Krybdyrsiden.dk Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg plejer at købe foderdyr andetsteds, hvor man skal lede efter de bøtter hvori er flest levende. Jeg har nu fået leveret 3 bøtter med fårekyllinger fra krybdyrsiden og 1 død ud af 180 stk. I pakken... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har et par gange købt nogle meget billige (men faktisk ganske udemærkede), elektroniske termometre hos Krybdyrssiden. I den sidste leverance var der et enkelt termometer med en produktionsfejl. Da... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alle uvb pærer og varmemåtter virkede som de skulle (testet med solarmeter og "temp-gun"). Særlig notat ved bestilling blev læst af sælger og efterkommet. Hurtig levering. Pakken var godt sikret... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De har faste lave priser på alle deres varer - på enkelte varer har jeg været i stand til at spare omkring halvdelen i forhold til min "lokale" dyrhandler. De sender altid varerene pågældend... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

17 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har altid en god oplevelse

Jeg har altid en god oplevelse, foderdyr er de bedste som jeg har bestilt, gekkomad som ikke er nedsat, har en lang holdbarhed i forhold til andre steder jeg har købt. En enkelt fejl på lager status, resulterede i jeg fik en dyre vare næsten magen til den billige udsolgte vare, uden extra betaling, sidste gang jeg bestilte.
Jeg bestilte en søndag denne gang og det er kommet nu idag tirsdag, denne gang uden jeg bestilte insekter.

En virksomhed som faktisk ved hvad den laver.

5 de septiembre de 2023

SUPER SERVICE!!!!

SUPER SERVICE!!!!! En omfattende transportskade resulterede i lynhurtig reaktion og der blev sendt noget nyt, som jeg nu ser frem til!!! Jeg kan kun anbefale at handle her 🤩👌

22 de agosto de 2023

Super godt

De leverer virkelig varen. Udover at have et kæmpe udvalg på hjemmesiden til gode priser, så er handel bare så let og ligetil. Jeg har kun positivt at sige selv efter flere handler. Alt kommer senest et par dage senere, forsvarligt pakket og i orden. Kvalitetsprodukter er det bestemt også. Kan virkelig anbefales

8 de mayo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg modtog hurtigt mine varer

Jeg modtog hurtigt mine varer. Da jeg modtog det var en af varerne desværre i stykker grundet fabriksfejl. Jeg kontaktede krybdyrssiden og fik med det samme tilsendt en ny. Nemt, hurtigt og rigtig god kundeservice. Klart at anbefale

3 de febrero de 2023
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fin webshop

Fin webshop, men hvorfor i alverden sender I små forsendelser med fragtmand?
GLS, PostNord, Bring osv. har mulighed for at afhente i en pakkeshop eller lignende, men fordi jeg ikke er hjemme i hverdagen er det bare ærgeligt, og min pakke er 'holdt som gidsel' indtil næste hverdag. Nu skal jeg så i mellemtiden ud for at skaffe min vare andetsteds fra.

22 de febrero de 2023
Logotipo de Krybdyrsiden.dk

Respuesta de Krybdyrsiden.dk

Fragt er et stort problem for mig. Mange af mine pakker indeholder levende foderdyr, og dem vil PostNord, GLS, Dao, Bring osv ikke håndtere. Så min eneste mulighed er kurer levering. Og skal sende mange pakker, for bare at få en rimelig pris, så bliver nødt til at samle min fragt aftale et sted. Der kommer snart en mulighed for en billigere fragt til pakkeshop, men kun for mindre ordrer under 500 kr. og pakker der ikke indeholder levende foderdyr, eller skrøbelige ting.

Kæmpe anbefaling!

Wow - der er hurtig levering!

Meget fine friske foderdyr (Dubia) og virkelig hurtig levering, hvilket passer så godt hjem til os ifht hvornår man mangler foder og bestiller foderet :-/
Tak for det!

17 de enero de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Terrarier kan også bruges som et…

Terrarier kan også bruges som et minidrivhus indendørs til spiring af frø.
Jeg kan kun anbefale Krybdyrsiden, som har mange gode ting og sager til det formål, og til rimelige priser.
Indpakningen er god og leveringen hurtig.

4 de diciembre de 2022

Stort udvalg, hurtig service

Stort udvalg, men siden er logisk bygget op, så det er nemt at finde varerne.
15min efter ordren er lagt, kommer der en mail om at varerne er pakket og klar. Og dagen efter står pakken foran døren fra morgenstunden.
Det dur bare!

14 de octubre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stor ros til krybdyrsiden. MEN SKIFT FRAGTMAND!!

Krybdyrsiden er virkelig et godt sted at handle artikler til sine dyr... Godt udvalgt og fede produkter!

Men men men...
Eneste minus er at forsendelsen er med Brink Transport, som er den eneste mulighed man kan vælge på siden... Ud over afhentning

75kr eller deromkring for forsendelse, som ikke kan smides i en boks, eller pakkeshop. Jeg fik at vide at den vil blive leveret mellem 07 og 17, hvilket jo er et tidspunkt hvor alle almindelige mennesker enten er i skole eller arbejder... Pakken kunne ikke smides i en pakkeboks eller noget andet.
Efterfølgende dialog med Brink resulterede ikke i noget produktivt, og vi har stadig ikke modtaget vores pakker

Please please please krybdyrsiden. Skift fragtmand, Brink Transport er dyrt og elendigt!

5 de septiembre de 2022

Fik mine ting til tiden

Fik mine ting til tiden, Alt var super.. Men posten blev desværre stjålet:( Men tror tyven fik en krybene overraskelse:) Ha ha ha ha håber han-hun kan li insekter! lol

7 de julio de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.