Valorada con 1 estrellas sobre 5

Åker nu melan arlanda-arboga, tåget ca 15 minuter sent vilket kanske var tur för appen fungerar inte till att köpa biljetter. Vi fick köpa via sj-appen och lägga till 31 kr/ pers på de 440 kr som är... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Är pendeln från Stockholm någon minut sen väntar tyvärr inte Mälartåget. Fattar om det är lång försening men inte ens 5 minuter och då får man vänta en timme till nästa tåg mot Gävle. Nja, och har var... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fruktansvärd upplevelse för alla inblandade. Trafikerar tunga sträckor med halva tåg som blir så fulla att det inte går att kliva på. Avtalet säger "i mån av plats" så du får ingen ersättning om blir... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hur kan det vara så att som regel bli att tåget är försenad!? Väldigt frustrerade! Man köper en biljett från Nyköping till Stockholm, tåget blir försenad( teknisk fel) så att nästa tåg hinner åka men... Ver más

1,6

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

1,6

Todas las opiniones

41 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

konstigt folk åker tåg

konstigt folk, bullrigt, skrikande, lyssnar musik utan hörlurar, sjunger i varje vagn ej normal aktivitet, fastän inte många som åker, men inte en enda vagn där man får sitta i lugn och ro

1 de julio de 2024

Åkte tåget från Stockholm C idag 18.17

Åkte tåget från Stockholm C idag 18.17. Har hund med och sitter i hundvagnen varpå en hysterisk biljettkontrollant skriker på mig att hon är hundrädd. Hunden gör ingenting utan sitter lugnt bredvid mig. Skaffa kompetent personal som den fantastiska mannen på vägen upp till Stockholm C från Gnesta 11.27.

29 de junio de 2024

Inlåsta i tåget

Tåget skulle åka 06.09. Blir inlåsta i tåget fram till kl 07.00 i värmen då de inte kunde öppna dörren. Nödöppnaren fick vi inte använda, blev hotade med böter. Vi såg hur 3 tåg som skulle till samma destination åkte förbi utan att få chansen att hoppa på de då vi var inlåsta. 2 h försening till jobb, andra passagerare missade sin plan från arlanda. Ersättningen? INGENTING då tåget inte var försenat i mer än en timme enligt deras kundservice.

25 de junio de 2024

Inställt eller försenat

Åh, Mälartåg, du mystiska varelse, En skräckfilm i rörelse, en överraskningsfest. När kommer du? Aldrig vet vi, det är en gissning, Tågroulette varje dag, en spännande mission.

Tidtabell? Vem behöver den, min vän? Vi väntar, vi hoppas, vi undrar igen. Ett tåg som kanske dyker upp, eller kanske ej, Det är som att dansa med ödet, så fritt och så lätt.

Så stå där på perrongen, med hjärtat i halsen, Mälartåg, du är vår dagliga balans. Vi ler och vi suckar, vi väntar och ler, För i ditt ankomstlotteri finns äventyr.

Så tack, Mälartåg, för denna spänning du ger, För skräckfilmskänslan och överraskningslek. Vi är redo för nästa kapitel, för nästa tur, För i ditt mysterium finner vi vår natur. 🚂✨

30 de abril de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Inställt tåg och endast 50% av pengarna tillbaka...

Mälartåg ställde in tåget till Stockholm i sista stund blev tvungen att ta bilen istället.
Vid ersättningsansökan ersätter Mälartåg endast 50% av beloppet vid inställt tåg.

Råd till dig som, mot förmodan, vill åka med Mälartåg:

-Köp biljetten i sista sekund!

De här skojarna går nämligen inte att lita på.

27 de abril de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ställer in tåget bara minuter innan…

Ställer in tåget bara minuter innan avgång och då har man såklart redan hunnit köpa biljett, och så ersätter de bara 50% av biljettpriset... De verkar ha satt i system att ställa in avgångar så sent som möjligt (trots banarbete etc som de bör veta tidigare än någon minut innan avgång) för att tjäna så mycket pengar som möjligt utan några kostnader för dem själva.

27 de abril de 2024

Inte pålitligt alls

Inte pålitligt alls. Tänkte prova första gången och det blev sista. Nästan 5 timmar från Uppsala till Linköping är ett skämt.

26 de abril de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

ag skriver för att ge feedback på…

ag skriver för att ge feedback på Wi-Fi-tjänsten som för närvarande finns tillgänglig på era tåg. Även om det är uppskattat att Wi-Fi erbjuds, är anslutningen ofta opålitlig och långsam.

Många passagerare, inklusive mig själv, förlitar sig på Wi-Fi på tåget för att kolla e-post, ta samtal eller arbeta under resan. Tyvärr gör den nuvarande servicekvaliteten det svårt att vara produktiv.

Jag skulle vara tacksam om ni kunde överväga att investera i att förbättra Wi-Fi-infrastrukturen på era tåg. En mer pålitlig och snabbare anslutning skulle avsevärt förbättra reseupplevelsen för många passagerare.

12 de abril de 2024

Värdelöst företag

Värdelöst företag, att det ska ta 5 timmar att resa mellan Stockholm till Norrköping är under all kritik, vad har er trafikplanerare rökt? Om tågen går efter viss tid och absolut inte kan ändras så lär ni ju för se till att bussarna är där i tid, idioter.

29 de marzo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tvingas åka med Mälartåg varje vecka…

Tvingas åka med Mälartåg varje vecka och har haft en myriad av problem. Vid ett tillfälle låg deras app nere och tågvärden var otroligt hetsig och otrevlig om att jag inte kunde visa mitt movingo. Nu senast så buggade deras app för mig så att det förbrukades en köpt biljett. De erkände att deras app hade buggat men de kompenserade mig ändå inte för hela resekostnaden fastän det var ett rent IT problem. När man pratar med deras kundtjänst får man känslan att det inte finns någonting alls de kan bistå med.

26 de marzo de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vill tacka tågvärden ombord tåg 2172…

Vill tacka tågvärden ombord tåg 2172 den 15:e mars för hennes fina bemötande och omhändertagande. Missade anslutande tåg p.g.a försening på över 1h och därmed sista möjlighet att ta mig hem. Hon och personerna på kundtjänst bokade taxi och såg till att jag kom hem. Tack Mälartåg!
Fyra av fem stjärnor. Minus en stjärna p.g.a förseningen, men bästa möjliga hantering av situationen.

15 de marzo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Förseningar och plötsligt inställda…

Förseningar och plötsligt inställda avgångar är mycket vanligt förekommande. Väldigt svårt att känna trygghet i att ta sig dit en ska i tid. Om möjligt rekommenderas annat färdsätt.

14 de febrero de 2024

Tågen ofta försenade

Tågen ofta försenade. Tekniska problem är återkommande trots relativt nya tåg. Personalen är trevlig men verkar lika okunniga och oinformerade som oss pendlare. Information om försenade avgångar obefintlig eller förvirrande. Oklart varför detta bolag tillåts trafikera passagerare.

13 de febrero de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Smidiga tåg med sur ostdoft på övre plan.

Riktigt snabba och smidiga tåg. Passagerarna dock, jag vet inte om det är en gök eller flera, slutar aldrig lämna halvätna surt doftande ost och cognaksmedwurstmackor i soppåsarna och det stinker alltid av möglande bröd och surnande ost på övervåningen. Om du vet vem du är som "äter" dessa kan du lika gärna fasta. Du slänger ju mackorna hela ändå och behöver inte riktigt dela med dig av upplevelsen då ingen annan faktiskt är så sugen på detta svettiga missfoster till frukost du käkar.

9 de febrero de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.