Consulta las opiniones de los clientes
Voor mijn jongste dochter was ik op zoek naar de Samsung Galaxy S24FE en werd via de site van Tweakers geattendeerd op de scherpe aanbieding van Joeps. De recensies gelezen en op vrijdagmiddag de tele... Ver más
La empresa ha respondido
Ik zocht een telefoon die aan mijn wensen voldoet. Ik zag een mooie prijs voor een toestel gericht op Nederland en dus geen buitenlandse software. Het toestel werd snel geleverd en bleek ook daarna s... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Tienda de celulares
- Tienda de accesorios para teléfonos celulares
- Servicio de reciclaje y desbloqueo de teléfonos móviles
- Mayorista de accesorios electrónicos
- Empresa de electrónica
- Tienda de electrónica
Escrito por la empresa
Bij Joeps, een telecom webshop die zich onderscheidt van anderen in dezelfde markt, hebben we een duidelijk hoofddoel voor ogen. Ons streven is namelijk om sterke en vertrouwelijke relaties op te bouwen met al onze klanten én de goedkoopste aanbieder van Nederland te zijn. We zijn meer dan zomaar een webshop die telecomproducten aanbiedt; we streven ernaar om een volledige ervaring te bieden. Bij ons kun je niet alleen terecht voor aankopen, maar ook voor al je vragen, groot of klein. We fungeren niet alleen als een webshop, maar ook als een kenniscentrum, waar je relevante en recente nieuwsartikelen over de telecommarkt kunt vinden. Bovendien zijn we een betrouwbare en deskundige webshop die transparantie hoog in het vaandel heeft staan. Met ons hypermoderne magazijn van maar liefst 440m2 hebben we de keuze uit duizenden producten en zijn we in staat om een professionele infrastructuur op te zetten, waardoor we razendsnel kunnen opereren. Als de goedkoopste van Nederland en met een zeer snelle levering, streven we ernaar om aan al je telecombehoeften te voldoen. Ons team is gevarieerd en multicultureel, waarbij iedereen welkom is en gerespecteerd wordt. Sommige van onze werknemers hebben tot wel tien jaar ervaring in de telecommarkt, en bij Joeps worden de individuele talenten en krachten van iedereen optimaal benut. Dit stelt ons in staat om ervoor te zorgen dat bestellingen die voor 20:00 uur binnenkomen, dezelfde dag nog verzonden worden! Een nieuwe telefoon heb je toch zó gejoepst?!
Información de contacto
Kattendijk 43E, 2831AA, Gouderak, Holanda
- 085 080 5326
- info@joeps.nl
- joeps.nl
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Alles volgens verwachting prima
deed precies wat er op de sticker…
deed precies wat er op de sticker staat, het correcte product geleverd binnen de aangegeven datum. Ook de website is erg overzichtelijk en gemakkelijk te navigeren. Top ervaring!
Snel geleverd en goedkoop
Doen wat ze zeggen en houden je op de…
Doen wat ze zeggen en houden je op de hoogte van wat ze doen.
Super service
Uitstekende service! Ik had een vraag en die werd gauw beantwoord. Mijn bestelling kwam de volgende dag al aan en zoals beloofd inclusief een hoesje en beschermglas, wat ook erg nodig is bij een nieuwe telefoon. Aanrader!
Fijne webshop
Goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke en snelle communicatie. Snelle levering.
Ruben is een topper
Vrijdagavond na 20:00 een telefoon besteld maar Ruben had er gelukkig nog zin in en de volgende morgen om 10:00 was hij al binnen! Heel blij!
Super snel geregeld allemaal
Super snel geregeld allemaal.
1 nadeel is post nl. Zou de dag erna worden bezorgd, maar nu 3 dagen verder en nog niets binnen helaas wat noga frustrerend is.
Smartphone besteld
Smartphone besteld, werd snel geleverd en nog sneller door postnl kwijtgemaakt. Drie weken wachten formulier uitprinten en emailen naar Joeps en toen bericht dat ik geld terug kreeg. Meteen andere phone besteld en werdt na 1 dag geleverd (bij postnl punt). Nu super tevreden want beste prijs, snelle levering en gratis hoesje en glass erbij.
Geweldig sevice
Geweldig sevice, werd persoonlijk gebelt om te controleren of mijn bestelling wel klopte , omdat het een onlogische bestelling was echt heel netjes.
Ik heb als zakelijke klant bij Joeps.nl…
Ik heb als zakelijke klant bij Joeps.nl een losse iPhone 13 besteld voor doorverkoop aan een consument. Achteraf blijkt het toestel door Apple geregistreerd te zijn als een “operator device”, waardoor Apple’s servicepartner (DIL) de garantie in het tweede jaar weigert.
Bij andere leveranciers is dit nooit een probleem, omdat toestellen daar als reguliere retail devices worden geleverd. Joeps.nl vermeldde nergens dat het om een operator device ging — iets dat grote gevolgen heeft voor de garantieafhandeling, die ik nu dus volledig zelf moet dragen.
Op mijn verzoek om een oplossing kreeg ik meerdere keren een afwijzende reactie. Er werd geen verantwoordelijkheid genomen als verkopende partij en geen enkele tegemoetkoming gedaan, ondanks het feit dat het probleem aantoonbaar voortkomt uit gebrekkige of ontbrekende informatie bij verkoop.
Erg teleurstellende ervaring. Voor zakelijke bestellingen waarbij garantie cruciaal is, zou ik dit bedrijf niet aanbevelen.

Super!
Makkelijk besteld, snel geleverd met EXTRA hoesje en beschermglas!

Snelle levering maar
Snelle levering, maatvoering screenprotector is niet perfect.

lekkere snelle bezorging
lekkere snelle bezorging
super goed verpakt en een goeie overzichtelijke website met adres en tel.
Ik ben heel voorzichtig met kopen op internet maar dit durfde ik zonder twijfel aan

Respuesta de Joeps
Goede prijs en snelle levering
Goede prijs en snelle levering, allemaal probleemloos. De cover gebruik ik niet, daarvoor in plaats een gewoon telefoonhoesje (boekvorm) gekocht. Het cover glas vereist handigheid en voorzichtigheid. Bij mij toch een paar stofjes erin waardoor je vlekjes krijgt op t scherm al ie uitstaat. maar valt mee te leven

Respuesta de Joeps
De beste prijs, gratis cover en screenprotector en supersnelle levering!
De beste prijs, gratis cover en screenprotector en supersnelle levering, wat wil je nog meer!
Het feit dat er een adres en telefoonnummer op hun website staat gaf mij het vertrouwen om bij hun te bestellen.

Respuesta de Joeps
Más información sobre otros tipos de reseñas.