Valorada con 1 estrellas sobre 5

Åker nu melan arlanda-arboga, tåget ca 15 minuter sent vilket kanske var tur för appen fungerar inte till att köpa biljetter. Vi fick köpa via sj-appen och lägga till 31 kr/ pers på de 440 kr som är... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Är pendeln från Stockholm någon minut sen väntar tyvärr inte Mälartåget. Fattar om det är lång försening men inte ens 5 minuter och då får man vänta en timme till nästa tåg mot Gävle. Nja, och har var... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fruktansvärd upplevelse för alla inblandade. Trafikerar tunga sträckor med halva tåg som blir så fulla att det inte går att kliva på. Avtalet säger "i mån av plats" så du får ingen ersättning om blir... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hur kan det vara så att som regel bli att tåget är försenad!? Väldigt frustrerade! Man köper en biljett från Nyköping till Stockholm, tåget blir försenad( teknisk fel) så att nästa tåg hinner åka men... Ver más

1,6

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

1,6

Todas las opiniones

41 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Tjuvar

Köpte en biljett men fick den aldrig. Ringde kundtjänst men de vägrade betala tillbaka pengarna. Tjuvar, kort sagt.

4 de diciembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk tågvärd på Mälartåg!

Fantastisk tågvärd på Mälartåg!
Jag åkte tåg 954 från Örebro till Uppsala och hade turen att träffa Camel, tågvärden ombord. Vilken otrolig människa! Hans positiva energi, härliga humör och vänliga bemötande gjorde resan helt fantastisk. Det är verkligen människor som Carmel som gör att man ser fram emot att åka tåg. Alla borde ta efter hans fantastiska sätt att sprida glädje och engagemang. Tack för en underbar resa!

28 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

The only reason I have them 1 star was…

The only reason I have them 1 star was because I can’t give them 0 stars,

Horrible experience everytime I use the service, always late, wtrain was delayed 1 hour then 15 mins then was told no time then cancelled, wasting over 3 hours of my time, just say from the start that it’s cancelled!!!!

25 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Alltid försenade och brukar vara…

Alltid försenade och brukar vara inställd, jag tror inte på Mälartågs—tidtabel, det är de sämsta tågen i Sverige. Det finns ingen andra tåg från Nyköping till Stockholm bara de Sämsta tågen. Dessa tåg förstör hella min dag.

21 de noviembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag hade en jättebra resa med Mälartåg

Jag hade en jättebra resa med Mälartåg. Det var en fridfull och lättsam stämning! Det som gjorde det så bra skulle jag säga var han som pratade i högtalarna, Camel tror jag han hette. Han önskade alla en trevlig resa och höjde stämningen på hela tåget genom att ge alla ett gott skratt. Man kände sig trygg på så sätt. Så all cred till honom! Världens trevligaste.

1 de noviembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tåg 246 från Eskilstuna till Stockholm… bästa resan någonsin med denna snubbe, Camal. Han förtjänar löneökning.

Tåg 246 från Eskilstuna till Stockholm Central. Camal som jobbade den resan, tåget gick 14.03 från Eskilstuna 8/11.Vilken snubbe. Aldrig blivit bemötta som denna resa. Om alla vore som han så hade vi aldrig haft elände i världen. Vilken snubbe! Hoppas han jobbar alla gånger vi reser med er. 10 av 10 möjliga poäng till CAMAL. Detta gör så jag vill o kommer åka mer tåg mer er. Camal, vi ses!!!

8 de noviembre de 2024

inflexibel kundtjänst

Mitt tåg blev försenat på ett sätt som gjorde att jag skulle missa min anslutning och sista tåget hem till Göteborg från Katrineholm.

Mälartåg kunde tänka sig att betala ett hotellrum, men inte lägga samma summa pengar på en taxiresa till Katrineholm för att jag skulle hinna med mitt byte.

Det känns som att det snarare finns ett egenvärde i att erbjuda den sämre lösningen med förhoppningen att passageraren ska lösa det själv, på egen bekostnad.

6 de noviembre de 2024

Akta er för Movingo! Och med andra ord även mälartåg

De står bakom movingo.

Deras biljett företag, problemet du kan köpa biljett online. Men du måste använda appen för att visa biljetten. Dvs du kan inte visa biljetten från samma källa som du köpt den (eller aktivera).

Man kan ju tycka att det är tillräckligt illa. Men att sedan då deras app inte fungerar på diverse Android telefoner. Och inte gjort så på över ett år är skrämmande. Jag gick från en pixel 7 pro till pixel 8 pro. Från fungerande till app som bara snurrar. Sinnesjukt!

Supporten sen då kan man ju hoppas skulle kunna hjälpa till med något. Eller att biljetten skulle kunna gå att kontrollera på ett biljett nummer eller vad som helst. Men nej supporten säger blankt att det är ens eget ansvar att deras app inte fungerar. Hänvisar till att köp via SJ som inte har samma biljetten, dyrare. Ingen återbetalning för påbörjade periodbiljetter.

Så i princip högre kostnader i Infinity, eller tvinga en att ha en enhet (som råkar fungerar med deras app) konstant med sig!

Önskar pengar för en extra enhet tills ni löst appen. Samt ersättning för tid pratade med tafatt support, tid för att skriva detta. Tid för att förklara hur illa det fungerar för tågvärdar, busschaufförer osv.

6 de noviembre de 2024

Bästa tågvärden

Jag pendlar med Mälartåg till Stockholm. Jag vill ge särskilt positivt betyg till vår tågvärd imorse Mälartåg 06.33 från Nyköping. Så trevlig och positiv tågvärd och duktig med utrop och information kring spår och ankommande tåg. Alltid trevlig när han kollar biljetter, en eloge till honom. Tack för detta!

5 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Alla passagerare fick plötsligt lämna…

Alla passagerare fick plötsligt lämna tåget, som skulle åkt vidare till Eskilstuna och Arboga, i Strängnäs. Tåget vände och alla var strandsatta. Exakt noll information gavs. Inget i appen, inget av den personal som fanns på tåget (de fick ingen info heller), inget gick att få via messenger-chatten. Extrabuss? Nästa tåg? Alla fick lösa situationen själva. Fortfarande har inget kommit via tex. appens notiser. Uselt.

1 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tror ni måste börja planera om med…

Tror ni måste börja planera om med tider och personal. Många av oss har jobb och skola som är viktiga. Ni har ju ett schema över när tågena ska gå så förstår verkligen inte hur det alltid ska vara sent. Fattar när de har hänt en olycka. Men går inte tpget får ni sätta in bussar!!

24 de octubre de 2024

Pinsamt värdelösa

Jag hatar er ni gör mitt liv till huvudvärk varje faking dag vill ha mina pengar tbx för månadskort men de gick inte när de e aktiverat känner mig lurad då inget funkar o min chef börjar se över min anställning hur kan ni vara så värdelösa

24 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ännu en gång går inte tågen som dom…

Ännu en gång går inte tågen som dom ska.
Betalt dyra pengar för en biljett och ännu en gång verkar jag inte komma fram till ditt jag ska.
Skillnaden är nu är att jag har en reservplan när jag ska åka med er…..en reservplan,sug på den meningen.

17 de octubre de 2024

Åk aldrig mälartåg

Åk aldrig mälartåg!
Tåget jag skulle ta stannade inte på den stationen jag var påväg till pga tekniska fel. Ingen information om detta fanns och tågföraren sa det 1 minut innan tåget skulle åka. Jag och många andra passagerare var tvungna att gå av. Det var inte ens det största problemet.

Det som gjorde mig arg var att detta tekniska fel hade pågått i flera timmar och istället för att informera passagerare om det bad de alla att köpa en ny biljett och det tåget kom inte heller. Så var det med flera tåg.

”Funkar det inte? Köp en ny biljett och vänta på nästa tåg? Funkar inte det heller? Köp en till biljett och vänta på nästa tåg.”

Man känner sig lurad. De gör allt för att tjäna pengar på en då det troligen går dåligt för Mälartåg med ekonomin.

Jag behövde skicka in anmälan för ersättning flera gånger för att de inte kunde göra sitt jobb. Till slut fick jag ersättning, men då fick jag inte ens så mycket ersättning som jag hade rätt till. De gör allt i sin makt för att inte ta ansvar och för att inte behöva ge tillbaka de pengarna man har rätt till.

Nästa gång åker jag med ett annat tågföretag även om det är lite dyrare. Då kommer jag iaf förhoppningsvis fram alternativt får tillbaka pengarna utan problem!

28 de septiembre de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.