Köpte en reservdel som inte riktigt ville fungera, efter samtal och mail med reservdels avdelningen hjälpe de till att skaffa fram kopplingsschema etc. vilket gjorde att det nu fungerar, mycket nöjd m... Ver más
Företaget skulle kolla min bergvärmepanna samt fylla på köldbärarvätska. Ett annat företag installerade min bergvärmepump juli 2025 och det var en hel del fel i installationen enligt teknikern Anton,... Ver más
Jag letade efter en givare till min värmepump den 5/1 och fick kontakt med Cristoffer! Mycket trevlig och kunnig personal! Dom hade givaren hemma vilket löste mitt problem. Jag har nu kunnat fixa pro... Ver más
Detta är ett oseriöst företag. Otroligt svåra att få tag på. Gjorde en beställning sommaren 2025, och ber om kvitto. Skickar tre email, men fortfarande inget underlag. Det går inte att nå dem per tele... Ver más
- Proveedor de equipos de calefacción
- Proveedor de repuestos de electrodomésticos
- Contratista de calefacción
- Servicio de reparación de radiadores
Escrito por la empresa
Installerar, reparerar och säljer reservdelar till värmepumpar. JS Energi har över 30 års erfarenhet av värmepumpar och arbetar med alla kända märken på marknaden. Vi arbetar med både privatpersoner och företag. JS Energi is the leading spare parts supplier in the european heat pump market. With over 120 000pcs available we have the most spare parts and accessories you may need to your heat pump. We work with both B2B and B2C. We are a Swedish company that has worked with heat pumps over 30 years and today we have operations all over Europe.
Granitgatan 9, 25468, Helsingborg, Suecia
- +46 42 400 10 01
- info@jsenergi.com
- jsenergi.com
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Utmärkt service och personal.
Mycket kunnig och trevlig personal vid reparation av värmepump.
Efter kontakt och beskrivning av problemet tog reparatören med reservdelar vid första besöket vilket gjorde att värmepumpen reparerades
direkt, blev helnöjd…

Respuesta de JS Energi AB
Mycket bra bemötande med god kunskap i…
Mycket bra bemötande med god kunskap i försäljningen. Snabb och proffsig installation. Mycket nöjd hittills.

Proffsig hantering
Vill tacka för en snabb och proffsig hantering av min beställning. Hade innan kontakten med er försökt få reservdelar till en värmepanna levererade utomlands från både tillverkaren av pannan och företaget som hade sålt den, men det var både svårt och kostsamt. Hos er kunde jag snabbt göra beställning och betalning direkt på nätet och varan skickades omgående med spårbarhet. Stort tack !

Otroligt bra service
Otroligt bra service! Fick snabb hjälp att leta fram rätt reservdelar och de passade perfekt när de senare skulle monteras.

Dyrt och ingen hjälp!
TVÅ felsökningar gjordes innan fel hittades och jag blev 5000kr fattigare! Jag sökte företaget men ansvarig svarar inte.
Jag ombads på telefon stänga vissa kranar där läckage upptäckts. Detta gjorde jag och värmen i källaren slutade fungera. Tar för givet att de kommer tillbaka men icke ! Fick på Mail förfrågan om vad jag tyckte om företaget, svarade på frågorna. Sista frågan var om jag ville bli kontaktad och jag svarade ja! Tror ni det hänt no no
5000kr för ingen hjälp! Rent kriminellt!
Men dessa företag har massor av jobb i dessa tider översvämningar och kyla, se de skiter i enskilda kunder! Fy skäms!
Min son använde ett företag som heter värmeteknik, de kom snabbt, de hittade fel och åtgärdade för 2800kr

VARNING
VARNING! Ett riktigt bluff företag. Nyinstallerad pump som börjar läcka fredag. Ingen värme i -20° hemma. Fick tag på dom i fredags men fortfarande ingen återkoppling. Fick tag på dom idag igen. Otrevlig kille och vägrar komma. Påstår att dom inte har resurser.
Vi har 2 barn och kör på elfläktar nu. Riktiga skojare.
Håll er på avstånd från detta företag!

Respuesta de JS Energi AB
Mycket snabb respons och proffsig…
Mycket snabb respons och proffsig personal både de som var hemma hos oss och på kontoret. Dessutom mycket trevliga och bra på att förklara.

Respuesta de JS Energi AB
Hurtig ekspedition, og midt i julen!
Manglede del midt i julen. JS reagerede lynhurtigt.

Respuesta de JS Energi AB
Mycket trevligt och proffsigt bemötande…
Mycket trevligt och proffsigt bemötande från alla som vi haft kontakt med. Snabb leverans. Teknikern Jimmy hörde av sig dagen efter och frågade om allt fungerade. Vi är mycket nöjda.
Bedrövlig kundservice
Bedrövlig kundservice. Gett bristfälling information kring installation, vilket resulterat i att de tar 2200kr för 15 min jobb so de skulle ha informerat om. De vägrar även ringa upp dig som kund. Aldrig varit med om sämre kundservice. Håll er borta

LJUGER
ett Sa t ans J ävla s- kit företag som ljuger om allt när och om leveranserna .det har gått flera dagar sen beställningen och det går ännu inte spåra var kollit befinner sig, har suttit i timmar i telefonen post o företaget ,jag vet inte hur ni misshandlar o förstör för era kunder. har 16 grader inne nu kallt elen är fruktansvärt dyr
ANDVÄND ALLDRIG DOM I GEN

Jättebra affär!
Från början till slut är allt bra organiserad. Vi är jätte nöjd! Personalen är jätte trevligt och kunnigt med allt vad dom jobbar. Vi blir väl bemötande och priserna är också bra.
Vi kan varmt rekommendera företaget!
Otroligt hjälpsamma och problemlösande
Otroligt hjälpsamma och problemlösande. Riktigt bra kundservice
Helnöjd med den Reperatören vi fick
Helnöjd med den Reperatören vi fick . Mycket mycket kunnig och vänlig . Sergej många tack . Snabb och bra kontakt med JS energi samt kom mycket snabbt
Ringde till JSenergi då jag akut var i…
Ringde till JSenergi då jag akut var i behov av en ny luft-vattenvärmepump. De var ute hos mig redan dagen efter för att kontrollera hela anläggningen. Inom cirka en vecka kunde de ha en ny installerad pump hemma hos mig. Helt fantastiska med super bra service.
Snabb och suverän service
snabb service på mail
snabb service på mail, engagerade och kunniga , hade problem med inomhusgivare, löste sig, fick även massa idéer och råd kring min gamla vvm 300. bra reservdelar till äldre VP. Är inte ens kund där. Bara köpt en reservdel! 5/5
Snabb service
Bra, trevlig och kunnig personal och snabb service.
Fantastiskt service och snabb leverans
Fantastiskt service och snabb leverans.
Våran frånluftpanna slutade att fungera. Ringde på måndagen , reparatören kom tisdag. Och konstaterar felet. Fick en ny panna monterat och klart på fredagen . Js-energi i Helsingborg är bara bäst .
Alltid hjälpsamma i kundtjänst
Alltid hjälpsamma i kundtjänst, snabba svar och letar reda på de produkterna jag behöver. Rekommenderar!
Más información sobre otros tipos de reseñas.