Odradzam kupna w tym sklepie. Na stronie pisze dostawa 3 do pięciu dni. Mineły trzy tygodnie i dalej nie mam towaru. Dzwoniłem na info linię, ale szkoda tam dzwonnicy. Człowiek dobiera telefonu w kółk... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Lokal butikk hadde alle alt på lager (3 eller flere av alt), så jeg bestilte det jeg trengte for henting i butikk. Gikk et par timer, så kunne de plutselig ikke behandle ordren, men kunne gjerne se... Ver más
Ved bruk av kredittavtalen Jula har med Resurs er det viktig å følge godt med dersom varer returneres Jula og de sier at de skal kontakte Resurs for å få dette kreditert. Jeg har holdt på i 6 måned... Ver más
Snakket med kundeservice ang en utebod og frakt på denne. Det står frakt 349.- på varen og når du skal bestille/ betale er frakt 549.- kvinnen jeg snakket med avbrøt hele tiden , snakket over meg å vi... Ver más
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Our experience was fine
Our experience was fine. I ordered, received an email later with a tracking link that did not work. Then I contacted their customer service which responded quickly sending me a link that worked. Only thing was that the m time for delivery was really long; it took 7 workdays until the parcel arrived but the description said 5-6 days - so I guess that was close enough.
Hvordan gir man vurdering av produkt…
Hvordan gir man vurdering av produkt der? Finner det ingen plass både på app og på hjemmeside?
Helt topp
Kjenner meg ikke litt igjen i alle de negative kommentarene om jula. Har handlet mye på Jula Lagunen og alltid fått god service uansett om det er reklamasjon, bytting eller hjelp til spm ang en vare. Varene er også av god kvalitet og er superfornøyd med Jula som butikk.
Kundeservice
Kundeservice, neeei, det er dere ikke gode på!! skulle gitt 0 stjerner om mulig!!! Der mista dere 1 kunde til!!
Møkkaservice
Var innom jula på lagunen og maken til dårlig service har jeg aldri vært ute for. Er faktisk 4-5 gangen jeg har vært der og det har vært noe hver gang. Men denne gangen tok helt av. Kom i kassen med en arbeidsbukse i str. 38 til kr 99, men tok en uten pris. Fikk beskjed om å hente en med pris på. Kom tilbake med en str. 36 som sto kr 99 på og den slo inn som kr. 99, men da begynte han og si at det var pga størrelsene. Jeg bare haha, trodde virkelig han hadde svensk humor(han var svensk). Men han var helt alvorlig. Fortalte han at det sto kr 99 på alle. Han hevet stemmen, jeg spurte bare: mener du helt ærlig at str. 36, 40 og 46 koster kr 99, men str. 38 koster 249? No begynte de i køen å blande seg inn, men han sto på sitt. Ansatte som var i andre kassen latet som han ikke hørte meg....
Veldig fornøye med de ansatte og varene…
Veldig fornøye med de ansatte og varene på Jula Avd Tønsberg og Sandefjord
Hyggelige ansatte og i mange tilfeller…
Hyggelige ansatte og i mange tilfeller greie priser og produkter har handlet en del der, men når det kommer til kundeservice hvis det er reklamering på et produkt er det ikke bra, hadde kjøpt en 3d mølle fra jula og fant ut når den var satt sammen at ene bryter ikke funket som den skulle leverte den tilbake og de skulle etter hva jeg forstod sende den til noen som skulle se på den, den kom tilbake sammensatt og forsøkte og fakturere meg 250kr for noen lednings greier? synest dette var rart i og med alt var koblet rett da jeg monterte den, jeg nektet og betale og spurte om og teste 3d mølle i butikken før jeg tok den med,det viste seg at samme problemet var der enda de hadde altså ikke gjort noe med 3d mølla bortsett fra og sette den sammen og forsøkt og fakturere meg 250kr for det i tillegg så ikke 3d møllen ut skadet i alle retninger den så helt ny ut når jeg leverte den ,etter en del forhandlinger så fikk jeg en ny 3d mølle, men heretter blir jeg ikke til og kjøpe så dyre og store ting på jula selv om de ordnet opp men tenker på hvis jeg hadde godtatt de 250kr for reklamasjons feil demontert den for og få den inn i bilen igjen og dratt den opp flere trapper på nytt for så og finne ut at de ikke hadde gjort noe i tillegg ripet den opp ville jeg blitt forbannet.
Men som sakt de ryddet opp
Aldri skal jeg kjøpe noe fra dette…
Aldri skal jeg kjøpe noe fra dette rassulle. Fy faen assa, dårlig kundeservice sure folk, jeg skulle returnere noe som ikke funket. Det var så nesten de ikke ville ta i mot pågrunn av en liten skade på emballasjen.. så var det en vare på 399kr som hadde ødelagt emballasje så de nektet å ta den inn å gi tilbake penger jeg ikke har rå til å miste. håper plassen brenner ned.
Dårlig løsninger for kunden med tanke…
Dårlig løsninger for kunden angående retur med posten ,posten sender pakken til hentested ,selv om man sender til nøyaktig den adressen som er oppgitt på returskjema og sier at det er kunden som har sendt feil,helt latterlig spør du meg,ufordragelig svenske på tlf som kun gjentar:det er kunden som har ansvar for å sende produktet til rett adresse etc.tester tålmodigheten min.svensk kundeservice på tlf som ikke forstår norsk
Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice. Ansatte står ikke for det dem sier.
Reklamerte på ett par støvler.
Reklamerte på ett par støvler.
Kundeservice kom opp med flere alternativer og var veldig imøtekommende.
Føler jeg ble godt og profesjonelt ivaretatt.
Veldig hyggelig kundeservice
forferdelige ansatte
forferdelige ansatte. elendig service. ble kastet ut av butikken da jeg ble fullstendig overkjørt av ansatt som nektet å forholde seg til kvittering pga jula har egne regler. kom imot meg truende å høyrøstet.tydelig tilbakestående ansatt.kom flere ansatte til å de virket ikke særlig bedre. virker som om det hele er en vernet bedrift. 2 gang jeg er kastet ut fra jula. 1 gang på nekt av slavemaske under corona bløffen. en særdeles elendig butikk. aldri mer jula.
Frekk ansatt og åpent kjøp - som ikke er åpent kjøp
Var innom Jula Mjøndalen for å bytte en vare på 60 dager åpent kjøp, som det står på kvitteringen. Den ansatte var frekk og snakket nedsettende. Han lo og mente vi kunne selge varen på Finn.no. Varen fikk vi ikke byttet, fordi emballasjen var åpnet. Like hel og fin, men åpnet. Åpent kjøp er altså ikke åpent kjøp. Jula har egne regler om ubrutt emballasje, som det ikke står noe om på kvitteringen.
Brannfarlige produkter, dårlig service og returordning med null verdi.
Må dessverre gi en stjerne for å gi anmeldelse men null er det riktige. Dårlig service og dårlig kvalitet. Brannfarlige produkter. Anslut Ledlys som smelter og holder på å ta fyr. Ingen bytterett ved åpnet emballasje og en betjening som flirer hånlig til deg når de forteller det. Andre, mer seriøse aktører, som for eksempel Elkjøp, oppfordrer til å returnere i original emballasje men det er ikke et krav. Styr unna.
0 stjerner på service og kundebehandling
4 stjerner på salg m, de er ivrig der. 0 stjerner på service og kundebehandling...
Aldri kjøpe julegaver på Jula
Jula er IKKE stedet å kjøpe julegaver. Selv egne merkevarer er de ikke villige til å bytte hvis feil størrelse, og de er ikke villige til å bytte opp i modell ved å betale mellomlegget. Nei, de krever at du legger ved kjøpskvittering i gaven for at mottaker skal kunen bytte. Jeg har kjøpt mye på Jula, men dette er for dårlig Jula!!!
Elendig kundeservice- bra service 2.forsøk
Elendig kundeservice, lite høflig kundebehandler, men han han har vel instruks om at kunder med retur/bytte er no dritt. Jula- no more. Finns bedre og seriøse konkurrenter. Jula bør steppe opp hvis de skal ha noen fremtid. varen jeg kjøpte, fikk jeg ikke innlevert da esken var åpnet. Ville oppgradere til en bedre kvalitet. Men dette er vel eneste måten og få solgt slik vare. Kunne vært en julegave, men ingen har bruk for slik dritt/kvalitet. Går rett i søpla- ble tur på Power, og der er det aldri noe problem å bytte, selv om esken er åpnet.
30/12 Før jeg ville la "verktøyet" gå til de evige jaktmarker, prøvde jeg en siste gang. Som de sier: verktøyet er halve jobben, denne var maks 5%. Mer som et leketøy-ingen bruksverdi-bare irritasjon og skamklipt, med masse lugging. Dro på Jula for å la dem få igjen rælet, og håp om å treffe en annen kundebehandler, om ikke annet for å ihvertfall la dem ta hånd om søpla si selv- legge den igjen på disken. Men traff en vettug kundebehandeler og det ordnet seg med reklamasjon og tilgodelapp. Oppgraderer til 3 stjerner
Elendig service i butikken på Jessheim
Elendig service i butikken på Jessheim. Ikke villig i hele tatt til å skaffe reservedel til elektrisk snømåke. Uhøflig betjening i skranken
I bought a Marquant Scale with a fat…
I bought a Marquant Scale with a fat analyser. It does not analyze fat and believe me I have read every piece of information I could find on this scale to see what the issue might be. It weighs and then cuts off period. The site does not allow you to write reviews so I suspect that the reviews that are on the site might be written by staff and not customers.
Dårlig kundebehandling - aldri mer Jula!
Jeg ønsket å reklamere på en lyslenke som ikke fungerte. Men fikk beskjed om at det kunne jeg ikke, fordi jeg ikke hadde kvittering. Selv om produktet var merket JULA, og åpenbart var kjøpt hos JULA. Hvem tar vare på kvitteringer? Nå var dette et relativt billig produkt, og jeg kan leve med den ekstra kostnaden det var for meg å kjøpe et tilsvarende nytt. Men for JULA blir det ikke billig. De mister en kunde for noen få kroner! Så jeg gir dem terningkast "1". (Men de ligger allerede nede på "1,5", så det betyr vel ikke så mye for dem?)
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.