Klub Venus ApS Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

3,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde modtaget produktet Woody, for omkring 6 mdr siden, og efter ganske få gange benyttet, viste produktet sig at være defekt. Jeg kontaktede derfor kundeservice som var utroligt behjælpeli... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lækre produkter, lidt frustrerende at der langeres noget nyt lige efter man har købt noget, fordi i lagde et fristende her og nu tilbud ud. Men elsker jeres image, elsker jeres IG og jeres skønne buds... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg elsker elsker virkelig firmaet og missionen men efter 9 måneder er min Woody stoppet med at virke :( Jeg ved ikke om jeg har en urealistisk forestilling om holdbarhed men jeg savner den hver dag.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

verdens sødeste personale! ikke mindst virtuelt, hvor de stod klar til at erstatte et produkt, jeg endda havde haft over længere tid, som pludselig fik en løs forbindelse og ikke virkede helt, som de... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de insumos para masajes

Escrito por la empresa

Klub Venus er et selfcare-brand dedikeret til at gøre velvære og nydelse til en naturlig del af din hverdag. Vi designer æstetiske, first-class produkter, skabt i tæt samarbejde med vores community—fordi selfcare skal føles trygt, inspirerende og helt uden skam <3

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

7 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Top service 🙌

Vi havde en Woody der svigtede med viberationerne, efter kort dialog blev der straks fremsendt en ny uden beregning = Top service

8 de noviembre de 2024

Hej Frank🌟
Tusind tak for din anmeldelse!
Jeg er glad for, at vi fandt en god løsning til dig💗

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig og venlig hjælp til at finde ud…

Hurtig og venlig hjælp til at finde ud af produktet.

1 de noviembre de 2024

Hej DC🌟
Tusind tak for din anmeldelse!
Jeg er glad for at høre, at du fik den hjælp du skulle bruge til dit produkt🥰

Nemt og hurtig

Hurtig diskret levering

4 de noviembre de 2024

Hej Karina🌟
Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for, at det har været din oplevelse💗

Deres produkter er virkelig lækre

Deres produkter er virkelig lækre

4 de noviembre de 2024

Hej Sandra🌟
Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for, at du kunne lide vores produkter💗

Fantastisk kunde service

Fantastisk kunde service, 10/10💗

9 de octubre de 2024

Hej Anna🦋

Tusinde tak for din anmeldelse!
Det er bare rigtig dejligt at høre, at det har været din oplevelse🪐

Fantastisk!

Fantastisk!

30 de septiembre de 2024

Hej Ditte💜

Tusinde tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre🪐

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ærlig og konkret beskrivelse af…

Ærlig og konkret beskrivelse af produkt. Levede til fulde op til forventning. Let og diskret levering

16 de septiembre de 2024

Hej Mette💗

Tusind tak for din anmeldelse!
Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse af produktet, og af os🥰

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dukkede aldrig op

Vi havde booket et event, hvor det skulle foregår i vores venindes lejlighed. Vi havde skrevet med en person (udstiller ikke navne) hvor vi havde fastlagt en dato. Vi havde samlet en gruppe piger, forskellige steder fra Københavns omegn. Vi sad klar med masser af vin og pæne outfits, men hun dukkede aldrig op. Vi ringede og skrev men intet svar fik vi. Utrolig dårlig service, når vi havde en klar aftalte om dato og tidspunkt. Utrolig dårligt

13 de septiembre de 2024
Opinión espontánea

Hej Sofie,
Jeg beklager meget den misforståelse der har været, og at i ventede forgæves!
Jeg modtog aldrig en endelig bekræftelse på bookingen, og gik derfor ud fra, at vi ikke havde en aftale - det var virkelig ærgerligt.
Jeg har sendt jer en rabatkode på 30%, som plaster på såret, og så håber jeg at i alligevel finder noget i kan lide<3

Stor anbefaling

Produkterne lever fuldt op til forventningerne og leveringen var hurtig og diskret 🍒

26 de agosto de 2024

15 de agosto de 2024

Hej du💗

Det er vi glade for at høre🥰

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hurtig forsendelse - desværre et lidt kedeligt produkt

Hurtig forsendelse

13 de agosto de 2024

Hej du💗

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er dog kede af at høre, at produktet ikke har været det største match for dig - du er meget velkommen til at skrive til os på hello@klubvenus.dk, så vi kan vejlede dig til at finde et produkt der passer bedre til dig?

Hurtig og diskret forsendelse

Hurtig og diskret forsendelse. Meget oplysende for en mig, 77 årlig kvinde der ikke tidligere har købt sexlegetøj. Godt at man kan tage en test for at finde det bedste produkt. Har til stor fornøjelse ramt rigtigt til stor glæde og nydelse. Den måde I beskriver på har medvirket til at jeg kan tale åbent til min mand det er 9 år ældre end mig og ikke er seksual aktiv mere. Tak

2 de agosto de 2024

Hej Lise💗

Tusind tak for din anmeldelse!
Det er bare en virkelig dejlig besked at få - den varmer meget💗
Tusind tak for at du er med os, og gør det muligt at lave vores indhold!

Hurtig betjening

Hurtig betjening, lækker indpakning

24 de julio de 2024

Hej Lulu🌟

Det er vi glade for at høre🥰

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.