DANGEROUS PRODUCTS! WARNING! Epilleptic people will get seisures by some of these products! First and foremost, they randomly shut off temporarily, also they could "soft-fail". When they "soft-fail... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Jeg er super skuffet over mine ledvance pærer. Jeg har ikke haft andet en bøvl med dem - jeg kan ikke tilføje mere end én pære, for så kan jeg ikke kontrollere de resterende længere. Har resett... Ver más
Ingen adgang for Home Assistance Jeg har nogle plugs, som egentlig virker OK - men det fakta, at man ikke kan tilgå plugs fra Home Assistant (eller andre lignende smart løsninger), gør at produktet f... Ver más
LEDVANCE er en global leder inden for belysning med tilstedeværelse i over 140 lande. LEDVANCE udsprang af OSRAM og har mere end 100 års erfaring inden for belysning til både B2B og B2C. Vores mantra "Power Through Light" understøtter udviklingen af energieffektive løsninger og intelligent lysstyring, der tilpasser sig moderne behov. Til private har vi et bredt udvalg af LED-lamper og lyskilder til alle behov, herunder vores SMART+-univers med intelligente belysningsløsninger, som fremmer bæredygtighed og energibesparelser.
Dybendalsvænget 3, 2630, Taastrup, Dinamarca
Ha contestado el 87% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God app med mange funktioner, er mega glad for de produkter vi har derhjemme.
Købte en energimåler på WiFi. kan KUN bruges til Wifi 2,4GHz - i dag bruger de fleste 5 GHZ husstande = Lige til at smide ud..

Respuesta de Ledvance
Elendig upgrade til ny app. Kæft noget crap. Lige til at smide ud nu.
Jeg forstår ikke hvorfor man skal oplyse så mange personlige og private informationer for at kunne styre en pære. Man skrive sig op til en konto hos Ledvance, derefter skal appen have adgang til ret mange private indstillinger på telefonen og til sidst skal man give appen login oplsyninger til sit wifi. Jeg stoler ikke på det og der står ikke noget om hvorfor på deres hjemmeside. Jeg sender varen retur.
Ingen adgang for Home Assistance
Jeg har nogle plugs, som egentlig virker OK - men det fakta, at man ikke kan tilgå plugs fra Home Assistant (eller andre lignende smart løsninger), gør at produktet får én stjerne. Ledvance modarbejder direkte muligheden - det har nemlig fungeret tidligere (se bare på YouTube). Nu skal jeg så ud og have fundet et alternativ til mine plugs! Tak for ingenting
Trods gentagne forsøg opnås ingen tilslutning til routeren.. Medfølgende manual er på alle måder minimalistisk og ikke til nogen hjælp.
Køb ikke sensoren, super kort rækkevidde.. Ikke pengene værd overhovedet! ! !
Har købt 4 Ledvance EU-Plug og de virker perfekt.
Har brugt det ene i et udhus langt væk fra routeren hvor der ingen WiFi forbindelse var, da jeg hentede EU-Plugén og den konnectede med netværket igen, kunne jeg se fobruget (for det døgn den ikke havde haft forbindelse) i APPén
Gode produkter der virker efter hensigten.
Nemme at installere og pålidelige.
Prissætningen er endvidere meget bedre end feks. Philips Hue.
Vi har mange pærer samt en del Smartplugs og alt virker som det skal.
Elendig / mangelfuld brugsanvisning på Ledvance plug.
EN STJERNE er for meget fordi
1. Login / set up er meget besværligt
2. Det er meget besværligt at styre mere end en socket
3. Den mest ulogiske navigation / opsætning jeg har oplevet mht elektroniske produkter
4. Dårlig / mangelfuld manual
5. Købte 4 - og en der ikke virker
Jeg er super skuffet over mine ledvance pærer.
Jeg har ikke haft andet en bøvl med dem - jeg kan ikke tilføje mere end én pære, for så kan jeg ikke kontrollere de resterende længere. Har resettet begge pærer flere gange, forsøgt at tilføje dem i én gruppe, i flere forskellige grupper, genstartet appen, fulgt instruktionerne i jeres FAQ, og lige lidt hjælper det.
Jeg er desuden skuffet over at pærerne kun kan kontrolleres fra én konto - ret ufedt hvis man ikke bor alene..
Øv!
Hvis i kan refundere 5-timer af mit liv hvor jeg tror jeg fik 50 nye grå hår fordi de lortepærer i har smidt på markedet absolut ikke virker, så vil jeg blive enormt glad, eller i kan bare betale mig de 280kr i timen jeg kunne have tjent i ved at tage på arbejde i stedet for, det havde da så absolut været bedre brug af min tid.
I starten bøvlede jeg lidt med en reklamation. Den blev overtaget af Dennis, og så fik vi fundet en løsning. Klasse service 👍🏻
Más información sobre otros tipos de reseñas.