Lookiero Opiniones 248

TrustScore: 4 sobre 5

3,9

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mitt första paket var spännande att få, beredd på att få skicka tillbaka större delen då jag gått ner 25 kg i vikt och var lite osäker i vilken stl jag befinner mig. Döm om min förvåning när allt pas... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fina kläder och bra service. Krånglat lite med leveranser och returer sedan de bytte från UPS till Postnord, men Lookieros kundsupport har alltid svarat snabbt och löst ev problem.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tyvärr så är jag inte nöjd, jätte sen leverans, när den väl skickas så får man direkt meddelande om att man har 5 dagar på sig att välja. När sista dagen passerats så hade inte kläderna kommit. Om jag... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har tidigare fungerat smärtfritt men nu när jag inte får min retur att fungera. Har testat både på UPS (som tidigare fungerat klanderfritt) och Postnord, så fungerar inte min returetikett, och trots a... Ver más

Escrito por la empresa

Lookiero är din personliga online Personal Shopper-tjänst. Du får 5 noggrant utvalda plagg levererade i en box att prova hemma. Behåll det du gillar och betala bara för de plagg du vill ha!

3,9

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 58% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Väldigt nöjd med mitt första klädpaket

Har fått ett klädpaket och valde att behålla 5 av 6 plagg. Använder dem ofta. Så smidigt att alla kläder passar ihop så fint.
Returen skickade jag i den medföljande påsen. Smidigt.

22 de julio de 2024

Hej Bella,

Tack för den trevliga feedbacken.

Vi älskar att höra att din Personal Shopper var nästan 100% korrekt med valet av dina plagg.
Var noga med att lämna en kommentar i kassan om varför du inte behöll det där plagget. På så sätt kan din Personal Shopper ta hänsyn till detta och hon kanske får 100% rätt nästa gång.

Ha en trevlig dag

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Four of five items were kept

Four of five items were kept. They were also suitable with an earlier delivery, so now i have a lot of clothes to mix and match.

5 de agosto de 2024

Hi Karina,

Thanks so much for sharing your experience.

Glad to know that you are enjoying it and that your items were to your liking.

Lookiero CS Team.

Supernöjd

Fått mitt första paket från min personal shopper Sofia. Supernöjd är jag. Jag brukar hamna i provrummet i fysiska butiker med massor av plagg som jag sedan ratar. Denna gång sparade jag 3 av 5 plagg. Enkelt att skicka tillbaka de jag inte vill ha och då får jag råden från min personal shopper gratis.

18 de julio de 2024

Hej Annelie,

Vi är mycket glada över att läsa din kommentar!

Vi är verkligen glada över att du var nöjd med Lookiero-upplevelsen och att du gillade urvalet som våra Personal Shoppers hade förberett!

Vi ser fram emot att överraska dig med nästa låda!

En hälsning,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

My latest box was spot on

My latest box was spot on! As well as sizing and fitting, looks and materials! I am really satisfied with the looks my personal shopper picked out for me! Total success!

29 de julio de 2024

Hi Lucia,

thank you for your comment.

We are very happy that the Lookiero experience was positive and that you enjoyed the quality of the items you received.

We look forward to sending you a new box!

Regards,
Lookiero's Customer Service

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Nice clothes but completely wrong for me

I feel like I got pretty much the opposite clothing what I wished for. They send you pictures of potential clothes they'll send you and you get to pick your favourites. However the pictures are quite poor quality and it was impossible to tell e.g. what material any of the pants were. However, this was a fun experience and I got to try on clothes I would not have picked in any store. I returned everything from my first parcel and am still on a fence if I want to try again. I feel like they didnt listen to my wishes on the first round but maybe they'll do it the second time...? However, receiving and returning experience was very smooth!

2 de agosto de 2024

Hi Maz,

Thank you for your constructive feedback.

We're sorry we didn't get your first selection right 💔. The first Lookiero is the most complicated but also the one that provides the most information to your Personal Shopper. That's why it's important that you leave comments about how you felt or what you expected, so that your next box will be much better.

Have a lovely day

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den senaste boxen var jätte bra och…

Den senaste boxen var jätte bra och bara det betyder att ni läst det jag har skrivit 😄

8 de julio de 2024

Hej Katarina,

tack så mycket för att du delar din recension om din upplevelse med Lookiero.

Det är kul att veta att vår tjänst är bekväm för dig och uppfyller dina förväntningar.

Vi hoppas få se dig snart för en ny box!

Mvh,

Kan inte avsluta kontot

Jag har skrivit till deras kundtjänst två ggr och bett om att få mitt konto avslutat och ingen har återkommit. Finns inget telefonnummer att ringa heller. Riktigt dåligt att man själv inte kan avsluta kontot och att de sedan inte svarar på mail när det är det enda sättet att kontakta dem.
Nu får jag gå vidare till konsumentombudsmannen.

22 de julio de 2024

Hej Petra,

Tack för att du kontaktar oss.

Vi kan inte hitta någon tidigare kontakt baserat på ditt namn.
Tänk på att du inte kan svara på de automatiska e-postmeddelanden du får.
För att få direktkontakt med vår kundtjänst, vänligen kontakta hej@lookiero.se
Där kommer vårt team att hjälpa dig inom 24 timmar.

Vänliga hälsningar

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Att med hjälp av era duktiga…

Att med hjälp av era duktiga medarbetare få till en look som överensstämmer med mina färger, mål och riktlinjer för hur jag vill gå klädd är den främsta orsaken till att jag blir så nöjd och belåten

24 de junio de 2024

Hej Helena,

Tack så mycket för din kommentar!

Vi är glada att du gillade Lookiero-upplevelsen och förslaget som skickades av din Personal Shopper!

Vi ser fram emot att överraska dig med nästa box!

Bästa hälsningar,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I think this is a great concept I am…

I think this is a great concept I am satisified with the clothes. Lookiero have made a perfekt match for me with the clothes that they have sent to me.

9 de julio de 2024

Hi Åsa,

Thanks for giving us a try!

We're thrilled to hear that you were pleasantly surprised and found some great pieces in your first box.

Can't wait to send you more fabulous choices in your next box!

Lookiero CS Team.

Bra kvalitet

Bra kvalitet och snygg kombination med blus o kofta tillsammans med blåjeans 👍🏻☺️

20 de junio de 2024

Hej Maria,

tack för din kommentar!

Vi är verkligen glada att du gillade Lookiero-upplevelsen och vi är glada att du var nöjd med kvaliteten på de varor som din Personal Shopper valde åt dig

Vi ser fram emot att överraska dig igen i din nästa låda!

Hälsningar

Över förväntan.

13 de junio de 2024

Hej Isabelle,

Tack för din feedback.

Så trevligt att vi kunde överraska dig.
Vi hoppas att få välkomna er igen snart.

Hälsningar

You won't be disappointed 🤩💃

My first experience with Lookiero was surprisingly good 👍🏻 😊 I wanted to keep everything 😅♥️

14 de junio de 2024

Hi Sarah,

Thank you so much for your review.

It is fantastic to read that your box was a success from the very beginning! Surely any upcoming boxes will be awesome too.

Lookiero CS Team

Fruktansvärt!!!!

Fruktansvärt! Jag fick min första box, skickade tillbaka alla plaggen då det va över min prisklass. Dom drog iaf pengar 😡 har mailat, skrivit i deras "formulär" om både att dom dragit pengar (över 1000kr) och att jag vill säga upp mitt medlemskap men helt utan förståelig respons! Det verkar verkligen inte gå att säga upp! Så
otroligt förbannad på det här!

1 de julio de 2024

Hej Linda,

Vad tråkigt att höra om din negativa upplevelse,

Vi är ledsna att höra om din negativa upplevelse och uppmanar dig att kontakta oss på hej@lookiero.se för att säkerställa en snabb och korrekt uppföljning av vårt kundtjänstteam.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det svarar inte på mejl när man inte…

Det svarar inte på mejl när man inte ens fått meddelande vart kläderna var har inga kläder fått skrivit mejl flera ggr utan svar de skriver enbart på mejl betalning kunde inte dras jag betalar inte för nåt man inte fått

27 de junio de 2024

Great selection !

Exactly the kind of clothes I wanted - ones I wouldn’t have picked myself but that fit me, my style and my budget perfectly! I only wish I had a few more days to make my decision - 5 days can be a little stressful depending on how busy I am.

7 de junio de 2024

Hi Josephine,

Thank you for your kind words.

How amazing that your Personal Shopper was able to suprise you with items that you might not have selected yourself.

If you ever find yourself in a position where the Checkout deadline is unable to be met, please contact our customer service so that they can provide you with a correct solution to your issue.

We wish you a lovely day

Enkelt att beställa

Enkelt att beställa, 5 dagar att prova kläderna och välja vilka man ska behålla o lätt att returnera då man får med en påse med retursedel. 4/5 plagg var min stil! Blir helt klart många fler boxar här🌸

11 de junio de 2024

Hej Sandra

Tack för dina snälla ord.

Vad roligt att höra att din Personal Shopper lyckades välja kläder som passar perfekt till din stil och dina preferenser.

Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart.

Med vänliga hälsningar

Supernöjd

Supernöjd! Fått hem två boxar än så länge och behållt alla plagg varje gång.

25 de junio de 2024

Hej Alexandra,

Tack för dina snälla ord.

Vi är glada att höra att du har uppskattat urvalet gjort av din Personal Shopper och hoppas få välkomna dig tillbaka snart.

Med vänliga hälsningar

Anmäler företaget!

Har bett om en returpåse som inte fanns i kartongen. Ingen returpåse har kommit. Har skrivit till dem flertal ggr utan återkoppling. Får Mail om att jag ska returnera eller betala, svarar återigen om att få en returpåse men inget svar! Idag drog de över 2000kr från mitt konto. Har även bett om att få säga upp kontot och avsluta även där ingen respons! Uruselt företag och jag anmäler dom!

15 de abril de 2024

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jupp

Smart shopping for lazy ladys.

13 de junio de 2024

Hi Maria,

Thank you for your feedback.

We appreciate your opinion and will be happy to assist you by selecting a new outfit on the next lazy day ;-)

Greetings

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.