Klitmøller Collective Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Når du bestiller tøj hos Klitmøller Collective, så sender de det næsten før du har trykket ‘køb’ 🤗 Det kommer omhyggeligt pakket ind og når du åbner pakken, er tøjet ordnet og svøbt - her fø... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig flot overshirt til manden og topsevice! Den var for stor i første omgang, og jeg var for sent ude med ombytning ift. købsdatoen. Men der var ingen problemer. Inga i kundeservice gav mig en vi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En usædvanlig god og hurtig kundeservice, hvor Inga ikke blot svarede på min forespørgsel, men gjorde det i en tone, hvor jeg tydeligt kunne fornemme en venlig, kompetent og engageret person i den and... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa

Escrito por la empresa

Klitmøller Collective er en livsstil hvor ideer stammer fra møder, rejser og sammenkomster gennem generationer, bundet sammen af havet i og omkring Klitmøller. Vi designer til mennesker, der er tiltrukket af den rå nordiske natur. Vores mål er at designe og producere tøj der holder, i kvalitetsmaterialer med en bæredygtig tilgang til produktion, farver, materialer og udseende. Vi designer alt i Danmark og producerer i Portugal i nærheden af Porto i mindre fabrikker, der ofte er drevet af familier.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

45 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

One of the best shops I've ever ordered at

Shopping with Klitmøller Collective has been an amazing experience! The style is exactly what I was looking for and the quality of their products is exceptional. What really distinguishes the brand from others is the outstanding customers service! When there was a small logistical problem with one order (that was partly caused by me not reading all of the instructions properly), the team did more than I could have asked for to resolve it as quickly as possible. Probably the best customer service I have ever experienced! I'll definitely order there again in the future!

24 de enero de 2024
Opinión espontánea

Dear Oskar,

Thank you so much for taking the time to write a review here on Trustpilot. Your kind words mean a lot to us and affirm us in our work. Your review has really bought a smile to our faces and positively improved the day! :-)

Merci, best regards and au revoir from the whole KC-Team!!!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min levering var pakket fint ind i en…

Min levering var pakket fint ind i en flad pap-kuvert 👍👍 pladsbesparende i fragtbiler og på afh.steder, i stedet for alt for store kasser, der er fyldt op med papir og plast omkring varen 👌👌

8 de enero de 2024
Opinión espontánea

Hej Jonna,

Tusind tak for at tage dig tid til at efterlade en anmeldelse.- Endda sådan en dejlig en af slagen som bringer smilet frem på læberne. :-)

Mvh & rigtig god kommende weekend til dig.

lækkert tøj

lækkert tøj, god service!

8 de enero de 2024

Respuesta de Klitmøller Collective

Tusind tak for din dejlige anmeldelse Rasmus. :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og nem og sikker tilbage levering

Jeg havde bestilt den samme trøje to gange og måtte derfor sende den ene tilbage. Det gik meget nemt og jeg fik hurtigt mine penge tilbage.

4 de diciembre de 2023

Hej Annelise,

Tusind tak for at efterlade en anmeldelse. Vi er meget glade for at du er tilfreds med vores service & levering igennem webshoppen. :-)

Vi ønsker dig en dejlig dag & godt nytår!

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition
Lækker trøje

30 de noviembre de 2023

Hej Mona,

Det var dejligt at høre. :-) Vi håber, at du får mange hyggelige stunder iført din nye trøje!

Rigtig god weekend og 3. søndag i advent til dig. :-)

Kvalitet

De bestilte varer kommer i løbet af ganske få dage.
Retur papirer og -label følger med; men det har jeg aldrig haft brug for, da kvaliteten er som forventet!

25 de noviembre de 2023

Hej Karin,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for at du er tilfreds med vores service og kvalitet. :-)

Kan du have en dejlig dag.

Mit første online køb

Mit første online køb, købt via ønsker fra Ønskesky. Da jeg havde bestilt og betalt min ordre, gik jeg på jeres hjemmeside og der poppede en forside frem "få 10% på dit første køb" 🥴øv jeg skulle have gået direkte til hjemmesiden,så havde jeg sparet 250 kr 🥴men men... Ellers var alt godt 👍 hurtig levering osv.....
PS. Efterfølgende har jeg fået tilbagemelding og refunderet 10%....Fantastisk service 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍Og lækkert tøj 👌👌

29 de noviembre de 2023

Hej Flemming,

Tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse og tak for jeres bestilling hos os. :-)

Vi er kede over, at tilbuddet om at få -10% på første køb i webshoppen i forbindelse med tilmelding af vores nyhedsbrev, først var synligt efter gennemført bestilling. :-/ Vi har netop tilbagebetalt jer de -10% af det samlede beløb, som meget gerne skulle gå ind på jeres konto indenfor de kommende 1-3 hverdage.

Til en anden gang vil vi gerne gøre opmærksom på, at i altid er velkommen til at kontakte vores kundeservice på:
Email: webshop@klitmollercollective.dk
Telefon: 53504069, hvis du/i undrer jer over noget, har spørgsmål eller der er noget som er uklart for dig/jer. Hvad end henvendelsen drejer sig om, så vil vi prøve at være behjælpelige på bedst mulige vis.

Til at afslutte med, så husk, at i fortsat har muligheden for at tilmelde jer vores nyhedsbrev og dermed endnu en bestilling med -10% tilgode i det her tilfælde.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid en fornem service og skønne…

Altid en fornem service og skønne produkter

29 de noviembre de 2023

Hej Margit,

Det var nogle ord som varmede! Tusind tak for at du tog dig tiden til at skrive en anmeldelse. :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service - sendte bukser tilbage to gange, før jeg ramte min størrelse.
God pasform,. Lækkert snit.

3 de noviembre de 2023

Hej Helle,
Hvor er det dejligt at høre. Det er vi virkelig glade for. :-)

Kan du have en rigtig dejlig weekend.- Måske iført dit nye par bukser?! :-))

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er blevet trofast kunde :)

Klitmøller collectives uldtrøjer er de varmeste jeg nogensinde har ejet, jeg er SÅ glad for dem!! God kvalitet og super flot. Rigtig god kundeservice hvis man får brug for hjælp 😊

1 de noviembre de 2023

Hej Ditte,
Tusind tak for din skønne anmeldelse og for at tage dig tid til at skrive den. :-) Vi er rigtig glade for at du er tilfreds med vores kundeservice samt kvalitet og udtryk på vores uldtrøjer. Vi glæder os til at se dig i webshoppen og/eller i vores fysiske butikker igen i fremtiden.

Rigtig god dag til dig & venlig hilsen

Super lækkert tøj

Super lækkert tøj
Hurtig og nem service

Respuesta de Klitmøller Collective

Hvor dejligt at læse Mette! :-) Tak for din bestilling hos os og for din tid til at skrive og efterlade os en anmeldelse.- Det betyder meget.

Rigtig god dag til dig & venlige hilsner

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode varer ankom til tiden

6 de noviembre de 2023

Hej Mogens,
Tusind tak for din bestilling hos os og for at tage dig tid til at efterlade os denne her fine anmeldelse. :-) Vi håber at du vil nyde stor glæde af dine nye produkter og så håber vi, at du har lyst til at kigge forbi webshoppen og/eller vores butikker en anden gang igen i fremtiden.

De bedste hilsner

Hurtig levering! Lækker kvalitet

2 de noviembre de 2023

Hej Tilde
Mange tak for din fine anmeldelse af os.
Rigtig go´ weekend til dig her fra Klitmøller.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super effektiv bestilling og levering

Super effektiv bestilling og levering. Og modtog den smukkeste trøje :-)

1 de noviembre de 2023

Hej Henriette
Det er vi rigtig glade for at høre - ha´ en dejlig dag.

Superfin jumpsuit

Superfin jumpsuit i babyfløjl i god pasform og god kvalitet. Jeg er fan! 👍🏻

Hej Lena
Det er skønt at høre, vi er fan af din flotte anmeldelse - ha´ en dejlig dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedre kan det ikke gøres 🎉

Det kommer omhyggeligt pakket ind og når du åbner pakken, er tøjet ordnet og svøbt - her føler du at nogen har lagt kærlighed i at give dig en ekstra god oplevelse;

Kvaliteten af tøjet er helt som webshoppen oser af - høj kvalitet!

Nederst finder du en letforståelig returseddel 👍

Bedre kan det ikke gøres - tak!

Hej Walther
Du har lige givet alle her på lageret en bedre dag med din anmeldelse - tusind tak for at du har givet dig til at skrive om os.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.