Ik zou graag een fiets bestellen bij jullie, maar ik dacht, laat ik eerst wat reviews lezen. Wat zie ik tot mijn verbazing, dat jullie reageren op een klant en haar e-mailadres voluit benoemen in jull... Ver más
Fahrradies Lindau am Bodensee: Es war und ist mir nicht möglich mit diesem Geschäft zu kommunizieren: Weder Emails werden beantwortet, noch das Telefon abgehoben, beim Anrufbeantworter hört man... Ver más
Verschrikkelijke zaken, eerst dagenlang aant wachten tot ze m’n fiets terugsturen, eindelijk verstuurd word die niet geleverd? Wat een rotzooitje, kunt ze ook niet bellen want een klantenservic... Ver más
La empresa ha respondido
Kan slechts oordelen over 1 aankoop van jasbeschermer. Ben er geslaagd. Op zicht van de foto gekocht en blijkt inderdaad te passen op de fiets. Locale fietswinkels passeer ik hiermee nauwelijks, daar... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Internet-Bikes is dé online fietsenwinkel met een groot en uniek assortiment fietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires. Dankzij onze lage prijzen ben je verzekerd van kwaliteit voor een scherpe prijs.
Holanda
- internet-bikes.com
Ha contestado el 12% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
La gente también ha visto
Slechte kettingen
Wij hebben 2 fietsen vorig jaar gekocht, onze buurvrouw heeft er 3 gekocht. Binnen een jaar zijn alle fietsen stuk. Alle 5 met de ketting. Kettingen vliegen er steeds vanaf of breken zo door midden. Om kosten en moeite te besparen op lange termijn zou ik deze fietsen niet aanraden. En laat de ketting nou net niet in de garantie vallen. Ketting hoort niet binnen een jaar eraf te vliegen of te breken....

Respuesta de Internet-Bikes
Met bestelling en levering is niks mis…
Met bestelling en levering is niks mis mee gegaan, maar nu zijn we een jaar verder. E-bike. 150 km op de teller en de motor is naar de kl…te. Al een week lang geprobeerd om ze te spreken, maar dat is erg lastig.
Geen reactie op mail, geen tel.gesprek mogelijk. Wordt verwezen naar chat. Ook geen reactie.
Ik hoor net dat ze overgenomen zijn door Floris en dat ze niet meer aansprakelijk zijn en helaas niks kunnen doen. Dus mensen opgepast. Je koopt iets zonder ook maar een beetje garantie

Betaalbare prijs
Artikelen voor een betaalbare prijs. Gemakkelijk te vinden en te bestellen. Snel geleverd.
Goede zaak om te bestellen
Altijd goed in prijs
Snelle verzending
Nog nooit een probleem gehad

Ondeugdelijke produkten (“AANBIEDING”)
Vorig jaar bestelde binnenbanden (16 stuks, interessante aanbieding) blijken ondeugdelijk (scheuren bij ventiel), klantenservice zegt doodleuk dat ik die banden kocht vóór hun ‘faillissement’, dus dat dat niet hun pakkie aan is. Mind you: zelfde bedrijf, zelfde mensen.
Je zou bijna zeggen dat ze die ondeugdelijke partij willens en wetens hebben verkocht.

Respuesta de Internet-Bikes
Snelle levering, fiets is conform omschrijving en werkt naar behoren. Afmonteren van de fiets kan iedereen (gelukkig ;).
Keine Unterstützung bei Ersatzteilbeschaffung
Speichenbruch kommt ja mal vor, aber dass der Verkäufer für sein aktuelles E.-Bike keine Speichen bevorratet, diese auch nicht ersatzweise besorgt oder vielleicht auch nur einen Hinweis zur Eigenbeschaffung durch den Kunden geben kann, das halte ich schon ich für heftig. Ein kleine, eigentlich ganz alltägliche Reparatur wird so zum richtigen Problem für den Kunden.

Respuesta de Internet-Bikes
Envoie au bout de 15 jours je les…
Envoie au bout de 15 jours je les appelle ont me dit il est parti à répétition velo reçu avec pièces casser mais bien sur cedt c'est la faute du transporteur et ils ne peuvent pas avoir les pièces donc soit disant un geste commercial moi je ne fait pas la manche juste un vélo en bon état et ne répondent même plus à fuir

Respuesta de Internet-Bikes
Loopt moelijk met bestelling op hun…
Loopt moelijk met bestelling op hun internet pagina staat dat vandaag besteld morgen thuis,oké is in België maar er zijn paar dagen gepasseerd en nog niet ontvangen.
Snelle bezorging!
snel en producten zoals beschreven
Twee fietsten gekocht, niets op aan te merken
Wij hebben twee fietsen gekocht, een dames en heren fiets. Amigo E-City S2 en een Amigo E-Vibe S3. Ik had vooraf wat schrik van sommige negatieve commentaren maar bij ons is alles perfect verlopen. De woensdag morgen gekocht, de donderdagmiddag netjes afgeleverd, in België dan nog. Prijs/kwaliteit zit perfect ok, ik had voor deze verrassende lage prijzen zelfs een mindere kwaliteit van afwerking verwacht. Wat ik ook top vond is dat er bij de herenfiets stond 'nog 1 fiets op voorraad'. Ik dacht dit is een verkoop truc maar toen ik de fiets gekocht had stond er meteen niet meer in voorraad.

Respuesta de Internet-Bikes
Prima kwaliteit/prijs snelle levering.

Dik tevreden
Dik tevreden, snel geleverd en accurate info wat betreft de verzending. Dank.
Contact krijgen is erg moeilijk en…
Contact krijgen is erg moeilijk en duurd erg lang. Voor de zoveelste keer een klacht maar word eigenlijk niks mee gedaan. Waardeloze electrische fietsen en waarde loze kwaliteit.

Respuesta de Internet-Bikes
Lever Bestelling op de site voorzien…
Lever Bestelling op de site voorzien voor zaterdag 11 maart en pas op levering plaats dinsdag 14 maart

Slechte ervaringen
Vaker negatieve ervaringen gehad zoals omschrijvingen van artikelen die niet kloppen - nog altijd niet op de site - en onvolledige bestellingen, maar nu definitief afgehaakt als klant. Slechte klantenservice, geen begrip, niet goed inhoudelijk kunnen lezen en geen passende oplossing aangeboden.
Nette en vlotte levering.
Nette en vlotte levering.
Banden maat staan duidelijk op de site.
Goed product en verzendkosten zijn normaal .

Respuesta de Internet-Bikes
Más información sobre otros tipos de reseñas.