Klitmøller Collective Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Når du bestiller tøj hos Klitmøller Collective, så sender de det næsten før du har trykket ‘køb’ 🤗 Det kommer omhyggeligt pakket ind og når du åbner pakken, er tøjet ordnet og svøbt - her fø... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mit første online køb, købt via ønsker fra Ønskesky. Da jeg havde bestilt og betalt min ordre, gik jeg på jeres hjemmeside og der poppede en forside frem "få 10% på dit første køb" 🥴øv jeg skulle ha... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig flot overshirt til manden og topsevice! Den var for stor i første omgang, og jeg var for sent ude med ombytning ift. købsdatoen. Men der var ingen problemer. Inga i kundeservice gav mig en vi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En usædvanlig god og hurtig kundeservice, hvor Inga ikke blot svarede på min forespørgsel, men gjorde det i en tone, hvor jeg tydeligt kunne fornemme en venlig, kompetent og engageret person i den and... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa

Escrito por la empresa

Klitmøller Collective er en livsstil hvor ideer stammer fra møder, rejser og sammenkomster gennem generationer, bundet sammen af havet i og omkring Klitmøller. Vi designer til mennesker, der er tiltrukket af den rå nordiske natur. Vores mål er at designe og producere tøj der holder, i kvalitetsmaterialer med en bæredygtig tilgang til produktion, farver, materialer og udseende. Vi designer alt i Danmark og producerer i Portugal i nærheden af Porto i mindre fabrikker, der ofte er drevet af familier.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

45 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fin indpakket levering

Fin indpakket levering - fed trøje

27 de octubre de 2023

Hej Finn
Det er rigtig rart at høre du er glad for trøjen - vi håber at se dig i webshoppen igen en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, også da det skulle byttes til en anden størrelse.

25 de octubre de 2023

Hej Jørn
Tak for din anmeldelse - vi er rigtig glade for at du har haft en god oplevelse her os og du har taget dig tid til at skrive det.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god service og gode produkter

20 de octubre de 2023

Hej René
Vi er glade for du har haft en god oplevelse her hos Klitmøller Collective - vi håber at du finder noget du kan li’ fra os igen en anden gang.

Stor anbefaling

Kvalitetstøj, bæredygtigt produceret i Europa, hurtig forsendelse, kan varmt anbefales.

20 de octubre de 2023

Hej Anne
Det er vi rigtige glade for at høre du synes. Vi håber at kunne hjælpe igen en anden gang.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kvalitetsvarer til fornuftig pris og hurtig levering. Alt fungerer efter hensigten.

16 de octubre de 2023

Hej Aase
Det er bare super dejligt at høre - tusind tak for din anmeldelse at os.

Nem og hurtig bestilling

Nem og hurtig bestilling. Nemt at handle med Klitmøller Collective

10 de octubre de 2023

Hej Lene
Tusind tak for din anmeldelse, det vi glade for at høre.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Tøj er umiddelbart super fint og i god…

Tøj er umiddelbart super fint og i god kvalitet. Levering gik superstærkt. Ingen problemer. Jeg var bare meget tæt på at droppe handel på grund af deres opstillede kunstige upersonlige modelbilleder. Det ligner fuldstændig et andet gl. tysk burda katalog.Nej værre. Eller noget mager brun minimum. Hvad i alverden har det med Klitmøller at gøre? ja okay jeg kan se de bureau udvalgte fotomodeller står ved havet og ser opstillede ud upassende tyndt tøj. Klitmøller er for mig camperlife , sporty, barsk m sand i håret. og deres burda katalog lå i pakken og så klamt ud , ud røg det.

12 de octubre de 2023

Hej Bent Ole
Mange tak for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse af os her på Trustpilot. Vi er glade for at du synes om tøjet og håber du hurtigt kommer dig over oplevelsen med vores billeder ;-)
Rigtig go´dag og venlig hilsen

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition. God kvalitet. Rimelig pris

11 de octubre de 2023

Hej Anny
Tusind for at du har givet dig tid til at skrive en anmeldelse af din oplevelse med Klitmøller Collective. Vi håber at se dig igen en anden gang.

hurtigt svar

2 de octubre de 2023

Hej Anette
Tak for din anmeldelse af os her på Trustpilot. Ha´ dejlig dag.

Hurtig levering - Fed bluse

6 de octubre de 2023

Hej Benny
Mange tak for din flotte anmeldelse, rigtig go´weekend til dig.

Good service

Easy website, delivered goods perfectly packed (like a gift!)

28 de septiembre de 2023

Dear Marjolein
Thank you so much for your nice review - we are happy that you like what you received from us. Have a nice day.
Best regards

Super kvalitet

Hurtig levering og dejlige varer

5 de octubre de 2023

Respuesta de Klitmøller Collective

Tusind tak for din anmeldelse Dominique, det er vi rigtig glade for at høre.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hurtig forsendelse

Hurtig forsendelse, super lækker vare.

3 de septiembre de 2023

Hej Iben
Tak for din anmeldelse, vi håber at vi kan hjælpe igen en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

High quality and professional service

I love everything Klitmøller does. I have two sweaters, socks and a scarf from them. Amazing quality. There was a flaw in one of the sweaters, but the return and exchange went super smooth. Very professionally managed. Thanks guys - keep going!

13 de septiembre de 2023

Hi Hannah
Thank you very much for taking time to write a review about Klitmøller Collective. We are so happy to hear that you several items from us and that we were able to help when you had a problem with one of our items.
Have a nice day.
Best regards

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God kvalitet, og hurtig ekspedition

Behageligt tøj, der lever op til forventning. Hurtig ekspedition.

3 de septiembre de 2023

Hej Lisbeth
Tusind tak for din anmeldelse, det er vi glade for at høre. Rigtig go´ dag til dig.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.