Kaffeexpressen Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er nu tredje gang, at jeg handler her, og jeg er stadig yderst tilfreds. De har de kaffesirupper, jeg kan lide og de leverer allerede dagen efter. Desuden får man masser af information om ens ordr... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fremragende smagfulde produkter. Knap så hurtig sending derfor kun 4 ud af 5 stjerner⭐⭐⭐⭐

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte en flaske Pumpkin Spice sirup og troede jeg skulle lege barista. Føj hvor det smagte, men det ændrer ikke på at kaffeexperten havde god og hurtig service. 5 stjerner herfra - og så skal j... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kaffeexpressen skrev til mig, da noget af det jeg havde bestilt, var udsolgt. De tilbød mig et andet lignende produkt der var dyrere, men jeg fik det til den pris som det jeg oprindelig havde bestilt... Ver más

Información sobre la empresa

1. Establecimiento de café
  2. Proveedor de máquinas de café
  3. Máquina expendedora de café

Escrito por la empresa

Kaffeexpressen.dk sælger lækker kaffe, kaffemaskiner, espressomaskiner og kaffeudstyr til den kvalitetsbevidste kunde.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 25% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

43 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vi fik de produkter vi havde bestilt 👍

Vi fik de produkter vi havde bestilt 👍
Leveringstiden var ikke ekspres - der gik nogle dage.

18 de julio de 2022

Hej Søllerød Golf.
Tak for jeres anmeldelse. Vi bestræber os altid på at fremsende ordre i løbet af 1-2 hverdage, der kan dog forekomme lidt længere leveringstid hen over weekender, ferier og helligdage. Vi takker for de 4- stjerner og håber, at se jer i webshoppen igen.
Mange kaffehilsner, Ole, Kaffeexpressen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har købt en kaffesirup med saltkaramel

Har købt en kaffesirup med saltkaramel. Den smager super godt.. 😊👍 Den er oven i købet sukkerfri, så man sparer en masse kalorier.. 😊🥰👍

20 de junio de 2022

Respuesta de Kaffeexpressen

Hej Jeanet. Mange tak for din fine anmeldelse og dine positive opfattelse af vores sukkerfri sirup. Vi håber, at se dig i shoppen engang i fremtiden:-) mvh Kaffeexpressen

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Forkert vare første gang

Jeg har bestilt 2 gange. Første gang fik jeg den forkerte sirup og da jeg kontaktede jer skete der nærmest intet. 2 gang her var alt i orden

22 de abril de 2022

Hej Christina.
Mange tak for din feedback. Vi beklager, hvis der er sket fejl i vores forsendelse til dig på din første bestilling. Desværre sker det en sjælden gang i mellem, at vi kommer til at laver menneskelige fejl, som du oplevede da vi havde pakket den forkerte sirup. Vi bestræber os altid på, at pakke rigtigt første gang, og i tilfælde af fejl udbedre den hurtigst muligt. Vi noter os samtidig, at din anden leverance har været i orden. Vi håber, at se dig i webshoppen igen. Mvh Ole, Kaffeexpressen

Alt var perfekt!

Alt var perfekt!

Nettes billigste pris på "littles" instant kaffe. Alt var som det skulle være og vi fik ovenikøbet 10% rabat til næste køb. Kan kun være tilfreds!

12 de abril de 2022

Nemt og hurtigt service!

Nemt og hurtigt service!
Meget lækker produkter....

28 de marzo de 2022

Hej Mette.
Tak for de 5 stjerner. Vi gør en dyd ud af at levere hurtigt, så vi er meget glade for, at du sætter pris på det. mvh Kaffeexpressen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har brugt Ole til vores…

Vi har brugt Ole til vores kaffeservering, ude foran kirken til vores bryllup. For det første, så kunne han komme med kort varsel, udover det så var alle vores gæster vilde med ideen omkring god kaffe ved kirken og med den service de fik af Ole.
Stort ros herfra!!

1 de marzo de 2022
Opinión espontánea

Respuesta de Kaffeexpressen

Hej Anders. Mange tak for de 5- stjerner og de pæne ord.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, fine produkter.
Jeg købte cappucino kopper, hvor den ene underkop var flækket. Jeg skrev til Kaffeexpressen, og allerede dagen efter modtog jeg en ny. Det er lækkert!

19 de febrero de 2022

Respuesta de Kaffeexpressen

Hej Christian. Mange tak for din feedback og de 5-stjerner. Vi håber, at du bliver glad for de lækre cappuccino kopper. mvh. Kaffeexpressen

Respuesta de Kaffeexpressen

Mange tak for de 5 stjerner. Vi bliver altid glade for, at vores kunder sætter pris på vores varer og en hurtig ekspedition. Vi håber, at se dig i shoppen igen. De bedste kaffe hilsner, Ole fra Kaffeexpressen

Mega god service

Mega god service!
Bestilte en kaffesirup, modtog en forkert. Skriver til dem på messenger, de beklager og sender en ny!
Det er hvad man kalder god service! 🤩
Ikke sidste gang jeg handler der!

18 de enero de 2022
Opinión espontánea

Hej Sarah.
Ja, af og til sker der desværre pakkefejl, selvom vi arbejder på at forbedre vores arbejdsgange. Når der alligevel sker en fejl, får vi den som regel hurtigt løst.
Vi glæder os til at se dig i shoppen igen:-)
Ole, Kaffeexpressen

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.