LEDdirect Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Redelijke prijs voor goed product, 22w Ledbuizen van flexibele kunststof. Hadden iets steviger mogen zijn. 22w versie (vervangt 36w TL) geeft duidelijk meer licht dan 36w TL. De 15w Ledbuizen zijn... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mijn ervaring is van afgelopen zomer. Ik had Nalo-prikspots besteld. De fittingen bleken scheef in de armatuur te zitten waardoor de GU10-lamp er niet lekker in paste. Na melding zijn er direct 2... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden over de klantenservice. Ik krijg altijd snel en vriendelijk antwoord. Ik had een aantal ledprofielen met melkglas gekocht en achteraf bleek dat ik eentje te weinig had besteld. Spijtig g... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Omdat ik wat vragen had heb ik gebeld, (gelukkig, een website met telefoonnummer!) en ik werd direct erg vriendelijk en met verstand van zaken te woord gestaan. Als de medewerker iets niet wist zoch... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

18 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Service leddirect

Ik had een aantal grondspots besteld samen met de ledlampen die door de webshop werden aanbevolen. De levering was heel vlot verlopen. Bij ontvangst bleek dat de ledlamp te groot was voor de spot. De service dienst bevestigd me dat die inderdaad te groot was en dat ik de tweede ben die hierover een klacht had. Hun voorgestelde oplossing was om alles te retourneren op mijn eigen kosten zodat men het probleem kon onderzoeken en dan pas een oplossing kon voorstellen. Mijn beoordeling is vooral op basis van de geboden service na verkoop.

1 de noviembre de 2021
Logotipo de LEDdirect

Respuesta de LEDdirect

Goedendag Gunnar,

Bedankt voor uw feedback! zoals aangegeven storten wij alle gemaakte kosten terug bij binnenkomst van uw goederen. Helaas hebben wij geen antwoordnummer tot onze beschikking, maar we zullen u en andere klanten nooit kosten laten maken voor het retourneren van verkeerde/foutieve artikelen. Mijn collega's hebben dit ook bij u aangegeven.

Wij hopen u in de toekomst weer te mogen ontvangen op onze webshop en excuses voor het niet kunnen leveren van de gewenste goederen.

Service client réactif

Service client réactif, malgré un mauvais conseil et une erreur de commande de leur part. Ils ont renvoyé les pièces rapidement. Bilan plutôt positif.

5 de octubre de 2021

service LEDdirect

Mij overkwam deze week dat een Cygni 12W spot het begaf (besteld in Oct. 2019). Van een LED spot mag je verwachten dat ie het toch min. 5 jaar volhoudt?
Mailtje gestuurd naar LEDdirect klantenservice. Ze vragen wel om de installatie ff te omschrijven (hoeveel spots, dimmer, etc), maar ik kreeg binnen 2 (!) werkdagen een vervangende spot (op Vrijdag gemeld, Dinsdag binnen). Top service!

20 de julio de 2021

Hele goede service

Hele goede service, snelle levering. Mooie materialen, prachtige spots zowel binnen als buiten, fijne afstandsbediening met 5 zones.

6 de julio de 2021
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Keurige service en vlotte levering

Mijn ervaring is van afgelopen zomer.

Ik had Nalo-prikspots besteld. De fittingen bleken scheef in de armatuur te zitten waardoor de GU10-lamp er niet lekker in paste. Na melding zijn er direct 2 nieuwe prikspots opgestuurd, maar pas nadat ze gecontroleerd hadden of deze wel in orde waren!

De oude mocht ik retourneren. Om gedoe en verzendkosten te besparen was men zo coulant dat ik deze voor een gereduceerd tarief mocht behouden. Alles is keurig afgehandeld! Ik bestel hier toekomstig weer!

14 de febrero de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pakket binnen gekregen

Pakket binnen gekregen, was het gewoon niet compleet. Contact opgenomen met de klantenservice moest er eerst een onderzoek opgezet worden in het magazijn daarop gewacht was dus idd zo dat het niet compleet was. Nu zouden ze dat nasturen ik ik wacht nu al 1,5 week op de bestelling. Dus weer een mail gedaan krijg ik geen antwoord op. Ben blij dat ik achteraf zou betalen. Vertrouwen dat het goedkomt is wel erg klein op dit moment. Vandaag weer een mail gedaan ben erg benieuwd.

14 de febrero de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestelling nooit aangekomen

Bestelling nooit aangekomen. Op de chat word er zogezegd een onderzoek opgezet daarna word het zogezegd weer verstuurd of de fout ligt bij de leverancier. Uiteindelijk word je opgelicht. Bestel nooit hier. Zie alle reviews van 1 ster op Google.

21 de diciembre de 2020
Logotipo de LEDdirect

Respuesta de LEDdirect

Gelukkig hebben wij elkaar direct gesproken al tijdens het schrijven van de review en het samen opgelost. Hierin speelde het vervoer ons beide parten. Het pakket is uiteindelijk naar alle tevredenheid aangekomen.

Uitmuntende service!

Ik koop regelmatig op webshops. Tot hiertoe behoort Leddirect tot die met de beste service. Ook de levering was perfect. Er is een uitgebreide keuze mogelijkheid inzake producten. E-mails naar de klantendienst worden zeer snel beantwoord. Onberispelijk!

14 de octubre de 2020

Keurig

Gisteren besteld, vandaag keurig geleverd. Alle communicatie netjes volgends afspraak. Niets op aan te merken

7 de octubre de 2020
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.