Heb een kleine bestelling voor LED lampen gedaan. Bij ontvangst was echter de verpakking van de lamp beschadigd. Na melding is het bedrag voor deze lamp netjes teruggestort. Prima service.
Consulta las opiniones de los clientes
Ik had er spullen besteld, maar ik kreeg geen melding van de koerier DHL dat de zending onderweg zou zijn, na contact met de webshop stuurde ze mij kosteloos een nieuwe bestelling toe nu via DPD koe... Ver más
Lijkt zaken in de webshop aan te bieden die niet op voorraad zijn. Als levering niet mogelijk, bieden ze dan een ander product aan. Restitueren wel direct het geld na communicatie.
Dinsdagavond laat besteld, donderdag ochtend in de bus. Een groot assortiment, wat je ook zoekt qua verlichting hier vind je dat, voor ongelofelijk lage prijzen en razendsnel bezorgd. Ik heb verder ni... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Goedkoopste led-verlichting van Nederland. Led spots, led panelen, led lampen, led railspots en led tl buizen met 3 jaar garantie.
Información de contacto
Koningsbeltweg 51, 1329 AE , Almere, Holanda
- 036 525 1444
- info@ledlichtdiscounter.nl
- ledlichtdiscounter.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 90% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Gewoon goede prijs kwalieitverhouding
Behulpzaam-kennis -denk mee kan het…
Behulpzaam-kennis -denk mee kan het niet opnoemen meisje die beneden zat heel veel kennis en help je van A to Z goed bezig en ze hebben heelveel op voorraad waar anderen nog van moeten leren
Op tijd ontvangen en een prima product!
Snel geleverd- goede prijs kwaliteit
Snel geleverd, goede prijs.
Prima product voor consumentengebruik.
Verkoper weigert kosteloze retour na onjuiste compatibiliteitsclaim over dimbare lampen.
De verkoper geeft aan de de lampen dimlicht compatibel zijn. Bij het testen thuis schijnt dit niet zo te zijn.
De verkoper geeft aan dat ze niet altijd compatible zijn en dat het dus afhankelijk is van je systeem.
Toen ik niet blij was met het antwoord (want ik vind dat je hier dan de systemen aan moet geven waarmee de lamp wel compatibel is) vroeg ik of ik ze terug mocht sturen. Dat kon maar dan moest ik het wel zelf betalen.

1 artikel besteld en 3 slechte ervaringen ontvangen
1. De bestelde plafondspot had volgens de website een levertijd van 1 dag. Dit bleek meer dan een week te zijn.
2. De ontvangen plafondspot is van slechte kwaliteit en heeft een verbogen metalen buitenkant en een lakbeschadiging.
3. Op mijn retouraanvraag is na 5 dagen nog steeds niet geen reactie gekomen. Mail is niet beantwoord. Telefonisch 15 minuten in de wacht gestaan. Heb het maar opgegeven.

Jammer
tot mijn verbazing sturen ze een lamp (glas) in een envelop
resultaat= ontvangst een envelop vol scherven = Pech

Snelle levering.
Snelle levering.
Producten voldoen volledig aan beschrijving.
Interessante prijzen!
Snelle levering en een scherpe prijs
Snelle levering en een scherpe prijs
De volgende dag al in huis echt top
Verkeerd product geleverd
Verkeerd product geleverd, moet eerst beoordeeld worden wie voor de retourkosten moet opdraaien, en dan duurt het echt weken voordat je je geld terugkrijgt, niet best

Respuesta de Ledlichtdiscounter
Snelle levering, goed product tegen redelijke prijs!
Bestelling nooit ontvangen
Bestelling nooit ontvangen. In gebreke stelling gemaild, nu afwachten of ze het bedrag terugstorten

Helaas is het product nooit bezorgd
Helaas is het product nooit bezorgd
Weet niet waar schuld ligt. Wel mijn geld terug gehad

Respuesta de Ledlichtdiscounter
Netjes verpakt ,snel geleverd ...top !
Netjes verpakt ,snel geleverd ...top !
Más información sobre otros tipos de reseñas.