Klub Venus ApS Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

3,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde modtaget produktet Woody, for omkring 6 mdr siden, og efter ganske få gange benyttet, viste produktet sig at være defekt. Jeg kontaktede derfor kundeservice som var utroligt behjælpeli... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lækre produkter, lidt frustrerende at der langeres noget nyt lige efter man har købt noget, fordi i lagde et fristende her og nu tilbud ud. Men elsker jeres image, elsker jeres IG og jeres skønne buds... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg elsker elsker virkelig firmaet og missionen men efter 9 måneder er min Woody stoppet med at virke :( Jeg ved ikke om jeg har en urealistisk forestilling om holdbarhed men jeg savner den hver dag.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

verdens sødeste personale! ikke mindst virtuelt, hvor de stod klar til at erstatte et produkt, jeg endda havde haft over længere tid, som pludselig fik en løs forbindelse og ikke virkede helt, som de... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de insumos para masajes

Escrito por la empresa

Klub Venus er et selfcare-brand dedikeret til at gøre velvære og nydelse til en naturlig del af din hverdag. Vi designer æstetiske, first-class produkter, skabt i tæt samarbejde med vores community—fordi selfcare skal føles trygt, inspirerende og helt uden skam <3

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

7 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Syntes den er for hård og for spids til…

Syntes den er for hård og for spids til at den ægte rammer.

30 de julio de 2024

Hej Sofie💗

Tusind tak for din anmeldelse!
Du er meget velkommen til at skrive til mig på hello@klubvenus.dk, hvis du har brug for vejlednig af dit produkt, eller har andet feedback til os!💗

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Det var noget mindre end jeg havde…

Det var noget mindre end jeg havde regnet med.

29 de julio de 2024

Hej du💗

Tusind tak for din anmeldelse!
Du er meget velkommen til at skrive til mig på hello@klubvenus.dk, hvis du har noget feedback til vores produktinfo🥰

Geniale produkter

Geniale produkter - over the top kundeservice. Tak Klub Venus.

24 de julio de 2024

Hej Sara💗

Tusind tak for din anmeldelse!
Det er vi rigtig glade for at høre💗

Har købt både en Smooch og en Woody

Har købt både en Smooch og en Woody, begger er super effektive :-) Altid hurtig og venlig service. Melissa og hendes team gør det så godt for at aflive tabuet omkring seksuel selvtilfredsstillelse, og produkterne er af høj kvalitet.

24 de julio de 2024

Hej Henrik💗

Tusind tak for din anmeldelse!
Hvor gør det os bare sindssygt glade at høre - tak for, at du er med os💗

Tilfreds

Mega hurtig levering. Gode produkter. Flotte produkter. Egentligt ikke noget at sætte en finger på.

9 de julio de 2024

Hej Frederikke💗

Tusind tak for din anmeldelse!
Det er vi SÅ glade for at høre - det er så dejligt at du er med os🥰

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt, god service da det gik i stykker

7 de junio de 2024

Hej Maja💗

Tusind tak for din anmeldelse!
Jeg er glad for at vi fandt en god løsning til dig🥰

hurtig levering

hurtig levering, fede produkter. jeg er altid glad, når jeg handler hos klub venus <3

10 de julio de 2024

Hej Sandra💗

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er SÅ glade for at du er en del af vores univers - tak for dig💗

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Høj kvalitetsprodukter og virkelig…

Høj kvalitetsprodukter og virkelig hurtig, diskret levering

8 de julio de 2024

Hej Sara💗

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er super glade for, at det har været din oplevelse hos os😘

Super produkter

5 de julio de 2024

Hej Morten💗

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for, at du fandt noget du kunne lide🥰

Hej Lærke,
Tusind tak for din anmeldelse 💘
Vi er så glade for at høre du har haft en god oplevelse hos os!
Kærlig hilsen
Melissa fra Klub Venus

Altid god service

Klub Venus formår altid at give bragende god service, hurtig fragt og kvalitetsprodukter. Klar anbefaling!

10 de junio de 2024

Hej Emma💗

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er vi bare rigtig glade for at høre, tak for at du er med os🥰

Fantastisk kundeservice !!!

Jeg kontaktede derfor kundeservice som var utroligt behjælpelige og forstående over for mit problem.
Jeg fik tilsendt et nyt produkt, og dagen efter jeg var blevet lovet produktet af kundeservice, lå det klar til afhentning hos GLS.

Kan kun sige 10/10! Ville bestemt handle her igen!!!

25 de junio de 2024
Opinión espontánea

Hej Ronja💗

Tusind tak for din anmeldelse!

Jeg er glad for at vi fandt en løsning der duede for dig🥰

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fast shipping and of course the Bed…

Fast shipping and of course the Bed Time magazine is fantastic. I was a bit disappointed that so many things on the webshop are sold out, however. I was hoping to add a small toy or some lube to the order. Hopefully next time!

6 de junio de 2024

Hi DH💗

Thank you so much for your review!

We are happy to hear that you liked your purchase - we are however sorry about your experience with our low stock, we have been working on it, and hope you will revisit us again!🥰

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og genialt produkt 👌🏽

Hurtig levering og genialt produkt 👌🏽. Kommer helt klart til at bestille herfra igen

10 de junio de 2024

Hej Anna💗

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os, og at du er blevet en del af klubben🥰

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super lækkert produkt i lækker…

Super lækkert produkt i lækker indpakning! Klub Venus er inkluderende og jeg har haft en skøn oplvelse som førstegangskunde. Prduktet og jeg skal lige lære hinanden at kende, derfor "kun" de fire stjerner.

30 de abril de 2024

Hej Elinor💗

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os - og så håber vi, at dig og dit produkt er blevet rigtig gode venner🥰

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Woody er ikke penge værd den går i stykker

Jeg købt en woody hvor g-punket gik i stykker jeg skrevet en mail og fik aldrig svar nu vil den slet ikke tænde og har igen skrevet en mail unden svar
Syndes det er for dyrt når den går så hurtigt i stykker og der ingen hjælp er at hente

15 de mayo de 2024
Opinión espontánea

Hej Didde💗

Tusind tak for din anmeldelse!

Jeg har desværre ikke modtaget nogle af dine mails, men jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde en god løsning!💗
Det lyder som om, at dit produkt er defekt, og det skal vi selvfølgelig have fixet! Du må meget gerne sende en mail til mig på hello@klubvenus.dk, så kigger jeg meget gerne på det!💗

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.