Heb een kleine bestelling voor LED lampen gedaan. Bij ontvangst was echter de verpakking van de lamp beschadigd. Na melding is het bedrag voor deze lamp netjes teruggestort. Prima service.
Ik had er spullen besteld, maar ik kreeg geen melding van de koerier DHL dat de zending onderweg zou zijn, na contact met de webshop stuurde ze mij kosteloos een nieuwe bestelling toe nu via DPD koe... Ver más
Lijkt zaken in de webshop aan te bieden die niet op voorraad zijn. Als levering niet mogelijk, bieden ze dan een ander product aan. Restitueren wel direct het geld na communicatie.
Dinsdagavond laat besteld, donderdag ochtend in de bus. Een groot assortiment, wat je ook zoekt qua verlichting hier vind je dat, voor ongelofelijk lage prijzen en razendsnel bezorgd. Ik heb verder ni... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Goedkoopste led-verlichting van Nederland. Led spots, led panelen, led lampen, led railspots en led tl buizen met 3 jaar garantie.
Koningsbeltweg 51, 1329 AE , Almere, Holanda
- 036 525 1444
- info@ledlichtdiscounter.nl
- ledlichtdiscounter.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 90% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Geen levering?
Of de artikelen goed van kwaliteit zijn weet ik na 2 weken nog steeds niet.
Snelle levering??
Helemaal geen levering helaas, wel de melden van DPD dat er geleverd is?
En dan vertrouwt Ledlichtdiscounter zijn eigen klanten niet!
DPD heeft een kras voor ontvangst als bewijs gestuurd en daarmee zou worden aangetoond dat er geleverd zou moeten zijn?
Heel jammer dat Ledlichtdiscounter de zogenaamde handtekening van DPD met een kras naar boven en naar beneden als een betrouwbare handtekening ziet en ik nu al 2 weken op mijn bestelling voor een waarde van maar liefst € 2,00 moet wachten tot dat het onderzoek tussen Ledlichtdiscounter en DPD is afgerond?

Respuesta de Ledlichtdiscounter
Veel keus en snelle levering
Alles goed gegaan
mijn geld snel terug.
ik heb een lichtslang met te sterk licht gekocht bij ledlichtdiscounter. ik mocht deze ruilen.
bij retouneren ging niet alles goed, maar kreeg mijn geld toch snel terug. top service.
Uitstekende service!
Ik had mijn benodigde materialen snel gevonden op de website.
Verzending snel in huis, bezorger heeft een klein defect veroorzaakt.
Na fijne en duidelijke communicatie snel opgelost, wat een superservice.
5 sterren zeker verdiend.
Brilliant service and really good prices
Brilliant service and really good prices. I couldn't track my order due to problems with DPD-logistics, and the Ledlichtdiscounter team sent it a second time. Both orders came, and I left the second order. And again, the guys made a nice step and didn't charge me for the transport for the second parcel!
Verkeerde lampjes besteld, slechte service!!
Verkeerde lampjes besteld.
Gemaild met de servicedesk, advies gevraagd over juiste lampjes en ruilen. Standaard antwoord gekregen dat je de voor de verkeerde lampjes een retour ticket kon kopen.
Slechte service, geen advies gekregen.
Wij kopen daar absoluut geen lampjes meer!!

Zeer goede service
Zeer goede service. Zeggen 3 jaar garantie te geven op tl's. Wanneer na een dik jaar 4 tl's niet meer werken, worden er 4 nieuwe opgestuurd.
prima bedrijf
Goede kwaliteit en prijs
Alles ging gewoon goed
Alles ging gewoon goed.
Nette levering, keurig verpakt. Goede site. Mooie prijs
Goed voor mooie prijs
Helaas wat ik wilde niet op voorraad maar werd een alternatief aangeboden wat nog goedkoper bleek en automatisch geld retour wat ik teveel betaald had, en lampen alsnog snel in huis
Mijn bestelling was snel geleverd voor…
Mijn bestelling was snel geleverd voor een super prijs.
Snel en goede kwaliteit
Snel en goede kwaliteit. Beter kan niet.
Perfecte prijs en levering
ik koos after-pay als betaalmiddel
ik koos after-pay als betaalmiddel, kreeg toen bericht dat het artikel pas verzonden zou worden na betaling.

herlevering na schade
mijn eerste levering is verongelukt in het transport. Onmiddellijk telefonisch melding gedaan. Dit is erg professioneel opgelost en in no time werden de nieuwe aangeleverd. Top !!!
Más información sobre otros tipos de reseñas.