Kontrafej Opiniones 160

TrustScore: 2 sobre 5

1,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg er meget meget utilfreds. Men hvis kontrafej gerne vil udkonkurreres så skal de da bare fortsætte samme stil - deres konkurrenter tilbyder MEGET bedre pakker. Skolebilleder blev taget i 2023/2... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

To børn, to instutioner. Det ene barn gik et gruppebillede fra en stue han ikke var tilknyttet. Det andet barn fik både hans eget og en klassekammerater billeder i mit navn. Klassekammeratens forældr... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Dette er lige gået fra en virkelig tilfreds anmeldelse til en virkelig utilfreds anmeldelse. (Nu redigeret: Fra 5 stjerner til 1 stjerne til 3 stjerner.) De tog faktisk 2 gode billeder af mit... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg er meget skuffet over billederne fra Kontrafej. Mit barn blev bedt om at posere på de mest unaturlige måder, og det er tydeligt at se, at han var utilpas under fotograferingen. Der er hverken... Ver más

Información sobre la empresa

1. Fotógrafo
  2. Estudio de retratos

Escrito por la empresa

Kontrafej fanger vigtige øjeblikke fra barnets skoleliv - år for år. Med æstetisk sans og øje for detaljen dokumenterer vi barnets udvikling. Vi fortæller historien i ærlige, naturlige billeder, der med tiden bliver til uundværlige minder. Minder, der er værd at gemme på og værne om.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Mangelfuldt serviceniveau

Jeg må beklageligvis tilskynde mig andres dårlige oplevelse i deres interaktion med Kontrafej.

Virksomheden forekommer værende mangelfuld i sin kommunikation samt kundeservice, hvilket har resulteret i, at vores søn aldrig blev kaldt til omfotografering, hvorfor der nu udelukkende haves billeder, der ikke ønskes købt.

Adspurgt hvor vidt det er muligt at købe et enkelt digitalt fotografi, da vi selvsagt ikke ønsker at købe samtlige billeder, kan dette ikke lade sig gøre til trods for, at det hos Kontrafej er muligt at købe ‘Fotografens favorit’ seperat - hvilket på ingen måde vurderes at være det bedste billede, hverken ift. position, motiv eller vinkel. Manglende mulighed for at erhverve seperate digitale portrætter er desuden en noget atypisk pakkeløsning hos en fotograf i al sin generelhed.

Vi står derfor med en anelse ærgelig fornemmelse over, at vi fremadrettet skal støtte op om Kontrafej for at kunne erhverve skolefotografier.

18 de diciembre de 2023

Bondefangeri

Bondefangeri! Det er umuligt at undgå at få taget billeder af ens børn. Når man først logger ind i systemet, så er det svært at gennemskue. Det er ikke til at finde ud af, hvad man har bestilt, og hvordan man afbestiller. Billederne er dyre. Man kan ikke afmelde kommunikation, så man bliver spammet med markedsføring. Det er ikke muligt at nedlægge sin konto.

25 de noviembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Selv herinde på trustpilot vil i ikke svare…

Selv herinde på trustpilot vil i ikke svare OG der er nu gået over 14 dage og kontrafej kundeservice på mail er på ingen måder vendt tilbage heller . Til gengæld har jeg været i dialog med en advokat som oplyser at både skole og fotograf/firma på INGEN MÅDER MÅ TAGE PORTRÆTBILLEDER AF ENS BØRN UDEN SAMTYKKE … 2500kr for at download digitale billeder det stadig uacceptabelt at forlange så mange penge når man lover sine kunder at prisen er en helt anden. Ingen dialog og ingen fornuftige priser og ingen lyst til at løse problemet det synes jeg er for dårligt fra jeres side.

2 de noviembre de 2023

Professionelt!!!

Skolebilleder er ofte en blandet fornøjelse - men for en gangs skyld blev jeg positivt overrasket.
Min datter kom hjem med en fin æske (og ikke en småkrøllet kuvert), billederne allerede klippet ud klar til rammer, og ikke det sædvanlige ark med billeder i forskellige størrelser.
Virkelig høj billedkvalitet og flotte udtryk på alle portrætter.
Professionelt!!!

27 de octubre de 2023

Hej William

Tusinde tak for din feedback. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse og at du giver dig tid til at skrive her 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik taget billeder af min søn ved…

Fik taget billeder af min søn ved Kontrafej og er meget glad for resultatet. Utroligt dygtige og professionelle!

10 de octubre de 2023

Hej Sarah

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Service og skolefotos i særklasse

Jeg har haft den mest fantastiske oplevelse med Kontrafejs skolefotos, og jeg kan ikke udtrykke hvor tilfreds jeg er med deres tjenester. Jeg har besluttet at skrive en femstjernet anmeldelse på Trustpilot, fordi de virkelig fortjener den ros.
Først og fremmest er billederne simpelthen i en klasse for sig selv. Skarpheden og kvaliteten af hvert eneste billede er bemærkelsesværdig. Jeg elsker, at der er så mange forskellige motiver at vælge imellem, hvilket gør det muligt at skabe personlige og unikke minder. Det er langt fra standard skolefotos, og det er tydeligt, at Kontrafej går den ekstra mil for at levere det bedste produkt.
En anden ting, der virkelig har imponeret mig, er den enestående kundeservice. Det kan være hektisk at tage stilling til skolefotos, især når man har en travl hverdag. Men Kontrafej gør det så let som muligt. De guider dig gennem hele processen, fra start til slut, og sørger for, at du ikke glemmer noget vigtigt.
Jeg havde en teknisk udfordring, da jeg bestilte mine fotos i deres webshop. Jeg kontaktede Kontrafej og indenfor 10 minutter blev jeg ringet op af Jeppe, der var utroligt hjælpsom og professionel. Han fik hurtigt løst mit problem, og jeg kunne fortsætte med min bestilling uden problemer. Den slags kundeservice er sjælden at finde, og det gør virkelig en forskel.
Alt i alt kan jeg kun give Kontrafej mine varmeste anbefalinger. De leverer ikke kun fantastiske billeder, men de gør hele processen let og behagelig.

3 de noviembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig flotte billeder taget på en…

Virkelig flotte billeder taget på en anderledes måde end de normale skolefotos

18 de septiembre de 2023

Hej Gitte

Den sad lige i kassen!

Den sad lige i kassen!
Super dygtige og professionelle.

18 de octubre de 2023

Hej Louise

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg bliver lige skuffet hvert år

Jeg bliver lige skuffet hvert år. Både over kvaliteten og prisen.

Igen i år er det ikke lykkedes at få min datter til at smile, andet end et fesent kunstigt smil.

Og så er der taget en form for modelfoto. Jeg havde et reelt skolefoto, jeg kunne vælge, med mindre jeg selv redigerede. Og det blev desværre heller ikke særlig godt.

Derudover synes jeg prisen er helt hen i vejret. Jeg vælger absolut minimum, men jeg synes min datter skal have lov at få både portræt og klassebillede. Det er absolut ikke alle der har mulighed for at betale den høje pris, og det er synd for de børn.

Det må være muligt at få pris og kvalitet til at hænge sammen.

31 de octubre de 2023

Respuesta de Kontrafej

Tak for din ærlige feedback, og vi forstår dine bekymringer. Vi ønsker at tilbyde en så positiv oplevelse som muligt for både børn og forældre under vores skolefotograferinger.

Det er vigtigt at bemærke, at vi kun har kort tid til at fange hvert barn, og det kan undertiden være en udfordring at fange det perfekte øjeblik. Derfor tilbyder vi muligheden for omfotografering på skolen. Hvis din datter ønsker at få et nyt billede taget, er hun velkommen til at kontakte vores kundeservice, og de vil hjælpe med at arrangere en omfotografering. Der er normalt også lidt mere tid til omfotograferingerne.

Hvad angår priserne, er vores mål altid at tilbyde konkurrencedygtige priser for vores tjenester. Der er mulighed for at købe et portræt helt ned til 65 kr. i vores webshop, og vores kundeservice står klar til at hjælpe, hvis I ønsker at gå videre med det.

Vi sætter pris på din feedback, og vi er her for at sikre, at din datter og I begge har en positiv oplevelse med os. Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice for yderligere assistance.

Fantastisk oplevelse ved familiefotografering

Vi har været med til familiefotografering hos Kontrafej og havde en rigtig god oplevelse. Der kan være ekstra behov for tålmodighed og gode råd, når man kommer som familie og skal fotograferes - og det skal jeg love for, at der var tid til. Vi blev taget rigtig godt imod og følte os i gode hænder fra start til slut. Fotografen havde god til at hjælpe med at få billederne til at se afslappede ud og intet føltes på noget tidspunkt opstillet. Sidst, men absolut ikke mindst fik vi taget nogle fantastiske familiebilleder og det er ikke sidste gang, vi får taget familiebilleder hos Kontrafej.

26 de septiembre de 2023

Respuesta de Kontrafej

Tusind tak for de smukke ord og den fantastiske feedback! Vi er glade for at høre, at I havde en vidunderlig oplevelse under jeres familiefotografering hos Kontrafej.

Vi forstår vigtigheden af tålmodighed og professionel vejledning, især når der er børn og hele familien involveret. Det glæder os, at I følte jer i gode hænder, og at I havde tid og støtte til at skabe afslappede og naturlige billeder. Det er vores mål at skabe en behagelig atmosfære, hvor I kan føle jer afslappede og trygge.

Vi er taknemmelige for, at I valgte os til jeres familiefotografering, og vi ser frem til at kunne byde jer velkommen igen i fremtiden. Det er altid en fornøjelse at kunne hjælpe med at forevige smukke stunder og minder.

Tak igen for jeres tillid, og vi ser frem til at betjene jer igen.

Søde fotografer - flot kvalitet

Vores datter havde en rigtig god oplevelse af selve fotograferingen på skolen - meget søde fotografer. Rigtig flot kvalitet af fotos og i det hele taget en god proces. Kan varmt anbefale Kontrafej.

13 de julio de 2023

Respuesta de Kontrafej

Tusind tak for de rosende ord og den positive feedback. Det glæder os at høre, at din datter havde en god oplevelse under fotograferingen på skolen og satte pris på vores søde fotografer.

Også dejligt at høre du er tilfreds med kvaliteten af billederne og hele processen. Vores mål er altid at levere den bedst mulige service og produkter til vores kunder, og det er dejligt at høre, at vi har opfyldt dine forventninger.

Vi sætter pris på din anbefaling af Kontrafej. Hvis du har yderligere spørgsmål eller behov, er vores kundeservice altid klar til at hjælpe.

Endnu en gang, tak.

God oplevelse hver gang

Jeg synes at deres fotografer har været gode til at fange vores børns smil og glimt i øjet hvert eneste år, og ærligt, så har der da nogle år været en smule forsinkelse på billeder, men hvad gør det når bare man er glad for resultatet 🙂

6 de octubre de 2023

Hej Jacob

God kvalitet

De tager nogle super flotte billeder. Dem er vi meget glade for.

19 de septiembre de 2023

Hej Natascha

Knaldhamrende dygtig fotograf

Knaldhamrende dygtig fotograf! Jeg er meget tilfreds med mine billeder.

26 de septiembre de 2023

Hej Cathrine

Dygtig fotograf.

God fotograf og virkelig fine billeder, som er blevet taget. Kan kun anbefale dem.

5 de septiembre de 2023

Hej Monita

Fantastiske billeder

Fantastiske billeder. Tusinde tak.

5 de septiembre de 2023

Hej Katrine

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god oplevelse og fine billeder

Både min søn og datter havde en god oplevelse med dette års fotografering - fotografen var rigtig god til børn. Dejligt, at den første julegave til bedsteforældrene er i hus og billederne var super gode. Kan bestemt anbefale Kontrafej.

20 de septiembre de 2023

Hej Lotte

Gode billeder

Jeg kan varmt anbefale kontrafej.dk til alle, der ønsker at få et unikt og personligt portræt af sine børn. De er professionelle og dygtige. De leverer, hvad de lover, og mere til

20 de septiembre de 2023

Hej Jonas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flot side og nem at bruge som når det…

Flot side og nem at bruge som når det kommer til at bestille tid til fotografering.

3 de octubre de 2023

Hej Tomas

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.