Valorada con 1 estrellas sobre 5

Åker nu melan arlanda-arboga, tåget ca 15 minuter sent vilket kanske var tur för appen fungerar inte till att köpa biljetter. Vi fick köpa via sj-appen och lägga till 31 kr/ pers på de 440 kr som är... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Är pendeln från Stockholm någon minut sen väntar tyvärr inte Mälartåget. Fattar om det är lång försening men inte ens 5 minuter och då får man vänta en timme till nästa tåg mot Gävle. Nja, och har var... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fruktansvärd upplevelse för alla inblandade. Trafikerar tunga sträckor med halva tåg som blir så fulla att det inte går att kliva på. Avtalet säger "i mån av plats" så du får ingen ersättning om blir... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hur kan det vara så att som regel bli att tåget är försenad!? Väldigt frustrerade! Man köper en biljett från Nyköping till Stockholm, tåget blir försenad( teknisk fel) så att nästa tåg hinner åka men... Ver más

1,6

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

1,6

Todas las opiniones

41 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Inte pålitligt som pendeltåg

Inte pålitligt som pendeltåg. Konstanta förseningar och inställda avgångar. Dålig information om vad som gäller vid inställd avgång/ersättningstrafik, som förövrigt ofta uteblir eller är flera timmar senare än den tänkta ankomsttiden. Får ofta sitta på golvet eller stå upp hela resan.

5 de febrero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Otroligt dåligt med MASSA inställda…

Otroligt dåligt med MASSA inställda tåg! Då får man heller ingen ersättning för eget färdmedel för att ta sig hem, helt bisarrt. Fick vänta i ca 2,5h efter flera inställda tåg efter varandra innan jag tog eget färdmedel. Krävde sen ersättning men fick svaret att "nästa tåg åkte som vanligt, du borde ha tagit den". Borde stämmas, förbjudas, sparkas etc. Ta SJ hellre.

9 de enero de 2024

Provocerande dåligt

Provocerande dåligt. Hur kan de få tillstånd att köra tåg. Tyvärr betalas bolaget av våra skattepengar så vi får stå för notan för alla ersättningar de få betala.

22 de enero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag kommer försent till jobbet nästan…

Jag kommer försent till jobbet nästan varje dag under vintern, inte okej. Tågen är sena redan innan avgång, någon form av ersätnning blir det inte, svårt att få information gällande ersättning som påverkar ens resa dagligen. Jag behöver hitta en anna lösning än movingo, ej hållbart i längden.

3 de enero de 2024

Att undvika...

Vi blev försenade över 3 timmar på em sträcka av cirka 200 km.
För att få återbetalningen skulle man även lägga in sitt konto på swedebank. Får en länk som inte ens fungerar.

Det har varit så jobbigt med förseningen, sen får man halva summan och ska ändå göra en massa för att få det...
Jättetråkigt detta. Var fast på tåget utan mat eller dryck i över 3 timmar mer än förväntade tiden (över 4 och em halv timmar istället för 1timme 40).
Hade det varit SJ då hade man ändå kunnat köpa mat på tåget/och få återbetalning direkt till kortet eller via swish.
Kommer verkligen inte köpa biljett med ert företag längre...

28 de diciembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Med största sannolikhet Sverige sämsta…

Med största sannolikhet Sverige sämsta företag!! Ledning på företaget är helt klart i en bransch dom ej klarar av, lägg ner eller lämna över till några som kan branschen. Funkade ju bra mycket bättre innan ni tog över. Undra om dom har jobbat på Postnord tidigare för där kommer inte sakerna fram i tid heller om dom kommer fram över huvud taget.

28 de diciembre de 2023

Ta med dig matsäck

Ta med dig matsäck, vatten och ta på gympaskorna för ev spring mellan spår. Lita inte på vad du hör eller ser gällande info! Dålig kundservice som inte kan läsa va det står på biljetten man anger i samtalet, fel stad på skyltningen av tåget och konduktören går inte ut för att informera detta så man inte går på. Konduktören ger anvisning efter förening hur biljetter ska köpas framöver, vilket gör att du inte får någon kompensation när det blir försenat och måste köpa nya biljetter. Jag kan hålla på hela dagen .

1 de diciembre de 2023

Usel

Usel! Tåg blir inställda regelbundet! Ersättningsbussar då kommer flera timmar försenade. Inte en gång har jag frusit ihjäl mig i väntan på antingen tåg eller buss. Sämst!!!!

26 de diciembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Finns det inga negativa stjärnor?

Finns det inga negativa stjärnor? Mälartåg hade förtjänat -5.
Jag börjar med det som stör mig minst: Under de senaste 3,5 månader har jag pendlat till Eskilstuna. Inte en enda gång har tiden hållits. Jag har nu börjat planera utifrån den konstanta förseningen på 5 till 10 minuter. Varför ändras inte tidtabellen då?
Tågtrafik har funnit i Sverige en lång tid och nu kommer ett företag som upplever problem med strömgenomslag i taket. Deras lösning: stänga av sittplatser på ovanvåningen. Så vit jag vet söker sig strömmen alltid ner till marken, alltså genom vagnen där människorna står som ansjovis. Och sedan motivera det med att det är för resenärerna säkerhet.
Detta medför att de väljer att sätta in fler vagnar (proaktiv lösning som uppskattas) men med nackdelen att vissa tåg behöver ställas in. Mycket bra för mig som vill komma hem tidigare till min familj.
Och att de stora förseningar händer så ofta är det ingen överraskning längre. Flertals gånger fick jag ta SJ för att jag missade min anslutning.
Alltså de som styr detta företag borde lägga ner, köpa en gård och ta hand om höns, skriva en bok eller vad vet jag. Vi alla andra har ett jobb att ta oss till. Låt andra sköta de viktiga saker, andra som klarar det utan att det blir ett nytt problem varje månad.

4 de diciembre de 2023

Värsta jag vart med om

Värsta jag vart med om, rest med dem flera gånger under året. Det är 100% garanti på att inte komma fram i tid och missa alla anslutande tåg.

2 de diciembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Under hösten har två tåg jag åkt med…

Under hösten har två tåg jag åkt med varit i tid. De flesta med mindre förseningar men också inställda tåg. Förseningar tillsammans med minskat antal avgångar har det tagit många timmar av mitt liv. Bra reklam för bilåkande. Nu har jag ledsnat och åker bil i fortsättningen.

28 de noviembre de 2023

Konstanst försenade

Konstant försenade. Tar sedan noll ansvar vid försening. Inga bussar fixas, ingen eller lite info vid försening, man måste ringa själv och fråga vad man ska göra för att komma fram. Borde lagts ner igår. SJ tar iallafall ansvar när det går snett.

24 de noviembre de 2023

Uselt

Oftast alltid sena redan innan tåget har avgått. Vid ett tillfälle slutade tåget fungera helt och hållet och vi satt mitt ute i ingenstans i ca två timmar utan vare sig information eller någon annan hjälp. När jag frågade om hjälp kring min resa blev jag hänvisad till att ringa till kundtjänst istället.

14 de septiembre de 2023

Helt bedrövlig service

Helt bedrövlig service. Fattar inte folks problem nu för tiden, verkar som hjärncellerna inte sitter på plats. Glömde en stor väska innan slutstation. Inte speciellt svår att se. Den prisbelönta indolenta nobelprispersonalen kan inte ens säga om väskan existerar, ingen vet tydligen. Man får inte ens åka o kolla??? Är ni så korkade att ni inte registrerar folks föremål. Skickas runt till halva jordklotet och inget svar nånstans. Mälartåg vet inte och tydligen inte hittegodsen heller. Ska sitta här nu o vänta ut tills den potentiellt dyker upp, såklart så länge inte tågvärden snott den. Verkar inte ens veta att den andra existerar. Vem kom på detta system, finns ju 1000 smartare sätt att lösa sånna här situationer. Verkar krävas kärnfysiker för att jobba på hittegodsen i mälatågen. Helt otroligt att företaget står kvar. Vad ni än gör, håll koll på era saker annars lär ni nog aldrig hitta dom igen.

16 de noviembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Uselt företag med usel policy

Uselt företag med usel policy som knappt ersätter oss resenärer med årskort vid försening/inställd avgång. Detta sätter oss pendlare i knipan ordentligt.

Företag kan antingen välja att följa lagen eller införa egna policies om ersättning vid försening. Mälartåg har fegt valt att endast följa lagen vilket inte alls hjälper pendlare. Mitt årskort kostar 16 000 kronor, när tåget är inställt och jag behöver ta bilen till jobbet och köra totalt 10 mil (fram och tillbaka) får jag alltså en ersättning på totalt 44 kronor från Mälartåg.

Fegt och uselt

16 de noviembre de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.