Mitt första paket var spännande att få, beredd på att få skicka tillbaka större delen då jag gått ner 25 kg i vikt och var lite osäker i vilken stl jag befinner mig. Döm om min förvåning när allt pas... Ver más
Fina kläder och bra service. Krånglat lite med leveranser och returer sedan de bytte från UPS till Postnord, men Lookieros kundsupport har alltid svarat snabbt och löst ev problem.
Tyvärr så är jag inte nöjd, jätte sen leverans, när den väl skickas så får man direkt meddelande om att man har 5 dagar på sig att välja. När sista dagen passerats så hade inte kläderna kommit. Om jag... Ver más
Har tidigare fungerat smärtfritt men nu när jag inte får min retur att fungera. Har testat både på UPS (som tidigare fungerat klanderfritt) och Postnord, så fungerar inte min returetikett, och trots a... Ver más
Escrito por la empresa
Lookiero är din personliga online Personal Shopper-tjänst. Du får 5 noggrant utvalda plagg levererade i en box att prova hemma. Behåll det du gillar och betala bara för de plagg du vill ha!
Suecia
- lookiero.se
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 58% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Passande plagg i storlek och stil
Plaggen var verkligen bra, både passform och stil. Jag behåller 4 av 5 plagg.

Fina kläder
Fina kläder som passar mig i färg och form kan kombineras till olika stilar både till vardag och fest

Respuesta de Lookiero
Fick kläder som passar mig
Fick kläder som verkligen passar mig och som jag kommer att använda mycket

Respuesta de Lookiero
Så besviken eftersom mitt paket inte…
Så besviken eftersom mitt paket inte kommit fram till mig. Pengar har dragits från mitt konto. Och det finns inget jag kan göra nu för att få dem tillbaka.
Känns som jag blivit lurad

Saknar leverans
Jag har inte fått min box skrivit till Lookiero flera gånger men inte fått svar.
Får mail om att jag ska betala för vad undrar jag.

I was very doubtful
I was very doubtful. But when I opened my box I was surprised that I really liked (and kept) all of the items.
I would never have seen or tried on any of the items, so it definetly widened my future wardrobe plans 🤗

Respuesta de Lookiero
Lookiero har enkel och lätt service med…
Lookiero har enkel och lätt service med fina kläder och god kvalitet.

Verkligen inte nöjd
Fick enbart ett plagg jag ville behålla i boxen, upplevde inte att de lyssnat på det jag skrivit om stil och mönster.
Paket som ska returneras verkar omöjligt att bli av med då de valt UPS som transportör, till närmaste inlämning har jag 6 mil enkel resa så nej tack! Det blev en box så snart det här är upprett avslutas mitt abonnemang, om jag nu får kontakt med dem igen. Ett dygns tystnad på min senaste fråga nu. .

Lurar folk!!!
Lurar folk!!!! Ni har dragit pengar och ju går inte nå! Kontakta mig omedelbart!

Respuesta de Lookiero
Fina kläder men skulle returnera en…
Fina kläder men skulle returnera en vara. Flera veckor senare återkopplar de att ups transportföretag strulat bort försändelsen. Eftersom det gått lång tid har jag ej kvar kvittot och får betala en klänning över 500kr. Dessutom tycker de att det är rimligt att jag ska igen betala för hela paketet för att sen får tillbaka de 1800kr jag redan betalat in. Aldrig. De får skicka rn ny faktura. De kan dessutom inte ta min uppsägning utan måste gå in via en annan sida. Struligt. NEJ TACK till detta fuskföretag!
Härligt med nya kläder som är speciellt…
Härligt med nya kläder som är speciellt utvalda för mig ⭐️

Spoil yourself - Boost your confidence and feel great with Lookerio! 🥰
It’s a highlight each month to receive a box with personalised items. I really like that you have a dialogue with your personal shopper who listens to your wishes and style. I’m amazed that my personal shopper nails the fitting each time! No more dressing room - running back and forth - trying to find the right size. It honestly feels a bit like it’s your birthday with each box and I just love to spoil myself and the boost of confidence Lookerio gives me. I do recommend this to my friends and family - Now to you too! Go for it, you won’t regret it.

Smidigt, enkelt och toppenresultat
Det var väldigt smidigt alltihop, från början att registrera sig till att få fösta paketet. Det var lätt och smidigt att byta storlek på kläder som inte passade. Något som kan utvecklas är att man får lov att välja vart paketet ska levereras och med vilken budfirma.
Jätte nöjd med kläderna och alla stiltips man får i samband med leverans

Scam
Jag sa upp mitt abonnemang efter en gång, och fick ett bekräftelsemejl på detta. Idag har de dragit 150 kr från mitt PayPal ändå för en till omgång kläder. Jag gick in i min mejlinkorg och dubbelkollade att jag hade fått bekräftelsen på min uppsägning och det hade jag.
Lita inte på detta företag.

Respuesta de Lookiero
Jätte roligt att få hem plagg som man…
Jätte roligt att få hem plagg som man inte själv valt. Bra prisklass

Respuesta de Lookiero
Svårt att få hjälp av kundservice och…
Svårt att få hjälp av kundservice och går enbart att mejla. Svårt kring returer och är inte behjälpliga. Rekommenderas inte.

Det var bra valda plagg
Det var bra valda plagg, bra information och enkelt att lämna tillbaka de kläder som man inte ville ha

Respuesta de Lookiero
Más información sobre otros tipos de reseñas.