Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik zou graag een fiets bestellen bij jullie, maar ik dacht, laat ik eerst wat reviews lezen. Wat zie ik tot mijn verbazing, dat jullie reageren op een klant en haar e-mailadres voluit benoemen in jull... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fahrradies Lindau am Bodensee: Es war und ist mir nicht möglich mit diesem Geschäft zu kommunizieren: Weder Emails werden beantwortet, noch das Telefon abgehoben, beim Anrufbeantworter hört man... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Verschrikkelijke zaken, eerst dagenlang aant wachten tot ze m’n fiets terugsturen, eindelijk verstuurd word die niet geleverd? Wat een rotzooitje, kunt ze ook niet bellen want een klantenservic... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan slechts oordelen over 1 aankoop van jasbeschermer. Ben er geslaagd. Op zicht van de foto gekocht en blijkt inderdaad te passen op de fiets. Locale fietswinkels passeer ik hiermee nauwelijks, daar... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de bicicletas

Escrito por la empresa

Internet-Bikes is dé online fietsenwinkel met een groot en uniek assortiment fietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires. Dankzij onze lage prijzen ben je verzekerd van kwaliteit voor een scherpe prijs.

2,4

1 estrella

Ha contestado el 12% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De tas is ruim de bevestigings gespen…

De tas is ruim de bevestigings gespen zijn ideaal heb deze set gekocht voor een fiets toer.
De zij tassen hebben een na deel bij het openen van de rits laat snel de naat los in de hoekken.deze heb in zelf laten verstevigen. Verder zam een beschrijving van de te plaatsen binnen kant op zijn plaats zijn de ond breekt.verder lijkt me de tas ok 👌 moe hem nog uit proberen

29 de junio de 2022

Hi,

Fijn om te lezen dat je tevreden bent, mochten er dingen niet in orde zijn dan kun je hiervan altijd foto's naar ons mailen. Wij kijken dan graag met je mee naar een oplossing.

Fijne avond toegewenst

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bij levering was de doos erg…

Bij levering was de doos erg beschadigd. ik heb een amigo ebike met voorwiel moter besteld, bij aankomst zat eigelijk als los wat los kan , de fiets zo afgemonteerd worden geleverd, uiteindelijk alles zelf aan moeten draaien. Ook was er vanaf het begin een slag in het voorviel waardoor die aanloopt, ook maakt de moter een erg hard geluid. Volgens internet bikes kon ik dit op hun kosten laten vergoeden, tot op heden zitten alle fietsen makers vol, en dan is het nog naar de vraag of ze het daadwerkelijk vergoeden.

25 de junio de 2022

Hi Carmen,

Wat vervelend dat de fiets met schade is ontvangen, dat is uiteraard niet de bedoeling. Uiteraard zullen wij het met je oplossen. We zien het bonnetje graag tegemoet.

We wensen je een fijn weekend toe!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fiets Amigo: kwaliteit is naar de prijs.

Fiets Amigo kwam niet afgemonteerd zoals afgesproken. Vriendelijke en snelle klantenservice, correcte afhandeling Fiets zelf is wat je er van kan verwachten, kwaliteit is naar prijs.

24 de junio de 2022

HI Harrie,

Vervelend dat het niet goed geleverd was. In ieder geval fijn om te horen dat de klantenservice het goed heeft opgelost.

Wij wensen je veel fietsplezier toe en een fijn weekend.

Scheef frame en geen oplossing volgens TOM: edit 27-06-2022

Fiets is op tijd geleverd, bij binnenkomst is de doos beschadigd. De fiets ziet eruit alsof deze al een keer uit de doos geweest is.
Bij het in elkaar zetten valt op dat het spatbord scheef is.
Contact gezocht met internet-bikes. (Jammer dat alles via de mail of chat gaat… )
We krijgen een korting om de fiets door een fietsenmaker recht te laten zetten.
Echter geeft de fietsenmaker aan dat het frame scheef is en dat de fiets niet recht gezet kan worden.
TOM (internetbikes) reageert via de email; je hebt een korting geaccepteerd, we kunnen niks voor je doen. Maar laat het gerust weten als je nog vragen hebt…

Zeer matig dit.

EDIT 27-06-2022
Vandaag heb ik een vervangende fiets ontvangen. Afgezien van de kapotte dopmoertjes en een verroeste trapper lijkt de fiets aan de achterzijde recht. Tot ik de fiets omdraai en tot de conclusie kom dat de voorkant deze keer scheef is.
De oude fiets hoeft niet retour volgens TOM, hadden ze zelf al door dat ik van 2 fietsen 1 hele moest gaan maken?
We gaan met deze fietsen naar een echte fietsenmaker en voor een volgende kinderfiets beter naar de GAMMA.

22 de junio de 2022

Respuesta de Internet-Bikes

Goedemorgen Margot, Heel vervelend om te vernemen dat het niet juist op te lossen is. Je mag ons wederom mailen zodat we het alsnog met je kunnen oplossen. Excuses voor het ongemak!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Product voldoet volledig aan de verwachting.

22 de junio de 2022

Bedankt voor je review.

We zien je graag terug in onze webshop en wensen je veel plezier met je aankoop.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Foute fiets geleverd

Snelle levering maar foute fiets ontvangen
Ik bestelde een heren transportfiets maar ontving een dames stadsfiets die ook goedkoper is dan de fiets die ik bestelde.

Contact proberen op te nemen maar geen antwoord op dit moment.

21 de junio de 2022

Goedemiddag,
Heel vervelend om te vernemen dat het verkeerd is geleverd. Ik heb via de mail contact opgenomen zodat we het kunnen oplossen met je!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Duurde lang, verkeerd product en matige service

Stuur besteld, verkeerde geleverd. Na 5 keer te hebben uitgelegd dat het de verkeerde was (maat, model en merk, met fotos erbij) zou ik uiteindelijke de goede toegestuurd krijgen. Die was echter niet leverbaar en er werd geen alternatief aangeboden.

Levering duurde ook lang, verkeerd product en dan niet op voorraad. Beetje jammer. Bied dan tenminste een alternatief aan.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en goede…

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit!

Bedankt voor je review.

Veel plezier met je aankoop en zien je graag terug in onze webshop.

Dino Vouwfiets 321 als boodschappenfiets

De Dino Vouwfiets 321 is een simpele, degelijke fiets die prima aan mijn verwachtingen voldoet. Ik gebruik hem als boodschappenfiets met een fietskrat op de drager en was daarom op zoek naar een fiets met een stevig frame. Voor gebruik op korte afstanden is deze fiets goed geschikt.

Respuesta de Internet-Bikes

Hey Thomas, wat fijn om lezen dat de fiets goed bevalt! Ik wens je heel veel rijplezier met de fiets.

Betrouwbaar en snelle levering

17 de junio de 2022

Respuesta de Internet-Bikes

Hi Gilbert, dat is fijn om te horen! Daar doen we het tenslotte voor.

We wensen je veel plezier toe met de aankoop en een fijn en zonnig weekend!

Spiegeltje, spiegeltje …….

Prima product en snel ontvangen. Ook de website is op orde. Aanrader.

11 de junio de 2022

Hi Gustava,

Dat is goed om te horen! Veel plezier met de aankoop en een fijne dag toegewenst en hopelijk tot ziens in een van onze webshops.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het is omdat je een ster moet geven.

Het is omdat je een ster moet geven.

Ik zeg niet kopen , er gaan 2 dingen goed, dat is het bestellen en snel leveren , maar daarna…..
Al heb je problemen met je fiets , en je elektrische fiets doet na 1 week al niet veel meer, krijg je een motor opgestuurd , die mag je dan zelf monteren….
Ook duurt dat nog eens 2 tot 3 wkn voordat je het binnen heb.

Ik zeg niks kopen , lekker een andere winkel zoeken.

11 de junio de 2022

Hi Ferry,

Wat vervelend dat je problemen hebt met je E-bike. Als je contact met ons opneemt via klantenservice@tom-bv.com gaan we het zo snel mogelijk voor je oplossen!

Ik verneem het graag! Alvast bedankt en een fijne dag.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

pakket zou oorspronkelijk op woensdag…

pakket zou oorspronkelijk op woensdag worden geleverd. klantenservice reageerd ook laat op mijn klacht.(vrijdag)Pakketnr was3STMV8930323 tnv M.J.van Voorthuizen

10 de junio de 2022

Bedankt voor je bericht,

Wat vervelend om te vernemen dat het pakket vertraging heeft gehad. Wij doen er samen met onze vervoerder alles aan om de bestellingen zo snel mogelijk te leveren. Echter zijn wij afhankelijk van onze vervoerder en hebben wij hier dan ook geen invloed op, wanneer er vertraging is ontstaan.

Wanneer je een email/bericht verstuurd naar ons, kun je binnen 24 uur reactie verwachten. We zien dat onze collega je beantwoord heeft binnen 24 uur.

Mochten er nog vragen zijn vernemen wij deze graag per mail.
Nogmaals excuses voor het ongemak.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

ik kan nog niets ervan zeggen want ik…

ik kan nog niets ervan zeggen want ik heb het nog niet en DHL brengt het pakket met de bakfiets vanuit bladel mijn regio dus overijssel dat duurt nog even

7 de junio de 2022

Respuesta de Internet-Bikes

Goedemiddag Henk. Ik zie dat de zending inmiddels is bezorgd: https://my.dhlparcel.nl/home/tracktrace/JVGL058457068925832?lang=nl_NL. Heel veel plezier met je bestelling! Fijne dag.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.