Åker nu melan arlanda-arboga, tåget ca 15 minuter sent vilket kanske var tur för appen fungerar inte till att köpa biljetter. Vi fick köpa via sj-appen och lägga till 31 kr/ pers på de 440 kr som är... Ver más
Är pendeln från Stockholm någon minut sen väntar tyvärr inte Mälartåget. Fattar om det är lång försening men inte ens 5 minuter och då får man vänta en timme till nästa tåg mot Gävle. Nja, och har var... Ver más
Fruktansvärd upplevelse för alla inblandade. Trafikerar tunga sträckor med halva tåg som blir så fulla att det inte går att kliva på. Avtalet säger "i mån av plats" så du får ingen ersättning om blir... Ver más
Hur kan det vara så att som regel bli att tåget är försenad!? Väldigt frustrerade! Man köper en biljett från Nyköping till Stockholm, tåget blir försenad( teknisk fel) så att nästa tåg hinner åka men... Ver más
No consta que solicite reseñas
La gente también ha visto
Ta bilen istället
Konstant inställda och försenade tåg, otrevlig personal, dyra biljetter, ofräscha vagnar och säten.
Förbannad. Fick ett sms skickat till mig om att…
Fick ett sms skickat till mig om att tåget var inställt, inte ens en timme innan tåget skulle gå. Det var dessutom det sista tåget som gick för kvällen. Enligt kundtjänst fanns det inga garantier om att vi skulle få åka med den ersättningsbuss som skulle komma. Det skulle stå skyltat vartifrån bussen skulle gå men väl framme på centralstationen fanns ingen information. Försökte kontakta kundtjänst men var placerad i kö ända fram tills dess att bussen gick. Det var på minuten att vi hittade rätt, efter en timmes letande och utan hjälp från Mälartåg. Bussen är utan AC och busschaffören kör med mobilen i handen. Och man får inte ens pengarna tillbaka för biljettkostnaden. Skulle varit hemma kl. 23:05 men kom hem kl. 01:34 istället. Tack Mälartåg!
Avoid at all costs
Constant cancellations, then the refund policy, that differs if the trip is less or more than 150 km, is a joke: "Compensation for train delays is based on the distance the train travels from the starting station to the end station, not the distance you as a passenger travel with the train."
Why should I be impacted for the distance the whole train is traveling?!
They should lose their license to operate, it's an embarrassment for Sweden.
Dem stod stilla utan anledning
Dem stod stilla utan anledning. Ingen bistro eller chans att köpa vatten. Allmänt värdelöst. Lokförare otrevlig. Åk inte med dem.
Mitt tåg blev inställt och jag får…
Mitt tåg blev inställt och jag får endast tillbaka 50% av anledningen ”jag kunde ju ta ett annat tåg”… min resa som skulle ta 1 h tog 5h och jag missade eventet jag reste för
Snabbare att gå
Man kommer fram snabbare om man går. Jag har haft oturen att få varenda avgång jag bokat med Mälartåg inställd, dessutom finns det ingen information att få om varför de är inställda? Det är en sån fruktansvärd ovisshet när man åker med detta bolag.
Tack till tågvärd den 10/7 som hjälpte…
Tack till tågvärd den 10/7 som hjälpte mej på bästa sätt att byta tåg i Uppsala. MVH Bodil
Försenad och extremt osköna säten stannar för ofta, smuts överallt gick alldeles för snabbt och ofräscha toaletter
Försenad och extremt osköna säten dålig service och satt en pälshund breve mig som kollade på mig väldigt aggressivt
Ett mirakel inträffade idag
Ett mirakel inträffade idag, tåget var bara 25 minuter sent. Det kommer aldrig i tid
Oseriösa regler
Vad är meningen med att lägga 26tkr på ett årskort när dessa ”kontrollanter” låter alla åka förbi både utan biljett eller med SL biljett, och man kan säga vilken havsig ursäkt och sen är det ok. Om jag ska lägga 26.000kr så förväntar jag att dem som slarvar får stå för sitt slarv! Annars ok tider mellan Uppsala och Stockholm.
Hjärtligt tack till Mälartågs lokförare…
Hjärtligt tack till Mälartågs lokförare Camilla som den 26/6 på Stockholms centralstation hjälpte mig att hitta till min tågvagn (SJ) och hon hade rast dessutom. Hon bar också mitt bagage!
Tusen tack från Karin <3
Alltid alltid alltid försenade
Alltid alltid alltid försenade.
Nån minut ok men oftast är det 10min eller mer. Måste alltid ta ett tåg tidigare för att hinna till jobbet vilket gör att jag måste gå upp en timme tidigare.
Går inte att lita på, är rent ut sagt en fullständig katastrof.
Alltid försenade tåg eller inställda
Alltid försenade tåg eller inställda. Aldrig sätts någon ersättningsbuss in. Vad är det här för företag! Ska inte folk kunna lita på att tåg ska gå så man kommer i tid till möten och jobb!
Så kasst företag
Inte nog med att Mälartågs förseningar är regel snarare än undantag, de är också FRUKTANSVÄRT dåliga på att informera om vad förseningen beror på eller när tåget beräknas komma. Som om inte det vore nog, vägrar de också kommunicera med Sörmlandstrafik (som också är katastrofdåliga) vilket gör att förseningar från respektive bolag inte informeras vidare och resenärerna istället missar anslutande buss eller tåg. Jag skulle säga att kanske 2 av 10 tåg har varit i tid när jag har rest det senaste året. Det är högst oklart vem man ska vända sig till för att det ska ske förbättringar, för Mälartåg verkar ha noll intresse av att deras kunder ska vara nöjda. Antagligen därför att det inte finns något som helst kollektivt alternativ som konkurrens och Mälartrafik riskerar därmed inte att förlora resenärer.
Vill tacka mälartåg för att ni återigen…
Vill tacka mälartåg för att ni återigen leverera ett försenat tåg. Det spelar ingen roll vilken dag eller tid på veckan man ska resa med er så är det alltid försenat. Nu kommer vi i vanlig ordning sent till det vi har bokat i Stockholm.
Så ett stort tack för att ni finns och kan förstöra ens dag varje gång man reser med er.
No service in changes
ALLTID förseningar
ALLTID förseningar. Veckopendlar. Tom om Sj tågen är försenade beräknat så kommer mälartågen ändå in försent. HEMSKT HEMSKT HEMSKT. Borde tas ur.
Åkte idag för första gången med…
Åkte idag för första gången med mälartåg Stockholm-Norrköping. För det första åkte tåget lika fort som spårvagn det mesta. För den andra det satt två biljetlösa alkisar på som gap skrek och drak sprit hela vägen. Trots att folk sa till de fortsatte ändå och personalen viste om det men gjorde ingenting för att plocka bort dem från tåget. Verkar som riktigt vänster luffar tåg, kanske därför priset var lite billigt...
Más información sobre otros tipos de reseñas.