For en uge siden hentede jeg min pakke fra kunstige stearinlys. Mit navn stod på pakken, men indholdet tilhørte en anden. Jeg skrev til firmaet samme dag, men har stadig intet svar fået, og stadig ude... Ver más
La empresa ha respondido
Har før købt juletræslys der virkede, købte 6 mere i år, hvor de 2 ikke virkede. Lavede reklamation hvilket gav mange problemer men efter dårlig anmeldelse på trust pilot, gik det stærkt og jeg fik 6... Ver más
La empresa ha respondido
Mit første køb indeholdt blandt andet et kronelys der drillede, men absolut ingen problemer. Jeg fik pengene refunderet, og havde pengene på kontoen dagen efter. Så jeg fik købt et sæt til erstatning.... Ver más
La empresa ha respondido
Hos Kunstige-Stearinlys.dk tilbyder vi smukke og funktionelle LED Stearinlys. LED Stearinlys skaber en hyggelig atmosfære og er et perfekt alternativ til levende stearinlys.
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Kunstige Stearinlys
Vackra och verklighetstrogna ljus. Praktiskt med fjärrkontroll men fick inte alla ljus (5 st) att tändas/släckas samtidigt. Fungerade efter en stunds tryckande.

Respuesta de Kunstige Stearinlys
Kan ikke forstå firmaet ikke kan kontaktes pr telf, det er jeg meget utilfreds med. Sådan en chat der ikke svarer med det samme og så efterfølgende forsvinder teten på telefonen 🥴🥴😳

Respuesta de Kunstige Stearinlys
Så fine lys og nem proces med at få handlet og leveret 👌🏼

Respuesta de Kunstige Stearinlys
Jeg hentede mine varer som jeg har bestilt og fandt en god plads til dem og de virker Tak

Respuesta de Kunstige Stearinlys
Hurtig levering. Smukt og naturligt lys. Fuldt ud tilfreds.

Respuesta de Kunstige Stearinlys
Jag är mkt besviken fick fel varor. Köpte blockljus men fick värmeljus istället.

Hurtig levering og virkelig

Respuesta de Kunstige Stearinlys
Altid en fornøjelse at handle hos jer. Produkterne lever virkelig op til forventningerne. Utrolig smukke lys.
Ikke første gang jeg har handlet hos jer, det bliver heller ik den sidste.
Og så er der hurtigt levering oveni..

Respuesta de Kunstige Stearinlys
Har talt med en sød medarbejder, hun sender mig de lys der var faldet ud af posen, så alt skulle være ok igen

Respuesta de Kunstige Stearinlys
Prachtig mooie kaarsen. Jammer dat de afstandsbediening niet werkt bij zwarte stompkaarsen.

Respuesta de Kunstige Stearinlys
Flotte led stearinlys og god service samt hurtig levering, men Jeres betalingssystem skal I nok lige have efterset, da det ikke rigtig fungerede som det skulle....

Respuesta de Kunstige Stearinlys
Har købt flere af de flotte kunstige stearinlys og er meget tilfreds med kvaliteten. Derudover viser firmaet sig som meget serviceminded. Havde et defekt lys og fik tilsendt et nyt lys uden det mindste brok eller besvær

Respuesta de Kunstige Stearinlys
Enormt dårlig service, da jeg modtager ingen respons. Jeg modtog en vare i august, som ikke fungerer. Jeg kontakter dem via mail. Ingen svar. Jeg ringer til dem og får at vide at de vil bede dem om at svare. Ingenting sker. Jeg kontakter igen og nu for nylig igen, hvor jeg forklarede at jeg ville være nødt til at give en dårlig anmeldelse på trustpilot, hvis ikke i svarer og jeg hører stadig ingenting. Der er en defekt på mine lys (troede oprindeligt at det var fjernbetjeningen). De reagerer på at jeg klikker på den nye fjernbetjening jeg nu har købt.. men slukker aldrig. Det samme der skete med den anden fjernbetjening i sendte med. Jeg vil gerne have pengene tilbage for min ordre, da jeg ikke kan bruge det.

Respuesta de Kunstige Stearinlys
Jeg fik en vare byttet - og det gik fint og hurtigt.
Men den næste vare var også ridset og beskadiget. Så det var ikke tilfredsstillende.

Respuesta de Kunstige Stearinlys
Absolut fem stjerner værd. Flotte og autentiske lys.
Hurtig og problemfri levering.