar wij geen service aan huis hebben en geen plaatselijke fietsenmakers, zijn wij genoodzaakt om de fiets retour te halen. Wij zullen het bij retour dan zo snel mogelijk voor je bekijken.

We lossen het dan graag met je op. Alvast bedankt

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.