Heb een kleine bestelling voor LED lampen gedaan. Bij ontvangst was echter de verpakking van de lamp beschadigd. Na melding is het bedrag voor deze lamp netjes teruggestort. Prima service.
Ik had er spullen besteld, maar ik kreeg geen melding van de koerier DHL dat de zending onderweg zou zijn, na contact met de webshop stuurde ze mij kosteloos een nieuwe bestelling toe nu via DPD koe... Ver más
This company is completely unscrupulous and tries to steal from and scam customers. When I placed an order, they "sent" a package that was turned back at the border; the Swedish distribut... Ver más
La empresa ha respondido
Dinsdagavond laat besteld, donderdag ochtend in de bus. Een groot assortiment, wat je ook zoekt qua verlichting hier vind je dat, voor ongelofelijk lage prijzen en razendsnel bezorgd. Ik heb verder ni... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Goedkoopste led-verlichting van Nederland. Led spots, led panelen, led lampen, led railspots en led tl buizen met 3 jaar garantie.
Koningsbeltweg 51, 1329 AE , Almere, Holanda
- 036 525 1444
- info@ledlichtdiscounter.nl
- ledlichtdiscounter.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 90% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Professionele leverancier
Een goed product met een goede prijs/kwaliteit verhouding
Lamp voor keukenkastje
Precies het artikel wat we zochten tegen een fijne prijs. Na wat bezorgperikelen met DHL meteen een oplossing geboden.
Klantgericht en goede sercice
Je wil producten aankopen !!!
Je wil producten aankopen. In het winkelmandje 8x TL van 120cm en nog wat andre dingen , afrekenen bedrag zonder verzendkosten . Plots zijn de verzendkosten 24,95€. Er staat vanaf 150cm en groter of langer zijn de verzendkosten hoger .
Bij mijn weten is 120cm geen 150cm .
Ok geen probleem mooi mannetje op de site klik hier voor vragen .
Dit gedaan tot op heden nog geen reactie van dat mooie mannetje .
Wat wel heel snel was is de volgende mail
Herinnering: Jouw winkelwagen is nog gevuld .
Tot meerdere keren toe . Reactie op vragen is een stuk minder snel .
Dus bij deze laat maar .
Beste,
Ongelooflijke reactie 🤮
Jullie kunnen toch lezen 120 is geen 150.
Trouwens op deze vraag hebben jullie geen reactie op.
Ook niet via mail.
Aan iedere lezer probeer maar eens TL led te kopen van 120 dan is het plots 24,95 verzendkosten. Doe maar als jullie doof en blind zijn..

Respuesta de Ledlichtdiscounter
Wat een bar slechte klantenservice
Laadstekker gekocht met verzendkosten. Stekker laad niet op de muurlampjes. Meld dit en vraag een retourbon aan. Mijn broek zakt hiervan af. Moet ik weer € 5.95 retour betalen wat dus niet werkt.
Wat een slechte klandizie. ik koop er nooit meer.

Goede producten
Goede producten, heldere communicatie en mooie prijzen. Kortom top!
Prima verlopen
Prima verlopen, aangekomen op afgesproken tijd en uur.
Prima en snel
Duidelijk snel geregeld én geleverd.
Duidelijk snel geregeld én geleverd.
Goede service en snelle levering
Goede service en snelle levering
Alles netjes op tijd geleverd
Snelle levering en top service
TL lampen en armaturen snel ontvangen. Eén TL was stuk gegaan bij het vervoer. Na een melding via e-mail werd meteen contact gezocht en een nieuwe verstuurd.
Top service dus!
Top webwinkel
Top webwinkel. Product beschrijving klopt met hetgeen geleverd. Zeer belangrijk is ook de dienst na verkoopt welke ik heb kunnen ervaren als uitmuntend
Snel geleverd alles geheel volgens…
Snel geleverd alles geheel volgens afspraak
Snel safe en simpel
SLECHT
Op 5 januari een order geplaatst, lampen (2 stuks) zouden op voorraad zijn. Mail ontvangen, niet op voorraad. Uiteindelijk 17 januari pakket ontvangen, met daarin 1 lamp en nog de verkeerde ook. Ga je mailen, moet je eerst foto's sturen, vervolgens zelf een retourmelding maken (incl. foto's). Dan wachten op bevestiging, die krijg je niet. Dan op 20 januari een orderbevestiging van de lampen, verzendbewijs en een mail dat ik moet betalen??
Weer mailen, moet ik eerst de andere lamp terugsturen dan volgt een credit. Weer gevraagd om retourlabel. Eindelijk ontvangen. Dus hop de auto in om het pakket terug te sturen. Dan mail je dat je niet tevreden bent, maar geen excuus niks. Hoop tijd en irritaties.
Zeer onvriendelijke klantenservice. Geen aanrader.

Respuesta de Ledlichtdiscounter
Más información sobre otros tipos de reseñas.