Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har haft en rigtig god oplevelse hos luxkids.De hjalp med en nederdel jeg havde bestilt forkert.Super venlige og hjælpsomme

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Har modtaget min pakke, og indholdet var ikke helt som ordrebekræftelsen. Der manglede et par sweat-pants. Dem er der så heller ikke trukket penge for, men det betød at ordren nu ikke var med fri fra... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Min søn har fået en Hummel trøje i julegave og var idag ude for at bytte den, er oveni købet kørt 1 time for det. Men kørte forgæves for de byttede ikke julegaver mere, det var jo gamle varer!! Bli... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helt igennem elendig service! Jeg har fået tilsendt de forkerte varer, det er i sig selv en menneskelig fejl og jeg tænker først at det hurtigt løser sig. MEN, det viser sig at være umuligt at... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

En træls oplevelse..

Jeg fik ved en fejl bestilt min ordre to gange og da jeg kontaktede dem for at annuller en af dem får jeg besked på at det ikke er muligt da den var sendt afsted, selvom jeg ringer en time efter.
Efter jeg laver en trustpilot omkring at det var lidt træls oplevelse får jeg en SMS fra butikken som skriver 'Tak for den dårlig anmeldelse' hvorefter de skriver at det er en misforståelse og derefter bliver begge ordre annulleret selvom jeg gerne ville købe den ene.

Heldigvis fandt jeg blusen på MarMars egen hjemmeside :-)

15 de julio de 2020

Hej Jennifer,

Først og fremmest vil vi meget gerne undskylde for den første besked du modtog på sms. Vi lod os desværre provokere over den dårlige anmeldelse, som vi var noget uforstående over for, da vi havde misforstået samtalen over telefonen og troede at du havde lavet ordrerne dagen forinden og at de allerede var afsendt.

Dette udtrykker du også efterfølgende forståelse for i beskederne og vi annullerer herefter dine ordrer som aftalt og betaler pengene tilbage.

Igen er der så sket en misforståelse, da det blot er den ene ordre du vil have annulleret og ikke begge to. Vi gik ud fra at det var begge bestillinger.

Da vi annullerer ordrerne, får du 2 automatiske emails, hvor du kan se at begge er tilbagebetalt. Dette reagerer du ikke på og vi tænker ikke yderligere over det, indtil du dagen efter kontakter os omkring track and trace. Vi er lidt uforstående over det, da vi jo i god tro har annulleret dine ordrer.

Du har så forsøgt at ringe til os i dag og vi beklager selvfølgelig at vi ikke har fået taget telefonen, da vi heldigvis har ret travlt i den fysiske butik, men ringede straks tilbage da vi så dit opkald.

Du lader derefter ikke høre yderligere fra dig og det synes vi selvfølgelig er ærgerligt, da hele situationen i vores øjne beror på et par uheldige misforståelser.

Vi går ret langt for at rette op på eventuelle fejl vi er skyld i, da vi ikke ønsker nogen har en dårlig oplevelse med vores butik/webshop.

Du er altid velkommen til at skrive tilbage eller ringe så vi kan snakke det igennem. Det er lidt ærgerligt at du ikke vender tilbage på vores henvendelser.

Mvh Jeppe og Malene

Alle de bedste børnetøjsmærker

Skønt at Lux Kidz er kommet til byen ❤️ Kæmpe udvalg af alle de bedste børnetøjsmærker og rigtig fin service.

9 de julio de 2020

Hej Winnie,

Altid dejligt at få besøg af dig i butikken :) Tak for anmeldelsen - håber vi snart ses igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækre produkter, hurtig levering og flot butik

4 de julio de 2020

Hej Sanne,

Tak for anmeldelsen og tak for ros af butikken. Det betyder meget ❤️

Hurtig service

Meget tilfredse med sandalerne og service. Hurtig forsendelse :-)

13 de junio de 2020

Hej Pia,

Dejligt at sandalerne passer og at vi kunne give dig en god service.

Hurtig og god service

Hurtig og god service. Nemt at handle der 😊

18 de mayo de 2020

Tak det er vi glade for at høre Inge 😊

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God hjemmeside og hurtig levering

16 de mayo de 2020

Respuesta de LUXKIDZ

Tak for en fin anmeldelse Trine.

Lad os endelig høre hvis der er noget vi kan gøre bedre, for at få 5 stjerner 😍

Valorada con 3 estrellas sobre 5

OK - som forventet

OK - som forventet.

13 de mayo de 2020

Hej Jens,

Dejligt at tingene var som forventet.

Vi modtager gerne feedback på hvordan vi kan udløse en 5-stjernet anmeldelse i stedet for 3 stjerner, når alt var som forventet :)

Mvh Jeppe & Malene

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering af det fineste…

Hurtig levering af det fineste babyhåndklæde fra Müsli

10 de mayo de 2020

Skønt Tina. Ja de håndklæder er for lækre 😍

Og mange tak for en fin anmeldelse

Hurtig og god

Hurtig modtagelse :)

6 de mayo de 2020

Hej Nadja.
Dejligt at du er tilfreds 😊

Hurtig levering - Gode priser og god kvalitets tøj

4 de mayo de 2020

Hej Mari-Luise,

3 ting vi rigtigt gerne vil kendes for! 😍

Tak for de 5 stjerner!

Mvh Malene & Jeppe

Super hurtigt levering.

Super hurtigt levering.. fint kort med en lille personlig hilsen

22 de abril de 2020

Tak for anmeldelsen Charlotte 😍 Jeg nyder at skrive de små kort

Kærlig hilsen Malene

En helt fantastisk service

En helt fantastisk service. Kan kun anbefale Luxkidz
Bestemt ikke sidste gang vi handler der.

21 de abril de 2020

Respuesta de LUXKIDZ

Tak Mette 😍 Det er jeg glad for. Glæder mig til du vender tilbage til shoppen.

Kærlig hilsen Malene

Super tilfreds

Første gang jeg har bestilt hos LUXKIDZ og absolut ikKe sidste gang.

20 de abril de 2020

Respuesta de LUXKIDZ

Tak, det jeg er utrolig glad for at høre 😊

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.