Lookiero Opiniones 248

TrustScore: 4 sobre 5

3,9

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mitt första paket var spännande att få, beredd på att få skicka tillbaka större delen då jag gått ner 25 kg i vikt och var lite osäker i vilken stl jag befinner mig. Döm om min förvåning när allt pas... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fina kläder och bra service. Krånglat lite med leveranser och returer sedan de bytte från UPS till Postnord, men Lookieros kundsupport har alltid svarat snabbt och löst ev problem.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tyvärr så är jag inte nöjd, jätte sen leverans, när den väl skickas så får man direkt meddelande om att man har 5 dagar på sig att välja. När sista dagen passerats så hade inte kläderna kommit. Om jag... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har tidigare fungerat smärtfritt men nu när jag inte får min retur att fungera. Har testat både på UPS (som tidigare fungerat klanderfritt) och Postnord, så fungerar inte min returetikett, och trots a... Ver más

Escrito por la empresa

Lookiero är din personliga online Personal Shopper-tjänst. Du får 5 noggrant utvalda plagg levererade i en box att prova hemma. Behåll det du gillar och betala bara för de plagg du vill ha!

3,9

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 58% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Passande plagg i storlek och stil

Plaggen var verkligen bra, både passform och stil. Jag behåller 4 av 5 plagg.

3 de octubre de 2024

Respuesta de Lookiero

Tack så mycket för din kommentar!

Vi är glada att du blev så nöjd med de plagg som din stylist föreslog och att hon förstod din stil och dina behov perfekt!

Vi ser fram emot att överraska dig med nästa box!

Fina kläder

Fina kläder som passar mig i färg och form kan kombineras till olika stilar både till vardag och fest

Hej Charlotte,

tack för din kommentar.

Vi är mycket glada över att Lookiero-upplevelsen var positiv och att din personliga shoppare förstod din stil och dina behov!

Vi ser fram emot att överraska dig med nästa låda!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick kläder som passar mig

Fick kläder som verkligen passar mig och som jag kommer att använda mycket

Hej Annika,

Tack så mycket för att du lämnade din kommentar, vi är glada att din stylist kunde välja rätt kläder för dig.

Vi hoppas kunna överraska dig igen i framtiden, vi ser fram emot att träffa dig!

Vi ses snart igen!
The Lookiero Kundtjänst

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Så besviken eftersom mitt paket inte…

Så besviken eftersom mitt paket inte kommit fram till mig. Pengar har dragits från mitt konto. Och det finns inget jag kan göra nu för att få dem tillbaka.
Känns som jag blivit lurad

Hej Moa,

vi är verkligen ledsna för det besvär som orsakats.

Med uppgifterna i den här recensionen är det inte möjligt för oss att spåra din beställning för ytterligare verifiering.

Vänligen kontakta oss igen via vårt formulär på https://support.lookiero.com/hc/sv för att göra nödvändiga verifieringar, tack så mycket för din förståelse och tålamod!

Vi står till ditt fullständiga förfogande,

Saknar leverans

Jag har inte fått min box skrivit till Lookiero flera gånger men inte fått svar.
Får mail om att jag ska betala för vad undrar jag.

23 de septiembre de 2024

Hej Anne,

vi är mycket ledsna för svårigheten med återlämnandet av din Lookiero.

Vi bekräftar att vi redan har svarat på din förfrågan; vänligen kontrollera också din skräppostmapp för våra meddelanden.

Om det finns några ytterligare problem, tveka inte att kontakta oss via vårt formulär på https://support.lookiero.com/hc/sv.

Med vänlig hälsning,

Bra sammansatt stiluppdatering

Bra sammansatt stiluppdatering! Bra prisnivå!

27 de agosto de 2024

Hej Elisabeth,

Tack så mycket för din feedback! 😊

Vi är glada att höra att du är nöjd med stiluppdateringen och att prisnivån känns rätt.

Vi ser fram emot att fortsätta inspirera dig med nya looks! 👗✨

I was very doubtful

I was very doubtful. But when I opened my box I was surprised that I really liked (and kept) all of the items.
I would never have seen or tried on any of the items, so it definetly widened my future wardrobe plans 🤗

26 de agosto de 2024

Hello Ann-Charlotte,

Thank you for your comment.

We're thrilled to hear that everything was just right!

Your satisfaction is our top priority, and we're so glad we nailed it with your picks.

Thanks for trusting us with your style!

Best regards,
Lookiero CS Team

Lätt

Lätt, smidigt och jag sparar tid

26 de agosto de 2024

Hej Camilla,

Tack för din feedback! 😊

Vi är glada att höra att du uppskattar hur enkelt och smidigt det är med Lookiero, och att vi kan hjälpa dig att spara tid.

Vi ser fram emot att fortsätta styla dig! 👗✨

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lookiero har enkel och lätt service med…

Lookiero har enkel och lätt service med fina kläder och god kvalitet.

22 de agosto de 2024

Hej Maria,

Tack för din fina feedback! 🌟

Vi är så glada att du uppskattar vår enkla service och klädernas kvalitet.

Vi ser fram emot att fortsätta ge dig fler fantastiska plagg! 👗✨

Verkligen inte nöjd

Fick enbart ett plagg jag ville behålla i boxen, upplevde inte att de lyssnat på det jag skrivit om stil och mönster.
Paket som ska returneras verkar omöjligt att bli av med då de valt UPS som transportör, till närmaste inlämning har jag 6 mil enkel resa så nej tack! Det blev en box så snart det här är upprett avslutas mitt abonnemang, om jag nu får kontakt med dem igen. Ett dygns tystnad på min senaste fråga nu. .

9 de septiembre de 2024

Hej Maria,

tack för din kommentar; vi är mycket ledsna över den här situationen.

Vänligen kontakta oss via vårt kontaktformulär på https://support.lookiero.com/hc/sv för att verifiera din situation så snart som möjligt.

Tack så mycket för ditt samarbete, vi står till ditt fulla förfogande.

Lurar folk!!!

Lurar folk!!!! Ni har dragit pengar och ju går inte nå! Kontakta mig omedelbart!

6 de septiembre de 2024

Hej Danielle,

Tack för att du kontaktade Lookiero.

Dina meddelanden skickades under helgen, utanför vår kundtjänsts arbetstid.

Du kommer att bli kontaktad under morgonen.

Ha en trevlig dag

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fina kläder men skulle returnera en…

Fina kläder men skulle returnera en vara. Flera veckor senare återkopplar de att ups transportföretag strulat bort försändelsen. Eftersom det gått lång tid har jag ej kvar kvittot och får betala en klänning över 500kr. Dessutom tycker de att det är rimligt att jag ska igen betala för hela paketet för att sen får tillbaka de 1800kr jag redan betalat in. Aldrig. De får skicka rn ny faktura. De kan dessutom inte ta min uppsägning utan måste gå in via en annan sida. Struligt. NEJ TACK till detta fuskföretag!

6 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Härligt med nya kläder som är speciellt…

Härligt med nya kläder som är speciellt utvalda för mig ⭐️

9 de agosto de 2024

Hej Mari,

tack för din feedback!

Vi är glada att du gillade Lookiero-upplevelsen och att din personliga shoppare valde varor efter din smak!

Vi ser fram emot att förbereda en ny box åt dig!

Bästa hälsningar,

Spoil yourself - Boost your confidence and feel great with Lookerio! 🥰

It’s a highlight each month to receive a box with personalised items. I really like that you have a dialogue with your personal shopper who listens to your wishes and style. I’m amazed that my personal shopper nails the fitting each time! No more dressing room - running back and forth - trying to find the right size. It honestly feels a bit like it’s your birthday with each box and I just love to spoil myself and the boost of confidence Lookerio gives me. I do recommend this to my friends and family - Now to you too! Go for it, you won’t regret it.

22 de agosto de 2024

Hi Jennie,

Thank you for your comment!

We are really happy to hear that Lookiero turned out to be a nice surprise and that your Personal Shopper selection exceeded your expectations.

We look forward to preparing a new Lookiero box for you!

See you soon,
The Lookiero Customer Service

Smidigt, enkelt och toppenresultat

Det var väldigt smidigt alltihop, från början att registrera sig till att få fösta paketet. Det var lätt och smidigt att byta storlek på kläder som inte passade. Något som kan utvecklas är att man får lov att välja vart paketet ska levereras och med vilken budfirma.
Jätte nöjd med kläderna och alla stiltips man får i samband med leverans

13 de agosto de 2024

Hej Charlotte,

tack för din kommentar.

Vi är verkligen glada att du tyckte om Lookiero-upplevelsen och vi är glada att du var nöjd med de kläder som din Personal Shopper valde åt dig.

Tack för din feedback, vi kommer att ta hänsyn till den för att fortsätta att förbättra vår service.

Vi ser fram emot att överraska dig igen i din nästa låda!

Hälsningar

Scam

Jag sa upp mitt abonnemang efter en gång, och fick ett bekräftelsemejl på detta. Idag har de dragit 150 kr från mitt PayPal ändå för en till omgång kläder. Jag gick in i min mejlinkorg och dubbelkollade att jag hade fått bekräftelsen på min uppsägning och det hade jag.

Lita inte på detta företag.

25 de agosto de 2024

Hej Thea,

tack för din kommentar; vi är ledsna för vad som hände.

Tack så mycket för ditt tålamod!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jätte roligt att få hem plagg som man…

Jätte roligt att få hem plagg som man inte själv valt. Bra prisklass

30 de julio de 2024

Hej Annelie,

tack för din kommentar!

Vi är verkligen glada över att du tyckte att Lookiero-upplevelsen var bekväm och överraskande och vi är glada över att du var nöjd med det urval som din Personal Shopper hade förberett.

Vi ser fram emot att förbereda en ny Lookiero-box åt dig!

Vi ses snart igen,

Nice clothes and fast delivery

Nice clothes and fast delivery

18 de julio de 2024

Hi Gunilla,

thank you for your comment.

We are really happy that you were satisfied with the items chosen for you by your Personal Shopper.

We look forward to surprising you again in your next box!

Regards
Lookiero Customer Service

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Svårt att få hjälp av kundservice och…

Svårt att få hjälp av kundservice och går enbart att mejla. Svårt kring returer och är inte behjälpliga. Rekommenderas inte.

19 de agosto de 2024

Hej Caroline,

Vi är mycket ledsna för denna situation.

Jag bekräftar att vi har svarat på ditt mail och gett dig all nödvändig information.

För ytterligare behov, står vi till ditt förfogande via kontaktformuläret: https://support.lookiero.com/hc/se.
Vi kommer gärna att ge dig all nödvändig support via mail.

Vi hoppas att du i framtiden ger oss en ny chans!

Lookieros kundtjänst,

Det var bra valda plagg

Det var bra valda plagg, bra information och enkelt att lämna tillbaka de kläder som man inte ville ha

24 de julio de 2024

Hej Alexandra,

Tack så mycket för din recension!

Vi är verkligen glada att du tyckte om Lookiero-upplevelsen och vi är glada att du var nöjd med kläderna som din Personal Shopper valde åt dig.

Vi ser fram emot att överraska dig igen i din nästa box!

En hälsning
Lookieros kundtjänst

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.