Krybdyrsiden.dk Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alle uvb pærer og varmemåtter virkede som de skulle (testet med solarmeter og "temp-gun"). Særlig notat ved bestilling blev læst af sælger og efterkommet. Hurtig levering. Pakken var godt sikret... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De har faste lave priser på alle deres varer - på enkelte varer har jeg været i stand til at spare omkring halvdelen i forhold til min "lokale" dyrhandler. De sender altid varerene pågældend... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

17 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Varm anbefaling

God kommunikation, hurtig og nem betjening og forsendelse - og ikke mindst fremragende kundeservice! Hvad mere kan man bede om. Kan varmt anbefales! :)

17 de mayo de 2026

Kun gode oplevelser

Jeg har handlet mange gange hos krybdyrsiden, altid fine priser, god service.
Det er sket at noget er beskadiget under transport, men det bliver der taget hånd om og sendt noget nyt med det samme.
Der er god kundeservice, som reagerer hurtigt ved kontakt. Varm anbefaling herfra til alle krybdyrelskere.

5 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tonny er som altid en hjælpe!!

Tonny er som altid en hjælpe så man finder det rigtige til at man finder det rigtige til Signe krybdyr! Uanset om du er nybegynder eller gravet er der altid både hjælp og et stort udvalg på Krybdyrsiden. Dk de varmeste anbefaler her fra Vestjylland 👍👍👍

9 de febrero de 2026

Seriøs Kundeservice

Jeg har et par gange købt nogle meget billige (men faktisk ganske udemærkede), elektroniske termometre hos Krybdyrssiden. I den sidste leverance var der et enkelt termometer med en produktionsfejl. Da jeg gjorde opmærksom på dette sendte Tommy Møller straks et nyt. For en sikkerheds skyld testede han termometeret før afsendelsen. Ingen diskussion, men perfekt kundeservice.

3 de diciembre de 2025

Fine foderdyr

Jeg plejer at købe foderdyr andetsteds, hvor man skal lede efter de bøtter hvori er flest levende. Jeg har nu fået leveret 3 bøtter med fårekyllinger fra krybdyrsiden og 1 død ud af 180 stk. I pakken var lagt seddel med hvordan levering af foderdyr her i julen er, hvilket jeg synes er rar information. Jeg vil nu flytte al mit indkøb af foderdyr hertil 🦎 tak for god service i forhold til bestillingen, levering og produktet. Kan varmt anbefales 💪🏽

10 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top kvalitet og service for alle pengene.

Jeg bruger krybdyrsiden.dk til 95% af mine indkøb, om det er teknik, bundlag, dekorationer, eller foder. Deres priser synes jeg er 9 ud af 10 tilfælde billigere end andre ligne hjemmesider, og det er uden at gå på kompromis med kvaliteten. Jeg har handlet hos dem i 4 plus år. Og har aldrig sendt noget retur pga fejl og mangler. Servicen er i top form, der bliver svaret inde for kort tid. Og forsendelsen er også spot on.

Jeg kan kun varmt anbefale krybdyrsiden.dk

1 de octubre de 2025

Hold da op

Hold da op! Bestilte en sending om mandagen og tirsdag kl. 9 ankom hele sendingen.... alt i tip top orden og god råd og vejledning til førstegangskøbere som os :)

30 de septiembre de 2025

Perfekt kundehåndtering

Jeg er meget tilfreds med den måde Tonny har håndteret mit køb hos ham. Han har reageret hurtigt på mine mails, endda i weekenden. Han ringede også til mig for at gøre mig opmærksom på nogle tilpasninger der skulle laves på de dele jeg havde sat sammen, så jeg ikke stod og undrede mig over hvorfor de ikke helt passede sammen når jeg modtog dem. Han har vist forståelse og taget ansvar for de udfordringer jeg havde og har givet mig mulighed for at vælge mellem flere fuldt ud acceptable løsninger. Som kunde føler jeg mig enormt godt behandlet til trods for udfordringer.

12 de agosto de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.