Kontrafej Opiniones 160

TrustScore: 2 sobre 5

1,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg er meget meget utilfreds. Men hvis kontrafej gerne vil udkonkurreres så skal de da bare fortsætte samme stil - deres konkurrenter tilbyder MEGET bedre pakker. Skolebilleder blev taget i 2023/2... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

To børn, to instutioner. Det ene barn gik et gruppebillede fra en stue han ikke var tilknyttet. Det andet barn fik både hans eget og en klassekammerater billeder i mit navn. Klassekammeratens forældr... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Dette er lige gået fra en virkelig tilfreds anmeldelse til en virkelig utilfreds anmeldelse. (Nu redigeret: Fra 5 stjerner til 1 stjerne til 3 stjerner.) De tog faktisk 2 gode billeder af mit... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg er meget skuffet over billederne fra Kontrafej. Mit barn blev bedt om at posere på de mest unaturlige måder, og det er tydeligt at se, at han var utilpas under fotograferingen. Der er hverken... Ver más

Información sobre la empresa

1. Fotógrafo
  2. Estudio de retratos

Escrito por la empresa

Kontrafej fanger vigtige øjeblikke fra barnets skoleliv - år for år. Med æstetisk sans og øje for detaljen dokumenterer vi barnets udvikling. Vi fortæller historien i ærlige, naturlige billeder, der med tiden bliver til uundværlige minder. Minder, der er værd at gemme på og værne om.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Ærlig fotografering

Ærlig fotografering som viser at hvert barn er unikt.
Vi er meget tilfredse med billederne af vores børn, det utraditionelle og uperfekte, som rammer øjeblikket.
Tak for at vise at tiden skifter og det gør skolefotos også.

2 de octubre de 2023

Hej Mette

Tusinde tak for din feedback. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse og at du giver dig tid til at skrive her 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har oplevet en fantastisk oplevelse

Har oplevet en fantastisk oplevelse, med en rigtig hjælpsom kundeservice, som næsten stod på hoved for at hjælpe mig..en rigtig god oplevelse!!!!!

20 de septiembre de 2023

Hej Kenneth

Karina - kundeserviceleder

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super gode billeder og god service i…

Super gode billeder og god service i kundeservice, kan helt klart anbefales

22 de septiembre de 2023

Hej Jonas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De bedste billeder der er blevet taget…

De bedste billeder der er blevet taget af alle 3 børn. Nem tilmelding, hurtig ekspedition og nem og overskuelig webshop.
Havde en enkelt rettelse efter jeg havde bestilt, men den blev håndteret så fint, og de bestilte billeder blev leveret hurtigt som lovet og fint pakket ind.

16 de agosto de 2023

Hej Martin

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dårlige billeder og manglende fleksibilitet

Billederne var virkelig dårlige. Det virker som om, at det er gået lidt for hurtigt, hvor der ikke har været tid til at fokusere på det enkelte barn.

Derudover kan man kun vælge 'fotografens favorit', hvis man skal have pakketilbudet fra skolen. Vil man vælge et andet i stedet for, betaler man normalpriserne. Det er ærgerligt, at der skal være så dårlig service og manglende fleksibilitet. Det må være et udtryk for manglende konkurrence. Øv!

Tilføjelse :: kundeservice er kontaktet, og ovenstående var det svar, jeg fik.

31 de agosto de 2023

Hej.
Tak for din henvendelse
Når du nu vælger at skrive her og ikke kontakte kundeservice, har vi lidt svært ved at gøre noget ved sagen og kontakte fotografen.
Du bedes oplyse hvilken skole og klasse det drejer sig om.
På webshoppen kan man selv bestemme hvilke billeder man ønsker og priserne vil blive det samme som pakketilbuddet - hvis altså der ikke ligge flere billeder i end pakke indeholder
God weekend
Karina - kundeserviceleder

Valorada con 1 estrellas sobre 5

What a dreadfully nasty bunch of people.

My kid came home from school today after school photos and told me that the girls were told to flick their hair, and look pretty and the boys were told to make brave poses, football and basketball poses and the Usain Bolt arm thing. Last year apparently the photographer told my friends daughter she wouldn't take a picture of her if she smiled because had braces on! What a dreadfully nasty bunch of people.

It's ridiculous. It's gender biased and it's disgusting.

13 de septiembre de 2023

skod firma

skod firma

fejl i reningen
vi fik en rening på Digitale portrætter og klassebillede på 713,00

i bunden af min regningen står der.
kr. 399 for digital potrætter
kr. 99 for klassebilledet
kr 15 i ekspeditionsgebyr.
Hvilket giver kr. 513,00
når man så ringer til dem får man efter 10 min at hvide at det er deres tekninker der har lavet en fejl
det er rent budefageri

13 de septiembre de 2023

Hej

Vi beklager selvfølgelig fejlen, som er en trykfejl. I delkøbspriserne skulle der stå 599,- og ikke 399,-
God dag!

UBLU priser

UBLU priser - det er helt uden for proportioner. Desværre er konkurrencen for skolefoto alt for lille, når et firma kan tage så mange penge for billederne.

12 de septiembre de 2023

Hej,

Tusind tak for dinhenvendelse.

Vi bestræber os altid på at tilbyde billeder i den bedst mulige kvalitet, til den bedst mulige pris. Vi er desværre ligesom mange andre presset på priserne fra vores leverandører.

Vi arbejder løbende på at justere mulighederne og priserne og du har i vores webshop muligheder for at sammensætte din bestilling, præcist som du ønsker den. På den måde kan du justere om du ønsker det samme som foregående år, fokusere på større billeder eller måske nøjes med en mindre bestilling.

Skolefotografering er mere end blot selve fotograferingen. I samarbejde med skolen skal fotograferingen planlægges og koordineres, vores fotografer undervises løbende og opdaterer deres udstyr, alle billeder gennemgåes og redigeres, inden selve produktionen og pakningen af billederne kan påbegyndes.

Har du flere børn, kan du som noget nyt få 10 procent rabat på din bestilling, hvis du bestiller samlet for begge børn i webshoppen. Foretager du en større bestilling, har vi også mulighed for at tilbyde dig fri levering.

Udover dette er der faktisk rigtig stor konkurrence inden for skolefoto branchen

Karina - kundeservice leder

Totalt bondefangeri!!!!

Totalt bondefangeri!!!!
Min søns skole, valgte kontrafej til tage billeder.
Fint nok.
Men for at se billederne, skal man vælge hvordan man vil have billederne, digital eller til sendt. Jeg trykker digitalt, for at se hvilke billeder der er blevet taget af min søn. Ingen af billederne, er som ønsket, så logger af igen.
Nu kommer det fuldstændige vanvittigt. Jeg bliver opkrævet det fulde beløb, for billeder jeg aldrig har bestilt, eller modtaget for den sags skyld.
Jeg bliver nu truet med advokat og rki.
Hverken advokat eller kontrafej er til at snakke med.
SKOD FIRMA

22 de agosto de 2023

Hej Kamilla

Jeg kan se at du ved tilmelding har valgt en download pakke.
Da denne ikke er afbestilt mens webshoppen var åben - bliver bestillingen produceret til dig. Der er både sendt faktura og rykkere til dig. Nar vi har ikke modtaget en tilbage melding på dette, bliver sagen overdraget til inkasso

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god og hurtig service!

Super god og hurtig service!
Vi mistede en elevbog, rakte ud og dagen efter sad vi med bogen i hånden.

20 de abril de 2023

Respuesta de Kontrafej

Tak for den gode anmeldelse
Karina
Kundeserviceleder

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Forkert billede og ingen respons

Jeg har to børn som begge skulle have den digitale pakke.
Kun det ene barn blev fotograferet, det andet barn blev ikke.
Jeg har modtaget et klassebillede med som jeg ikke har bestilt (det barn der ikke blev fotograferet) og ikke modtaget noget for det barn der er fotograferet.
jeg skrev til kontrafej da jeg modtog det forkerte billede, men den mail har de efter ca.6 mdr ikke svaret på endnu. Til gengæld sender de mig rykkere for det klassebillede jeg ikke vil have.

Det jer er et service niveau på et helt nyt lavt niveau og det betyder at jeg ikke kommer til at bestille noget som helst mere.

16 de septiembre de 2022

Kære Peter,
Tusinde tak for din feedback. Du kan tro at vi lytter til den og sørger selvfølgelig for at vi har en kundeservice, som giver en god oplevelse fremadrettet.

Fejl kan ske og det beklager vi naturligvis, hvis dette er tilfældet.

Vi vil meget gerne hjælpe og undersøge det nærmere. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice på hej@kontrafej.dk😊

De bedste forårshilsner
Julie fra Kontrafej ☀️

Forkerte rykkere

Jeg har modtaget rykker på betalte regninger. I rykkerbrevet skriver de et af mine børns navne, men bag efter skriver de at det er for et andet barn etc. Det fremstår som om de ikke har styr på betalingsflowet og rykkersystemet.

17 de febrero de 2023

Kære Maija,

Tusinde tak for din feedback. Vi plejer ikke at opleve fejl som denne, men fejl kan selvfølgelig opstå.

Vi vil meget gerne hjælpe og undersøge det nærmere. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice på hej@kontrafej.dk 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode billeder og god kundeservice ❤️

12 de diciembre de 2022

Kære Amalie,

De bedste forårshilsner ☀️

Flotte billeder

Flotte billeder - og rigtig fin service!

29 de noviembre de 2022

Kære Katrine,

De bedste forårshilsner ☀️

Valorada con 1 estrellas sobre 5

TOTAL DÅRLIG kundeservice har nu prøvet…

TOTAL DÅRLIG kundeservice har nu prøvet at komme i kontakt med dem siden den 1 november har skrevet 5 mails og endnu ikke kommet i kontakt med dem , har fået billeder jeg ikke har bestilt , så jeg betaler ikke for nogle billeder jeg ikke har bestilt
Nu vil jeg overhovedet ikke have billeder fra dem så spændt på om man på et tidspunkt kommer i kontakt med dem så jeg kan få de fremsendte billeder sendt retur
VIRKELIG DÅRLIG at man intet hører

1 de noviembre de 2022

Kære Gitte,

Tusinde tak for din feedback. Du kan tro at vi lytter til den og sørger selvfølgelig for at vi har en kundeservice, som giver en god oplevelse fremadrettet 😊

Total dårlig service

Total dårlig service, har haft jer i telefonen flere gange ang. at der er søskende rabat og så får jeg det ikke, plus jeg betaler for 2 gange fragt ringer ind til jer og i kan ikke gøre noget. Det er virkelig for dårligt ikke flere billeder her fra….

28 de noviembre de 2022

Kære Louise,

Vi giver søskende rabat på samlet bestillinger i vores webshop. Hvis du har lavet din bestilling der burde rabatten automatisk blive fratrukket.

Vi vil meget gerne undersøge dette nærmere hvis du tager kontakt til vores kundeservice på hej@kontrafej.dk

Har modtaget ubrugelig billeder

Har modtaget ubrugelig billeder. Sendt 4 mails og ringet uden at få svar! Ufattelig ringe service!

27 de noviembre de 2022

Kære Nicole,

I Kontrafej har vi en mission om at levere et højkvalitetsprodukt, der ikke gemmes væk i skuffen, men hænges stolt op på væggen. Derfor fokuserer vi på at give mere tid til hvert barn, så alle får en god oplevelse og gode billeder. Det lyder ikke som om at vi er lykkedes med det i denne omgang. Det er vi selvfølgelig meget kede af.

Julie fra Kontrafej ☀️

Spam, reklame - GDPR overholdes ikke

Jeg har har bedt dem om at slette min e-mail fra deres database, men jeg får reklame mails alligevel. GDPR overholdes slet ikke hos dem.

24 de noviembre de 2022

Kære SveMar,
Vi følger købelovens regler for opbevaring af data. Når du laver en bestilling sender vi dig mails herom. Dette er ment som en service.

Vi sender kun reklame mails hvis du aktivt at takket ja til dem. Du har selvfølgelig altid mulighed for at framelde dig disse.

Julie fra Kontrafej 😊

Manglende klassebillede…

Min datter har fået taget klassebillede med Kontrafej i skolen, men vi har endnu ikke modtaget billedet, som skulle leveres til skolen. Jeg har nu af flere omgange skrevet til Kontrafej uden at få svar.
Det er meget frustrerende, så nu prøver jeg denne vej, at få kontakt.

14 de noviembre de 2022

Kære Tanja,

Tusinde tak for din feedback. Du kan tro at vi lytter til den. Vi forsøger altid at besvare vores henvendelser så hurtigt vi kan. Dette er vi desværre ikke lykkede med, hvilket vi er kede af.

Vi sørger selvfølgelig for at vi har en kundeservice, som giver en god oplevelse fremadrettet 😊

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Good photos, but weird business

They ask a hefty price for the photos, but the quality of them is good (reminds me of model portfolios). That is their saving grace.
They are impossible to reach via e-mail. I heard from other parents and teachers that they also tried to reach them, to no avail. I find this strange and disrespectful towards the customers.
While it is understandable to pay a higher price for the photos themselves, but what I don't understand is, why would I have to pay 59DKK, for them to ship the photos to the school, which they do so in bulk, for everyone at a much later time.
There is an option to buy the digital copies of your child's photos, but that pack doesn't include the class photo and the class photo cannot be ordered in a digital form. I can't imagine the reasoning behind this, and they can't be reached so, I guess we will never know.

16 de noviembre de 2022

Dear Rei,

Thank you for your feedback. At Kontrafej, we have a mission to deliver a high-quality product that is not hidden away in the drawer, but proudly hung on the wall. We are glad to hear that we have achieved that.

It is unfortunate that you have had the experience of a delayed response to your question. We strive to have a customerservice that provides a good experience which we hope we can deliver in the futre 😊

Best regards
Julie from Kontrafej

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.