Valorada con 4 estrellas sobre 5

The carpet was beautiful but unfortunately it was damaged during the transportation. I was offered free return and change to a new one, or a partly refund. I accepted the refund as I needed the carpe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket trevliga och tillmötesgående kontakter. Både i butiken och via telefon. Jag missförstod tiden när jag skulle boka för att få leverans till Italien. Fick hjälp att få leveransdatum ändrat så jag... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Väldigt fin och skön matta, snabb och smidig leverans. Den luddar ganska mycket just nu men tror det blir bättre när den använts ett tag. Jag är nöjd!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trevligt bemötande både i butik och via mail. Fick prov med hem på första mattan Lilly medan ett hemskickat prov på mattan Johanna. Så nöjd med mattorna både när det gäller kvalitet och utseende.... Ver más

1. Contratista de instalaciones interiores
  2. Fabricante de alfombras
  3. Fábrica de muebles

Escrito por la empresa

Established in 2015 and based in Stockholm, LAYERED has grown to become one of Scandinavia’s most talked about interior design brands. At LAYERED, craftsmanship and circularity are at the heart of our design process. We use 100% natural or recycled materials to create durable, long-lasting products with circular qualities.

4,4

1 estrella

Ha contestado el 90% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Bäst

Servicen och kvaliteten bland det bästa som finns på marknaden. Jag älskar min matta…

17 de octubre de 2025

Hej Anka,
Tack för din fina feedback! Njut av din matta!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget tilfreds med det hele

Meget tilfreds med det hele. Tæppet kom som aftalt og jeg er meget meget glad for det. Utrolig lækkert at gå på og passer perfekt til mit hjem.

Opinión espontánea

Hej Ingrid,
Tack för din feedback, det glädjer oss! Njut av din matta!

Layered bra, distributör dålig

Mycket nöjd med Layereds hantering av vårt ärende, men inte alls nöjd med bolaget som skulle leverera mattan till oss. Där borde Layered ha en bättre uppföljning och kontroll.

3 de octubre de 2025

Hej Hans,
Tack för din feedback! Vi beklagar att leveransen inte motsvarade dina förväntningar och kommer självklart att ta din feedback vidare för en bättre upplevelse.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Samples look nothing like the picture…

Samples look nothing like the picture of rugs
if this is the case with samples being so small they should only sell sample piece that would show the patteren

9 de octubre de 2025

Hello May,
Thank you so much for your feedback! We really appreciate you taking the time to share your thoughts.

As we explain on our website, our small samples are designed to showcase the color and material, while our larger samples give a better sense of the overall pattern. We’re always looking for ways to improve the experience for our customers, and your input is very helpful.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det enda dåliga var att mattorna kom m…

Det enda dåliga var att mattorna kom m på två olika dagar ( enl uppgift skulle det inte vara så)dvs att vara säkert hemma i 2 dagar i stället för en
Inte hela världen men…

8 de octubre de 2025

Hej Ann-Charlotte,
Tack för din feedback! Jag förstår att det var lite besvärligt att leveranserna kom vid olika tillfällen, och beklagar att det inte stämde med den information du fått.

Tyvärr kan olika leveransdagar ibland uppstå beroende på hur transportören hanterar paketen, men jag förstår att det inte är helt optimalt.
Tack för att du delar med dig – vi tar det vidare för att förbättra kommunikationen framöver.

Allt fungerade bra

Allt fungerade bra! En mycket vacker matta i varm ton!

Hej Ann,
Tack för din feedback! Njut av din matta!

Top quality & design

Superb quality and beautiful, timeless, exclusive designs.

Hello Anna,
Thank you for your feedback!

Flotte tepper

Flotte tepper! Rask levering.

25 de septiembre de 2025

Hej Kari,

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jag blev nöjd med mina mattor

Jag blev nöjd med mina mattor! Dock tog leveransen lång tid och företaget som levererade levde inte upp till våra förväntningar.

6 de octubre de 2025

Hej Anna,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bra mattor men skrämmande dåliga…

Bra mattor men skrämmande dåliga leveranser och kundservice

26 de octubre de 2025
Opinión espontánea

Hej Bengt,
Tack för din feedback!

Vi förstår att du har upplevt frustration kring din beställning och vi beklagar verkligen den försening som uppstod.

Vi kan se i vårt system att din order nu har levererats, och vi hoppas att du kommer att trivas med din nya matta.

Vi ber återigen om ursäkt för det besvär som förseningen kan ha orsakat och tackar för ditt tålamod.

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.