Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

We ordered and payed up front for two Roller shutters, and the smaller one needs a remote to operate it. It was not included apparently. There was no indication that the remote had to be purchased sep... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jest to trzecia żaluzja (50mm lamelki perforowane) zrobiona na konkretny wymiar. Wszystkie realizacje wykonane dokladnie z zamówieniem oraz w terminie.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dziękuję za zaangażowanie i świetną jakość w przygotowaniu zamówienia i dbałość w jego dostarczeniu w nienaruszonym stanie. Polecam serdecznie.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Samodzielne wykonanie przeze mnie pomiary zostały zrealizowane dokładnie. Jakość wykonania materiał jest bardzo dobrej jakości oraz cena naprawdę korzystna. Firma z miasta w którym mieszkam wyceniła... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de persianas
  2. Proveedor de toldos y carpas
  3. Tienda de cortinas

Escrito por la empresa

sklep internetowy Knall jest bezpośrednim dystrybutorem osłon okiennych wewnętrznych i zewnętrznych pochodzących z najnowocześniejszych i renomowanych fabryk działających na terenie Unii Europejskiej. W naszej ofercie mamy rolety, żaluzje, plisy, moskitiery oraz, z zakresu osłon zewnętrznych, markizy, rolety zewnętrzne i osłony do okien dachowych. Ponadto oferta poszerzona jest o segmentowe bramy garażowe, pergole, a także akcesoria z zakresu tworzenia tzw. inteligentnego domu. Współpracujemy z marami FAKRO i VELUX. Wszystkie oferowane przez nas produkty poddawane są restrykcyjnym kontrolom jakości. Nasze doświadczenie i profesjonalizm pozwala nam pracować zgodnie z najwyższymi standardami obsługi i stale poszerzać grupę zadowolonych Klientów.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 70% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wsparcie i profesjonalizm na każdym etapie.

Pomoc telefoniczna przy wyborze produktu, gotowość do odpowiedzi na każde pytanie, szybka realizacja, kontakt po sprzedaży, nie ma się do czego przyczepić:)

15 de mayo de 2024

Respuesta de KNALL

Bardzo dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Zadowolenie naszych klientów to dla nas priorytet. Zapraszamy ponownie!

Mogę smiało polecić firme Knall

Mogę smiało polecić firme Knall, dwa osobne zamówienia w odstepie czasu zostały zrealizowane w terminie.Markizy dotarły dobrze zabezpieczone, kontakt bardzo dobry

29 de mayo de 2024

Respuesta de KNALL

Panie Radku dziękujemy serdecznie za pozytywną opinię! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych produktów. Zapraszamy ponownie!

Polecam firmę

Polecam firmę. Realizacja zgodnie z podanym terminem. Świetny produkt.

15 de mayo de 2024

dziękujemy Pani Ewelino ;-) serdecznie pozdrawiamy

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Markiza pionowa na okno dostarczona wgnieciona

Markiza pionowa na okno dostarczona. Termin jak zaznaznaczono, długi bo min 10 dni roboczych, lecz towar dostarczony wgnieciony. Najwyraźniej taki zostal wyslany, lub też źle zabezpieczony. Prowizorycznie byl zapakowany przez sprzedawcę. Markizę pionową zamontowałem gdyż, więcej zabawy było by z odsyłaniem i proszeniem o wymianę i wpadnięcie w kolejne terminy. Dodatkowo obity przedmiot przez dostawce ewidetnie ale to szlo w okno. Zamontowalem bo gorac do poludnia okno. Zdjecie wgniecionego dostarczonego produktu wyslalem do firmy wraz z mailem. Odpowiedzi brak. Koszt markizy to ok 1600zł. Z racji tak drogiego produktu i nieżetelnie zapakowanego, nie polecam i nie skorzystam już więcej.

1 de julio de 2024
Opinión espontánea

Drogi Krzysztofie,

Dziękujemy za Twoją opinię. Bardzo nam przykro, że spotkałeś się z takimi problemami przy dostawie naszej markizy pionowej. Przykładamy ogromną wagę do jakości naszych produktów oraz zadowolenia klientów, dlatego każda taka opinia jest dla nas bardzo ważna.

Chcielibyśmy odnieść się do kilku kwestii, które poruszyłeś w swojej wiadomości:

Pakowanie i wysyłka: Do tej pory nie mieliśmy problemów ze źle zapakowanymi przesyłkami od naszego dostawcy Fakro. Dbamy o to, aby każdy produkt był odpowiednio zabezpieczony na czas transportu. Możliwe, że uszkodzenie nastąpiło podczas transportu, za co serdecznie przepraszamy.

Termin realizacji: Na naszej stronie zawsze podajemy przewidywany czas realizacji zamówienia i dokładamy wszelkich starań, aby go dotrzymać. Cieszymy się, że w Twoim przypadku termin dostawy został zachowany.

Komunikacja e-mailowa: Wszystkie wiadomości od klientów są dla nas priorytetowe i staramy się na nie odpowiadać niezwłocznie. Przepraszamy, jeśli Twoja wiadomość pozostała bez odpowiedzi. Mogło to wynikać z przeoczenia lub problemu technicznego.

w razie dalszych pytań służymy pomocą

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Moskitiery w kolorze złoty dąb

Kolor złoty dąb moskitier bardzo dobrze pasuje do ram okiennych. Otwory montażowe warto wykonać samodzielnie, ponieważ pozwala to na dobre usytuowanie moskitiery w ramie okna, szczególnie dotyczy to regulacji położenia w osi pionowej. Jakość wykonania jest bardzo dobra. Produkty są godne polecenia.

14 de mayo de 2024

Drogi Arturze,

Dziękujemy za pozostawienie tak pozytywnej opinii na temat naszych moskitier w kolorze złoty dąb! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszego produktu i że doskonale komponuje się on z ramami Twoich okien.

Jesteśmy dumni, że doceniłeś jakość wykonania naszych moskitier. Staramy się dostarczać produkty najwyższej jakości, które spełniają oczekiwania naszych klientów. Zgadzamy się, że samodzielne wykonanie otworów montażowych pozwala na idealne dopasowanie moskitiery do indywidualnych potrzeb, co dodatkowo zwiększa satysfakcję z użytkowania.

Twoja opinia jest dla nas niezwykle cenna i motywuje nas do dalszej pracy nad utrzymaniem wysokiego standardu naszych produktów. Dziękujemy za polecenie naszych moskitier i zapraszamy do ponownych zakupów w naszym sklepie!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Customer support

Have tried in various ways to ask you some questions regarding roller blinds but have not received any answers, therefore do not dare to place an order.
What is the easiest way to get in touch with you?

28 de junio de 2024
Opinión espontánea
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wymiana rolet na większe przebiegła bez…

Wymiana rolet na większe przebiegła bez problemu. Bardzo dobra jakość

11 de abril de 2024

Respuesta de KNALL

Panie Kamilu cieszy nas fakt że wymiana rolet przebiegła zgodnie z planem, dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Towar był niezgodny z zamówieniem

Towar był niezgodny z zamówieniem. Moskitiera, którą zakupiłem i mi dostarczono wyglądała zupełnie inaczej niż na stronie internetowej.

2 de mayo de 2024

Respuesta de KNALL

Dziękujemy za przesłanie swojej opinii. Bardzo nam przykro, że zakupiona moskitiera nie spełniła Pańskich oczekiwań i była niezgodna z opisem na naszej stronie internetowej. To dla nas niezwykle ważne, aby każdy z naszych klientów był w pełni zadowolony z zakupów w naszym sklepie.

Prosimy o bezpośredni kontakt z naszym działem obsługi klienta pod adresem email: biuro@knall.pl lub telefonicznie pod numerem +48 790 888 300 Chcemy jak najszybciej rozwiązać ten problem.

Towar zgodny z zamówieniem. Dobry kontakt z firmą. Polecam

15 de abril de 2024

Bardzo dziękujemy za zaufanie Pani Iwono i gorąco pozdrawiamy

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Plisowanki

Świetne wykonanie i doskonale materiały
Minus za dostawę nie kompletnego zamówienia

10 de abril de 2024

Respuesta de KNALL

Panie Henryku serdecznie przepraszamy za pomyłkę i brak uchwytów w paczce, mam nadzieje że uchwyty już do Pana dotarły i plisy wiszą na oknie, pozdrawiamy

Piękna solidna markiza

Markiza solidnie zrobiona, pięknie się prezentuje, prosty montaż (czytelna instrukcja obsługi). Dobry kontakt z producentem, bezproblemowa obsługa. Bardzo polecam!

6 de abril de 2024

Respuesta de KNALL

Bardzo dziękujemy Pani Mario cieszy nas że jest Pani zadowolona z markizy, serdecznie pozdrawiamy

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.