Valorada con 5 estrellas sobre 5

Köpte en reservdel som inte riktigt ville fungera, efter samtal och mail med reservdels avdelningen hjälpe de till att skaffa fram kopplingsschema etc. vilket gjorde att det nu fungerar, mycket nöjd m... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Företaget skulle kolla min bergvärmepanna samt fylla på köldbärarvätska. Ett annat företag installerade min bergvärmepump juli 2025 och det var en hel del fel i installationen enligt teknikern Anton,... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag letade efter en givare till min värmepump den 5/1 och fick kontakt med Cristoffer! Mycket trevlig och kunnig personal! Dom hade givaren hemma vilket löste mitt problem. Jag har nu kunnat fixa pro... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Detta är ett oseriöst företag. Otroligt svåra att få tag på. Gjorde en beställning sommaren 2025, och ber om kvitto. Skickar tre email, men fortfarande inget underlag. Det går inte att nå dem per tele... Ver más

1. Proveedor de equipos de calefacción
  2. Proveedor de repuestos de electrodomésticos
  3. Contratista de calefacción
  4. Servicio de reparación de radiadores

Escrito por la empresa

Installerar, reparerar och säljer reservdelar till värmepumpar. JS Energi har över 30 års erfarenhet av värmepumpar och arbetar med alla kända märken på marknaden. Vi arbetar med både privatpersoner och företag. JS Energi is the leading spare parts supplier in the european heat pump market. With over 120 000pcs available we have the most spare parts and accessories you may need to your heat pump. We work with both B2B and B2C. We are a Swedish company that has worked with heat pumps over 30 years and today we have operations all over Europe.

4,2

1 estrella

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Yderst professionel tekniker fra JS

Havde tekniker på besøg på min Metro frånluft i Veberöd og teknikeren Arvid var yderst professionel, trods det ikke var Metro frånluft de arbejdede mest med. Kan varmt anbefale dette firma, de svarede straks på min forespørgsel og der blev aftalt 5 dage efter for en fejlsøgning, de kom til tiden.

24 de noviembre de 2025

Professionellt

Professionellt, kunniga, rimliga priser, mycket trevligt bemötande, effektivt! 10/10 och kommer definitivt anlita JS Energi igen

12 de noviembre de 2025

Snabb återkoppling

Snabb återkoppling, kunnig personal som tar sig tid att förklara och visa. Professionellt utfört arbete , min värmepump Bosh fungerar utmärkt nu.

18 de septiembre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Funkade nästan som tänkt.....

Funkade nästan som tänkt med uppdatering av programvara i en Daikin värmepump
MEN inte 100% - något med den nya progamvaran gjorde att tidigare statistik förstördes vilket man inte lyckades återställa
JS Tekniker återkom och justerade, vilket uppskattas, men en datapunkt lyckades han inte få rätt så nu visar statistiken på en årsförbrukning på 1.9Mwh - dvs som ett mindra kärnkraftverk - inte optimalt
Problemet beror med all sannolikhet på Daikin och inte på JS

3 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Problem lösta på första försöket - stor skillnad mot tidigare leverantör

Vi anlitade JS Energi för service, montering och ombyggnad av delar av värmesystemet samt installation av dräneringstråg. Arbetet utfördes av en mycket kompetent tekniker som löste uppgifterna professionellt och med hög kvalitet. Han lyckades lösa problem och svara på frågor som vår tidigare leverantör inte klarat av, trots flera besök och kontakter. En tydlig klasskillnad – vi är mycket nöjda och kan starkt rekommendera JS Energi.

22 de agosto de 2025

Snabb service

Snabb service
1 timme efter mitt mail om vilka delar jag behöver va svart kommet i mailen
Så beställning lagd

4 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi skulle byta vår Nibe värmepanna pga…

Vi skulle byta vår Nibe värmepanna pga kompressorstrul 2ggr. Vi tyckte att JS energi lade ett bra bud. När "montören" släppte ut 160 liter vatten på badrumsgolvet (fanns ingen vattenslang kopplad till avloppet), så kom vatten under badrumsväggen ut i köket och orsakade en stor vattenskada. Den s.k. montören såg att rör stack upp ur golvet jämte pannan, men ändå stod han med en gummiskrapa och skrapade ned vatten i golvbrunnen. Tydligen var inte badrummet 100% vattensäkrat, kanske 99%. Badrummet byggt 2011.
Bolaget chef menade att detta är standard, så gör man, helt otroligt! Montören ursäktade sig så mycket, alltid en tröst. Jag fick betala ett nytt badrum själv. Jag fick anlita annan rörfirma som är professionella, dessa menade att man gör inte så när man tömmer en varmvattenberedare. Alltid en slang kopplat till golvbrunnen.
Jag frågade chefen på företaget om de kunde ta ut pannan innan jag skulle reparera badrummet- jag fick inget svar!!
Så en varning för detta bolag!

8 de abril de 2025
Logotipo de JS Energi AB

Respuesta de JS Energi AB

Hej.

Tack för ditt omdöme.

I detta fallet fick installatören information på plats att badrummet är nyrenoverat vilket innebär att det ska vara ett fungerande tätskikt och det ska vara utfört enligt säkert vatten.

Att där kom alldeles för mycket vatten på själva golvet i våtutrymmet är beklagligt men sådant som tyvärr kan hända och då det är ett våtutrymme så skall detta inte vara något problem i ett våtutrymme.

Vi har efter detta på vår bekostnad haft en skadebesiktigare ute för att konstatera vad felet varit och där har visat sig att det saknas tätskikt i våtutrymmet vilket har gjort att vatten har runnit igenom på golvet ned till materialet under, något som inte skall kunna eller får lov att ske i ett våtutrymme som är korrekt byggt, så som ett badrum skulle vara.

Det är beklagligt att detta har skett, och i normalfallet om badrummet varit byggt enligt reglerna hade detta hanterats av antingen kundens eller vår försäkring, men då detta är ett våtutrymme som inte är branschmässigt utfört så gäller heller inte försäkringarna för det och vi har heller inte blivit upplysta om detta innan vårt arbete påbörjades, vilket gör det helt omöjligt att justera hur tömningen i detta fallet skulle ske.

Mvh. Teamet på JS Energi

Galet nöjd!

JS Energi är så trevliga och smidiga att ha att göra med att vi nästan är glada att kompressorn havererade.
Hela vägen från tidsbokning, felsökning, kontakt med säljare och reparation har varit en ren fröjd.

12 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb hantering av från start till mål

Snabb hantering av från start till mål, tog ansvar när åkerifirman råkade leverera ny värmepump för tidigt och skickade personal att stuva undan i väntan på installatörerna. Mycket trevlig bemötande från alla inblandade.

20 de marzo de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.