Kunstige Stearinlys Opiniones

10.000
TrustScore: 3.5 sobre 5

3,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

For en uge siden hentede jeg min pakke fra kunstige stearinlys. Mit navn stod på pakken, men indholdet tilhørte en anden. Jeg skrev til firmaet samme dag, men har stadig intet svar fået, og stadig ude... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Har før købt juletræslys der virkede, købte 6 mere i år, hvor de 2 ikke virkede. Lavede reklamation hvilket gav mange problemer men efter dårlig anmeldelse på trust pilot, gik det stærkt og jeg fik 6... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har købt flere af de flotte kunstige stearinlys og er meget tilfreds med kvaliteten. Derudover viser firmaet sig som meget serviceminded. Havde et defekt lys og fik tilsendt et nyt lys uden det mindst... Ver más

Información sobre la empresa

1. Salud y medicina

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Hos Kunstige-Stearinlys.dk tilbyder vi smukke og funktionelle LED Stearinlys. LED Stearinlys skaber en hyggelig atmosfære og er et perfekt alternativ til levende stearinlys.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

(10.000)

183 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ligner og føles som stearinlys

De er flotte i vinduet om aftenen, men ser nok bedst ud på lidt afstand. Er spændt på hvordan de holder sig, da man skal have dem op af stagen hver gang man skal tænde og slukke. Ville have været smart med en remotekontrol. Men er godt tilfreds ift. mit behov.

2 de abril de 2026

Hej Pia

Mange tak for din fine anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at lysene lever op til dit behov og skaber en hyggelig stemning i vinduet

Vi forstår også godt din pointe omkring betjeningen. Flere af vores lys kan faktisk bruges med fjernbetjening, så man slipper for at tage dem op af stagen hver gang – måske kunne det være en god løsning for dig. Jeg ved ikke om det måske er NORA lysene du har købt - disse kan bruges med en NORA fjernbetjening og kan bl.a. købes i COOP butikker

God dag !

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag har inte fått något meddelande om…

Jag har inte fått något meddelande om att mitt paket har kommit fram, så nu håller det på att skickas tillbaka

23 de marzo de 2026

Hej Gabriel,
Vi er kede af at høre du oplever problemer med DHL.
Desværre er vi ikke herre over hvordan deres leverings notifikationer fungerer.
Du er velkommen til at sende en mail til: Customerservice@deluxehomeartshop.com

Så kan jeg forsøge at hjælpe dig videre.

Godt og stort udvalg

Godt og stort udvalg som jeg ikke kunne finde i butikkerne. Ekstrem hurtig pakning og afsendelse.

19 de marzo de 2026

Hej Dorte!
Vi er glad for at du synes udvalget har været godt!
Tak for de 5 stjerner, god weekend :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Precies wat ik besteld had

Precies wat ik besteld had. Blij mee

20 de marzo de 2026

Hello !
Thank you for the nice review - glad to hear you enjoy the products!

Have a nice weekend :-)

God betjening

19 de marzo de 2026

Hej Kim,
Tak for din feedback og vi er glade for at kunne hjælpe :-)

God weekend.

Vh. Kunstige Stearinlys.

Altid hurtig og præcis

Altid hurtig og præcis - har handlet her mange gange og handler her gerne igen

20 de marzo de 2026

Hej Rikke,
Tak for de 5-stjerner :-)
Dejligt at høre du er glad og tilfreds!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lys ikke pakke ordentligt/Dårlig service

Jeg modtog 10 lys hvor de 6 var gået i stykker.. De bør pakke dem bedre ind.
Jeg har skrevet en mail til firmaet, men har ikke hørt fra dem…

I dag er det den 5/4 2026 og jeg har stadig ikke hørt fra firmaet. Jeg har skrevet flere gange til kundeservice, uden hel.
De kan godt sende reklame mail til mig, men ikke personlig henvendelse…
Jeg kan se de påstår de har skrevet til mig, men jeg har ikke modtaget noget.

Virkelig Dårlig service…..

Den eneste måde hvor de svare mig er her !!!!!

22 de marzo de 2026

Hej Gitte,
Jeg kan se vi har sendt dig en mail d. 20 Marts ang hvilke af lysene der var gået i stykker?
Det er sendt fra kundeservice@kunstige-stearinlys.dk
Prøv at tjekke om den er røget i spam.

Lad mig endelig høre så vi kan få løst sagen.

vh. Kunstige-Stearinlys

Valorada con 1 estrellas sobre 5

La commande a été passée le 12 mars et…

La commande a été passée le 12 mars et Je n’ai toujours pas reçu la commande...
Le frais de port sont conséquents, j'attends donc un service irréprochable

12 de marzo de 2026

Hello Caroline,
Have you tried contacting us?
Please write to Info@kunstige-stearinlys.dk

Have a nice day

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bestelling

14 de marzo de 2026

Hej Bob,
Jeg forstår ikke helt hvad problemet er :-)
Du er velkommen til at kontakte os på info@kunstige-stearinlys.dk

Jeg har bestilt nogle bloklys (3 stk

Jeg har bestilt nogle bloklys (3 stk. til Påskepris) og nogle fyrfadslys i forskellige farver.
Da jeg modtog pakken var der ingen bloklys med og jeg skrev straks retur at de manglede. Inden da havde jeg skrevet til deres kundeservice at jeg ikke havde fået lysene til Påskeprisen. Det betyder jeg nu 2 gange har skrevet til kundeservice og jeg har intet som i INTET hørt tilbage, hvad sker der egentlig for man ikke kan komme i telefonisk kontakt med nogen?! Pengene er sjov nok for længst hævet på min konto.
Jeg venter stadig i stor spænding på enten at få mine 3 lys med penge retur, så jeg får dem til den rigtige pris, eller få hele beløbet retur for de 3 lys.

17 de marzo de 2026

Opdateret:
Jeg kan se du har hentet de 3 lys d. 22 marts.
Håber du er glad for dem :-)
God dag!
______________________________

Hej Lene,
Jeg kan se vi har svaret dig i går - desværre har vi lukket i weekenden så derfor kan man ikke få et svar udenfor vores åbningstider :-)

Vi sender dig dine 3 manglende lys fra vores lager i dag.

Tak for hjælpen

3 de marzo de 2026

Hej Kent,
Vi er glad for at kunne hjælpe - og tak for den fine anmeldelse :-)

Varen som beskrevet

Varen som beskrevet, hurtig levering

12 de marzo de 2026

Hej Birthe,
Tak for din anmeldelse :-)
Vi er glade for at du har været godt tilfreds :-)

God dag til dig

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg købte et gravlys, fjernbetjeningen skulle også købes

Jeg købte et gravlys, og efter jeg modtager det, så opdager jeg, at jeg skulle ha' købt en fjernbetjening, for at kunne bruge timer funktionen, så nu er jeg nødt til at bestille fjernbetjeningen og betale porto igen. Havde det stået i produktbeskrivelsen, at timerfunktionen fungerer KUN, hvis man køber en fjernbetjening, så havde jeg jo købt den med det samme. Så skrev jeg til dem, at jeg selvfølgelig gerne ville købe fjernbetjeningen, men synes at de burde betale for portoen, da de ikke gør opmærksom på, at timerfunktionen ikke virker uden, men det var de så ikke enige i. De sendte et billede, hvor det stod, men jeg har gennemsøgt hele deres hjemmeside, men kan ikke finde det billede de sendte, og svarede retur, hvor det stod, men det har de så undladt at svare på.
Det er et GRAVLYS, så det logiske er nok, at det ikke står tændt 24/7 på graven, så hvorfor søren er prisen ikke bare højere, og så er fjernbetjeningen med, eller så burde de i det mindste skrive, at timerfunktionen fungerer kun, hvis man også køber fjernbetjeningen.
Så nu bestiller jeg fjernbetjeningen og betaler porto endnu engang - øv øv - det føler jeg er penge ud af vinduet, for selvfølgelig havde jeg bestilt den sammen med lyset, havde jeg vidst det.
Dårlig stil, at de ikke siger, at ja, det burde stå tydeligt, at timerfunktionen ikke virker uden en fjernbetjening.
Har flere ting herhjemme, hvor der er timerfunktion på, men da skal jeg da ikke bruge en fjernbetjening - f.eks. til julelys, da indstiller man da timerfunkionen på boksen, hvor batterierne er i.

24 de febrero de 2026

Opdateret:
Jeg kan se du har fået rabat på ordren og vi har refunderet dig fragten.
Håber du vil handle hos os igen :-)

______________________________
Hej Tina,
Det er korrekt fjernbetjeningen købes seperat og dette er noteret online når man ruller ned på produktet.
Jeg kan dog se vi har tilbudt dig en rabat d. 04-03 og hvor vi også skriver at vi notere dette.
Men der er ikke kommet et svar tilbage, så jeg ved ikke om du måske har overset der var et svar til dig? :-)

Kontakt os gerne igen hvis du vil gøre brug af dette

Vh. Kunstige Stearinlys

Smukke lys !

Ikke første, eller sidste gang jeg handler hos jer. Glad for mine nye lys. Tak for ned hjemmeside og hurtig levering.

3 de marzo de 2026

Hej Dorte,
Tusinde tak for de 5-stjerner!
Vi er glade for alt er forløbet som det skulle samt hurtig levering.

Vh .Kunstige-Stearinlys

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Købte to bloklys i samme farve

Købte to bloklys i samme farve.
Det var de slet ikke og med mange ridser og hakker i stearinen.
Er sendt retur, men har endnu ikke fået mine penge retur

19 de febrero de 2026

Opdateret:
Vi kan forstå du har fået pengene retur og dette er gået i orden :-)
God dag!
_________________________________________________________________
Hej Susanne,
Det er jeg super ked af at høre!
Systemet kører normalt helt automatisk.
Vil du sende mig en mail på info@kunstige-stearinlys.dk
Så får vi det løst med det samme :-)

Vh. Kunstige Stearinlys

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Vildledende information beskrivelse.Husk at læse alt med småt!

Selve lysene er sådan set fine nok, ( men i den dyre ende) men i informtion står der at lysene har timer, men det passer ikke, - det er en fjernbetjening, der ikke medfølger, der har timerfunktion. Det er noget vildledende. Husk at læse alt med småt!

27 de febrero de 2026

Hej Ady,

Jeg er dog lidt forvirret over hvorfor du synes det er vildledende.
Her er kopieret tekst fra produktbeskrivelse:
LED bloklys i farven hvid.

Hvid er et rent og enkelt udtryk, der løfter rummet og passer ind i næsten alle stilarter.

Brug bloklys i små grupper med forskellige højder. Det giver dybde og et gennemført udtryk i indretningen.

Til et tidløst udtryk kan du kombinere med Creme, Sand og Salviegrøn.

Skab en gennemført opsætning ved at vælge 2–3 farver og gentage dem i små detaljer. En neutral base kan binde helheden sammen.

Fremstillet i ægte voks og resin-top (wetlook). Hvert lys måler Ø 7,5 x 15,0 cm.

Batteritid: op til ca. 400 timer
Batteri: 2 x AA
Timerfunktion (fjernbetjening medfølger ikke)

Der er noteret denne ikke medfølger :-)
Skulle der være misset noget andre steder er du velkommen til at skrive til mig på info@kunstige-stearinlys.dk

vh . Kunstige stearinlys

Hurtig og nem ekspedition

Hurtig og nem ekspedition, men jeg er irriteret over, at jeg ikke ved bestillingen opdagede, at lysene ikke er De Lux HomeArt. Jeg undlod at bestille en fjernbetjening, fordi jeg allerede har så mange til mine originale De Lux Home Art-lys. Jeg har ikke endnu afprøvet, om de kan snakke sammen, men jeg blev i hvert fald skuffet.

10 de febrero de 2026

Hej Lene,
Vi er kede af at høre du er skuffet.
Det er korrekt vi også sælger NORA lys, og Deluxe fjernebetjeningen ikke kan bruges til disse lys :-)
Nora Fjernbetjening kan købes i diverse COOP butikker såfremt man skulle ønske sådan en.

God weekend!

Ny fast kunde

Mit første køb indeholdt blandt andet et kronelys der drillede, men absolut ingen problemer. Jeg fik pengene refunderet, og havde pengene på kontoen dagen efter. Så jeg fik købt et sæt til erstatning. Så jeg anbefaler jer til alle.

12 de febrero de 2026

Kære ''CGC''
Tak for de fine ord :-)
Vi er super glade for at det hele løste sig - og dejlig hurtigt!

Vi vil glæde os til at handle med dig igen.

God weekend

Hurtig reklamation

De 2 lys jeg bestilte, virkede ikke. Reklamerede over dem, og lynhurtigt fik jeg 2 nye. Der virker. Fuld ud tilfreds

10 de febrero de 2026

Hej Charlotte.
Tusinde tak for din anmeldelse.
Jeg er glad for det hele gik problemfrit!
God dag og tak for handlen

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.