Köpte en reservdel som inte riktigt ville fungera, efter samtal och mail med reservdels avdelningen hjälpe de till att skaffa fram kopplingsschema etc. vilket gjorde att det nu fungerar, mycket nöjd m... Ver más
Företaget skulle kolla min bergvärmepanna samt fylla på köldbärarvätska. Ett annat företag installerade min bergvärmepump juli 2025 och det var en hel del fel i installationen enligt teknikern Anton,... Ver más
Jag letade efter en givare till min värmepump den 5/1 och fick kontakt med Cristoffer! Mycket trevlig och kunnig personal! Dom hade givaren hemma vilket löste mitt problem. Jag har nu kunnat fixa pro... Ver más
Detta är ett oseriöst företag. Otroligt svåra att få tag på. Gjorde en beställning sommaren 2025, och ber om kvitto. Skickar tre email, men fortfarande inget underlag. Det går inte att nå dem per tele... Ver más
- Proveedor de equipos de calefacción
- Proveedor de repuestos de electrodomésticos
- Contratista de calefacción
- Servicio de reparación de radiadores
Escrito por la empresa
Installerar, reparerar och säljer reservdelar till värmepumpar. JS Energi har över 30 års erfarenhet av värmepumpar och arbetar med alla kända märken på marknaden. Vi arbetar med både privatpersoner och företag. JS Energi is the leading spare parts supplier in the european heat pump market. With over 120 000pcs available we have the most spare parts and accessories you may need to your heat pump. We work with both B2B and B2C. We are a Swedish company that has worked with heat pumps over 30 years and today we have operations all over Europe.
Granitgatan 9, 25468, Helsingborg, Suecia
- +46 42 400 10 01
- info@jsenergi.com
- jsenergi.com
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Ointresse och kunskaps brist.
Vilka säljare detta företag har. Tur de inte är egenföretagare. Har ingen kunskap och totalt ointresserade och sälja.
Beställde 3 stycken luft vatten i fjor och behöver 3 stycken till i år. Men de är så ointresserade så fortsätter beställa där jag gjort tidigare. Kan säga att all service ligger på samma ställe som de senaste 2 åren levererat/levererar 6 kompletta anläggningar.
Hoppas att någon säljer på företaget.

Trevliga och kunniga tekniker
Trevliga och kunniga tekniker. Snabbt svar på vårt ärende som var byte av expansionskärl på Nibe F730.
Super nöjd kund!
Mycket fin kommunikation med säljare Jonas och Victor som svarade på mina frågor väldigt snabbt även utanför ordinarie arbetstider. Vi beställde en Nibes frånluftsvärmepump och en Mitsubishi luft/luft. Allt var installerat och klart 4 dagar efter beställning. Stor beröm till tekniker Jimmy som gjorde en jätte fin installation och tog sig tid att installera alla appar och visa hur allt fungerar. Kan varmt rekommendera detta företag!
Dom verkade kunna sitt jobb
Dom gjorde ett bra jobb och var noga att kolla allt och gav mig lite råd och anvisningar.
Ikke NORSK Fremstår som norsk nettbutikk
Fremstår som norsk nettbutikk med norsk flagg
Fikk tiileggsregning fra UPS PÅ OVER 50% av faktura beløpet.

Respuesta de JS Energi AB
Mycket bra hantering av akuta ärenden…
Mycket bra hantering av akuta ärenden och kunniga och mycket trevliga tekniker. Bra diskussion om åtgärder kontra kostnad. Använt både akut och vid ordinarie underhållsservice och varit oklanderliga! Stabilt och seriöst företag- grattis och tack tekniker Sergej för mycket bra hantering senast!
Fantastiskt snabb och serviceminded…
Fantastiskt snabb och serviceminded kundsupport!!
Fick ett HP/MS larm på min värmepanna…
Fick ett HP/MS larm på min värmepanna (Nibe 1115) lördag morgon under vintern. Detta resulterade i ingen värme och inget varm vatten. Ringde JS Energi måndag morgon, de visade god empati och skickade i princip omgående en tekniker trots att denna tekniker redan hade ett fullt schema. Teknikern var kunnig, professionell och väldigt effektiv. Fick en offert samma dag och redan dagen efter åtgärdades felet då det var en beställningsvara (som dock fanns på lagret). Hela bemötandet från början till slut var både professionellt och vänligt, rekommenderas starkt.
Jag hade först besök av en tekniker som…
Jag hade först besök av en tekniker som felsökte min värmepump, han hittade felet på 10 minuter. Igår hade jag sedan besök av en annan tekniker som skulle åtgärda skadan och byta expansionskärlet, det tog honom 2 timmar. Nu fungerar min värmepump igen. Jag fick snabb service av ett företag med kunniga medarbetare som hade ett leende på läpparna, de var professionella och vänliga. Tack för hjälpen!
God teknisk hjelp og rask kundeservice.
God teknisk hjelp og rask kundeservice.
Fikk nye deler til min bergvarmepumpe, men underleverandør sendte defekt produkt til JSE. Dette ryddet JSE raskt opp i og jeg som kunde fikk god hjelp og raskt nytt produkt uten store problemer. Nå fungerer min gamle bergvarmepumpe igjen og jeg får utnyttet noen ekstra år før denne skiftes ut for godt. Fornøy kunde!
Skojare
Trots försäkring (som de sålde oss i samband med köp av värmeanläggning) och tydligt angivet fel när vi kontaktade dem genomfördes en ”felsökning” på flera timmar för att de sedan konstaterar att det är samma fel som givaren sade. Flera olika fakturor, jsenergi vill inte själva kontakta försäkringsbolaget utan det får vi göra. Gör allt för att tjäna så mycket pengar som möjligt. Välj en annan firma.

Omgående hjälp nästa morgon
Omgående hjälp nästa morgon. Problemet hittades direkt. Kort reperation sedan blev huset varm igen. Tusen tack!
Duktig Installatör o bra bemötande
Duktig Installatör o bra bemötande
Allt fungerade bra
Allt fungerade bra
Dessvärre kom det larm från Google att virus följde med ordererkännandet
Trist Man undrar varför Något fel är det
Bengt Lundberg
+Bra hjälp att hitta rätt reservdel via…
+Bra hjälp att hitta rätt reservdel via chatten.
+Enkelt att beställa.
- Fick aldrig någon info om leverans, men åter + för snabb respons via chatten.
Inte JS fel (Skickad direkt från tillverkaren) , men leveransen via DHL kom inte till det lokala ombudet utan det blev utkört till dörren=missade en dag. Även han som körde budbilen tyckte det var skumt. Nåväl , produkt levererad inom 4 dagar.
Snabb leverans!
Trevligt bemötande och snabb service…
Trevligt bemötande och snabb service även om det inte gick att lösa mitt problem.
Bara positivt.
Más información sobre otros tipos de reseñas.