Lookiero Opiniones 248

TrustScore: 4 sobre 5

3,9

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mitt första paket var spännande att få, beredd på att få skicka tillbaka större delen då jag gått ner 25 kg i vikt och var lite osäker i vilken stl jag befinner mig. Döm om min förvåning när allt pas... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fina kläder och bra service. Krånglat lite med leveranser och returer sedan de bytte från UPS till Postnord, men Lookieros kundsupport har alltid svarat snabbt och löst ev problem.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tyvärr så är jag inte nöjd, jätte sen leverans, när den väl skickas så får man direkt meddelande om att man har 5 dagar på sig att välja. När sista dagen passerats så hade inte kläderna kommit. Om jag... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har tidigare fungerat smärtfritt men nu när jag inte får min retur att fungera. Har testat både på UPS (som tidigare fungerat klanderfritt) och Postnord, så fungerar inte min returetikett, och trots a... Ver más

Escrito por la empresa

Lookiero är din personliga online Personal Shopper-tjänst. Du får 5 noggrant utvalda plagg levererade i en box att prova hemma. Behåll det du gillar och betala bara för de plagg du vill ha!

3,9

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 58% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Rekommendera

Rekommenderar varmt

5 de noviembre de 2024

tack för din kommentar.

Vi är väldigt glada över att Lookiero-upplevelsen var spännande och att du gillade plaggen du fick.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De håller vad de lovar

Mycket smidigt, även att skicka tillbaka det man inte ville ha.

11 de noviembre de 2024

Hej Elaine,

tack för din kommentar!

Vi är verkligen glada att du tyckte att Lookiero-upplevelsen var bekväm och enkel!

Vi ser fram emot att förbereda en ny Lookiero-box för dig!

Vi ses snart igen,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt otroligt smidigt och lätt

Det var otroligt smidigt. Fick mitt paket, provade. Behöll en del och gick jättesmidigt att skicka tillbaka resten.

8 de noviembre de 2024

Hej Marie,

tack för din kommentar.

Det är kul att veta att vår service är bekväm för dig och att den uppfyller dina förväntningar.

Vi ser fram emot att överraska dig med nästa låda!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Easy to use and good variety

Very simple to use and a nice way to get ideas on new styles and brands

22 de noviembre de 2024

Hi Alexandra,

Thanks for your review!

We’re thrilled to hear that your Lookiero experience is positive and find our service easy as this is the most important part of the service for us.

We can't wait to surprise you again whenever you want!

Best regards,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har behållt nästan alla plagg hittills - supernöjd

Av kläderna jag fått hittills (tre boxar - en i kvartalet) så har jag behållt alla förutom ett plagg. Det är snygga looks som jag får som förslag, vissa är i exakt min stil och andra utmanar mig lite mer men visar sig passa utmärkt. Det märks att min personal shopper har koll på vad som passar mig. Jag är supernöjd!

11 de noviembre de 2024

Hej Cecilia,

tack för din kommentar!

Vi är verkligen glada att du tyckte att Lookiero-upplevelsen var perfekt och att din Personal Shopper gav din garderob en makeover samtidigt som du respekterade din stil och dina behov.

Vi ser fram emot att förbereda en ny Lookiero-box åt dig!

Vi ses snart igen,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det bästa jag har gjort för min egen skull

Jag älskar att få hem mina paket från Lookerio. Efter bara två omgångar med paket lyckades lookerio plocka fram och skicka enbart kläder jag älskar och vill behålla och så har det efter detta fortsatt att vara
Ändå får jag hem lite ny stil och provar sånt jag ALDRIG ens skulle titta på i butik på egen hand
Jag har fått en helt ny stil och självkänsla utan att på något sätt göra avkall på vad som är jag
Bästa ever

31 de octubre de 2024

Hej Malin,

Tack för din kommentar och för ditt förtroende!

Vi är glada att Lookiero har gjort det möjligt för dig att ge din garderob en makeover samtidigt som du respekterar din stil.

Vi ser fram emot att överraska dig med en ny låda!

SCAM!!!

SCAM!!!
Lita inte på detta företaget!!
Du får betala 1000kr för att få hem kläder, titta på dom, konstatera att du inte vill ha dom och skicka tillbaka dom!

14 de noviembre de 2024

Hej Isabella,

Vi beklagar att detta är din åsikt.

När du beställer din Lookiero tilldelar vi dig en Personal Shopper som noggrant studerar all information i din stilprofil för att välja ut de kläder som bäst matchar din stil.

Men det slutar inte där! Hon skriver en lapp till dig med en presentation av urvalet och råd om hur du kan matcha plaggen. För varje plagg skickar hon också ett förslag med två olika looks för att inspirera dig. Denna tjänst kostar 150kr och debiteras när du bekräftar din beställning, men den är kostnadsfri om du väljer att köpa minst ett plagg och dras av från det totala priset för ditt köp i kassan.

Vi hoppas att ni ger oss en ny chans i framtiden!

Super fina kläder

Super fina kläder, bra material.

2 de septiembre de 2024

Hej Lenitha,

tack för din kommentar!

Vi är glada över att du var nöjd med Lookieros urval och att kvaliteten på de plagg som din stylist föreslog övertygade dig.

Vi ser fram emot att skicka en ny låda till dig!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Une première box affreuse j’ai annulée…

Une première box affreuse j’ai annulée et demander immédiatement la résiliation de mon abonnement et quelle surprise de recevoir une nouvelle box en disant que je n’avais pas annulée la commande alors que l’abonnement initial était occasionnel
Des voleurs
Je ne recommande pas du tout

12 de noviembre de 2024

Bonjour Pamela,

Nous sommes désolés pour la gêne occasionnée.

Nous constatons que vous avez répondu au service client à ce sujet.

Nos collègues reviendront vers vous dès que possible. Nous vous remercions d'avance de votre patience et compréhension.

Nous restons à votre disposition,

Bonne journée,

Lookiero CS Team.

Bra koncept

Roligt att prova kläder jag troligen aldrig funnit själv.

21 de octubre de 2024

Hej Lena,

Tack så mycket för din recension!

Vi är verkligen glada att du tyckte att Lookiero-upplevelsen var rolig.

Kom ihåg att du kan dela din Lookiero-upplevelse med dina vänner!

En hälsning

Valorada con 5 estrellas sobre 5

A great way to buy the clothes you…

A great way to buy the clothes you need.
Lookiero help you to get your wardrobe with clothes that matches and suit you so you dont need to think on that yourself.
They send you a paggage with clothes so often you decide and before you have choosed what youre stye is.
And you can send youre clothes expert what you need right now before every box.
Its a simple way to stay in fashion without any effort.

28 de octubre de 2024

Hi Theres,

Thank you for your positive response.

We are delighted to hear that the selection that your Personal Shopper has made for you was spot on and provided you with items that you would have picked yourself.

We are looking forward to suprising you again with the order of your next Lookiero box.

Have a lovely day

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jättenöjd med min första leverans av…

Jättenöjd med min första leverans av kläder behöll 4 av 5.
Kan varmt rekommendera att prova

2 de octubre de 2024

Hej Sandra,

tack för din kommentar!

Vi är glada att du ville prova Lookiero-upplevelsen och att du var nöjd med förslaget som skickades av din Personal Shopper!

Hälsningar

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det är så dåligt att man inte får hjälp…

Det är så dåligt att man inte får hjälp när man skriver till dem. Jag har inte fått något paket och sista dagen för checkout är förbi. Jag skriver till dem och får inget vettigt svar på vad jag ska göra.

22 de octubre de 2024

Hej Ethel,

tack för din kommentar; vi är mycket ledsna för den här situationen.

Vi bekräftar att vi redan har svarat på din begäran; vänligen kontrollera också din skräppostmapp för vår kommunikation.

För andra behov står vi till ditt fulla förfogande via kontaktformuläret: https://support.lookiero.com/hc/sv.

Vi hoppas att du kommer att ge oss en ny möjlighet i framtiden!

Hjärtliga hälsningar,
Lookieros kundtjänst,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Man får jättefina kläder att prova utan…

Man får jättefina kläder att prova utan köptvång

30 de septiembre de 2024

Hej Elin,

tack för din kommentar!

Vi är verkligen glada att du gillade Lookiero-upplevelsen och att den överraskade dig positivt.

En hälsning

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gick ej att få pengar tillbaka vid reklamation av trasig vara.

Försökte reklamera en blus som gick sönder efter endast 2 tvättar, mitt på tyget. De jag mailade med förstod inte vad reklamation var, eller så låtsades de inte förstå (vilken butik förstår inte vad reklamation är?).
Använde tjänsten 2 gånger, men sa därefter upp den, via mail. Kvaliten på kläderna motsvarade inte priset, hittar mycket finare kläder själv för samma pris.

30 de septiembre de 2024

Hej Anna-Maria,

tack för din kommentar.

Vi är mycket ledsna över att din Lookiero-upplevelse inte var positiv och upp till dina förväntningar.

Om du fortfarande inte har fått något svar, vänligen skriv till oss igen via kontaktformuläret: https://support.lookiero.com/hc/se.

Vi uppskattar verkligen ditt tålamod.

Bästa hälsningar,

Rekommenderas!

Fick fina kläder som jag hade inte hittat själv, skönt när man vill förnya garderoben. Rekommendera om man vill han lite inspiration!

7 de octubre de 2024

Hej Lidia,

Tack för den här kommentaren och för ditt förtroende!

Vi ser fram emot att överraska dig med en ny låda!

Hjälpsam

Hjälpsam
Ovanliga märken
Kläder som passar kroppsformen
Lätt att använda

7 de octubre de 2024

Hej Emma,

tack för din kommentar.

Vi är verkligen glada att du gillade Lookiero-upplevelsen och vi är glada att du var nöjd med de kläder som din Personal Shopper valde åt dig.

Hälsningar

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastic experience and smooth process…

Fantastic experience and smooth process with my first delivery. All clothes fitted well and had high-quality. I answered in the questionaire that I usually buy clothes that are a bit more expensive and I got a good mix of more pricy and a bit cheaper clothes. The only thing I feel could improve is that the stylist often show looks with 3 pieces in ( trousers+shirt+blazer) but you can only choose 5 items. This means that you can’t choose twofull looks.

2 de octubre de 2024

Hello Victoria,

We're thrilled to hear that you're happy with the choices, quality, and pricing!

It's great to know that your feedback is making a difference.

Thank you for trusting us to find the perfect pieces for you!

Best regards,
Lookiero CS Team.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Otroligt fascinerande att alla kläder…

Otroligt fascinerande att alla kläder passade och att det var så bra kvalitet.

20 de septiembre de 2024

Hej Elisabeth,

Tack så mycket för din kommentar!

Vi är glada att kvaliteten på de plagg som din stylist föreslog övertygade dig och att hon förstod din stil och dina behov perfekt!

Vi ser fram emot att överraska dig med nästa box!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vilken bra och praktiskt tjänst som…

Vilken bra och praktiskt tjänst som passade mig bra, då tiden att matcha ihop en bas garderob inte riktigt finns där. Lyhörda inför mina önskningar kring kläder.

16 de septiembre de 2024

Hej Maria,

Tack så mycket för din kommentar!

Vi är glada att du tyckte om bekvämligheten med Lookiero-upplevelsen!

Vi ser fram emot att överraska dig med nästa låda!

Lookieros kundtjänst

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.