Valorada con 1 estrellas sobre 5

Åker nu melan arlanda-arboga, tåget ca 15 minuter sent vilket kanske var tur för appen fungerar inte till att köpa biljetter. Vi fick köpa via sj-appen och lägga till 31 kr/ pers på de 440 kr som är... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Är pendeln från Stockholm någon minut sen väntar tyvärr inte Mälartåget. Fattar om det är lång försening men inte ens 5 minuter och då får man vänta en timme till nästa tåg mot Gävle. Nja, och har var... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fruktansvärd upplevelse för alla inblandade. Trafikerar tunga sträckor med halva tåg som blir så fulla att det inte går att kliva på. Avtalet säger "i mån av plats" så du får ingen ersättning om blir... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hur kan det vara så att som regel bli att tåget är försenad!? Väldigt frustrerade! Man köper en biljett från Nyköping till Stockholm, tåget blir försenad( teknisk fel) så att nästa tåg hinner åka men... Ver más

1,6

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

1,6

Todas las opiniones

41 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Constant lateness and cancellations

Constant lateness and cancellations. They took over the commuter line between Uppsala and Stockholm but obviously cannot or do not want to keep up with the demand. You're lucky if they provide a replacement bus, but more likely they will make you wait 3 hours on a train and not let you leave. How can a company fail this badly at the one thing they're supposed to do? Absolutely disgraceful. Use another train company if you can.

14 de abril de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mälartåg isn’t just late—it tricks you into missing other trains before vanishing itself

This is, without exaggeration, the worst train service on the planet. It’s not just about delays—those are expected at this point. The real disaster is that even when there are delays, the system still pretends the train will arrive on time. Because of this, you miss other available trains, only to find out that your original train never even shows up. It’s a level of incompetence that feels almost intentional. If you value your time, your sanity, or just basic human dignity, avoid traveling with them at all costs.

26 de febrero de 2025

Skamligt företag

Först blir tåget försenat med 1 och 10 så jag tog en annat mälartåg. Kommer en bit en blir vi avkastade för personalbrist. Sen är alla andra tåg försenade med över 1 timme. Så sjukt dålig stil av dom. Aldrig i tid.

21 de febrero de 2025

Tredje negativa recensionen

Då skriver man sitt tredje negativa omdömde då. Var på väg från Örebro till Uppsala central när vi blir utkastade från tåget i Eskilstuna på grund av ”personalbrist”?? Så sjukt tråkigt. Jag har verkligen inget positivt att säga om Mälartåg. Skamligt…

21 de febrero de 2025

trevliga personal

Trevlig personal lugen ,rena tåg. Jag har rest med detta tåg i fem år och har aldrig stött på rasistisk personal, till skillnad från SJ-tåg.

8 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk tågvärd och fina tåg

Rena fräscha tåg och fantastisk tågvärd! Camal, som blivit omnämnd här flera gånger, förtjänar all cred. Otroligt sympatisk, trevlig och med glimten i ögonen. Trots att de flesta resenärer ombord är morgontrötta så ler alla när Camal gör utrop och kommer förbi för att visera biljetten.
Camal, du gör serviceyrket till en konst!

6 de febrero de 2025

Bästa Camel!!

Jag väljer alltid att resa med Mälartåg men när man blir bemött av människor som Camel på tåg nr 145 får det en att vilja resa ännu mer med er! Aldrig träffat en sån genuin och trevlig människa som honom. Det visar verkligen att ni bryr er om vilka personer ni anställer och det glädjer mig.

31 de enero de 2025

Katastrof

Så många förseningar så ni är den absolut bästa motiveringen att inte åka kollektivtrafik… Bra jobbat.

22 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag kanske har förlorat över 15 000kr…

Jag kanske har förlorat över 15 000kr tack vare mälartåg om man räknar ihop alla gånger dom har ställt in deras resor i sista minut eller blivit försenade med halvtimmar där jag missat möten, vårdärenden, träningar, skola osv… Det roliga är att dom klandrar sina kunder för att ha så högt förtroende för dem när dem är försenade eller inställda och man klagar…

15 de enero de 2025

Jag måste beröma konduktören Camel

Jag måste beröma konduktören Camel, han är en sann glädjespridare, den trevligaste och omtänksamma konduktören ni har :), han får nästan varje resenär att känna sig speciell när han småpratar med många och får oss känna oss välkomna och sedda, mer personal som honom :D

11 de diciembre de 2024

Värdelösa

Värdelösa. Pendlat regelbundet i 2 år och tågen är sällan i tid. Jag begärde ersättning när jag fick sitta stilla i 3 timmar (resan ska ta under 40min) på tåget för att sedan behöva vända hem igen utan att nå min slutdestination då det var alldeles för sent att fortsätta resan. Fick inte ens hela priset för biljetten i ersättning. De tycker alltså att man ska betala 100kr för att sitta stilla på deras tåg och inte ens ta sig dit man skulle. Vatten och bars som de skulle dela ut räckte inte ens till oss som satt i vår vagn. Totalt värdelösa!

19 de diciembre de 2024

Köpte biljett

Köpte biljett men blev problem för att tåget var försenat (som det alltid är), blev tvingad att betala två stycken biljetter av en kontrollant som pratade med en oartig ton. Dåligt.

6 de diciembre de 2024

Sveriges sämsta kundtjänst

Köpte en biljett men sidan hängde sig och jag fick aldrig någon biljett. Missade därför tåget och fick istället åka bil till min destination. Ringde mälartåg för att få pengarna tillbaka men de vägrade. Kommer aldrig att resa med dem igen.

14 de noviembre de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.