Magazinul din Arad (AFI) este o catastrofa; daca vreti sa fiti pacaliti incercati sa cumparati un televizor; desi am incheiat si o asigurare pt. 4 ani, televizorul dus acasa avea deje ecranul spart; n... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
A very good place to get products off in theory but such a pain with their policies in practice. Bought some JBLs for $70 and wanted to return them . They told me it's unhygienic so they refused and s... Ver más
Am comandat si plătit online un produs. După o săptămână am fost anunțată că nu poate fi onorată comanda din lipsă de stoc ( lucru ciudat). Mi s-a propus un alt produs pe care l-am refuzat. Termenul d... Ver más
Horror, nu recomand Media Galaxy! Daca aveti un produs defect, acestia fac tot posibilul sa va duca cu zaharelul. Sa nu returneze nici banii, si sa nu inlocuiasca nici produsul, ci il trimit la servic... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
the most varied range of products
I found the purchased product at a lower price at a store from their group (Altex) but they offered me a voucher with the difference value (~90€).
wow !
Media Galaxy calca incet pe urmele …
Media Galaxy calca incet pe urmele cel.ro si devine usor unul dintre cele mai proaste magazine de pe capul romanilor. Din ultima mea experienta cu ei am ramas cu un gust amar. Eu am dat o comanda... ei au facut 2 livrari. Si dupa ce ca mi-au luat bani pe livrare (suntem in 2017 daca nu stiati) mi-au furnizat 2 produse defecte. Chiar dati faliment daca le testati? Tot ce pleaca din China este gunoi.... voua nu v-a spus nimeni ca MADE IN CHINA = FARA CALITATE. Acum astept curierul sa vina sa le ridice intru-cat eu nu voi merge cu ele. Nu eu sunt retardatul din ecuatia asta. Incercati pe cat posibil sa evitati Media Galaxy si veti avea o viata un pic mai fericita.
Am comandat un numar de componente …
Am comandat un numar de componente pentru montarea unui computer. Cam cinci le-am trimis inapoi, doua nu mi-au placut, iar la doua m-am razgandit si am luat ceva mai bun. O componenta am comandat-o eu gresit. Procesul de returnare e foarte eficient. In cateva click-uri ai rezolvat. Nu trebuie platit transportul nici la comanda, nici la returnare. Am luat procesor, cooler de procesor, SSD drive, HDD, optical drive de la mediagalaxy in final. Au fost foarte eficienti. Daca produsul e la ei in stoc, de acolo il voi comanda. Acum computerul e asamblat, merge fantastic.
Un site unde gasesti cele mai bune …
Un site unde gasesti cele mai bune produse la cel mai mic pret. In schimb mai au de lucrat la partea de livrare. Nu inteleg de ce nu-si iau mai multe firme de curierat. In mare parte e unul dintre cele mai bune site-uri de electronice.
Shipping could be faster. No problems regarding quality.
They have the habbit of delaying the shipping from 1 to 3 days, apart from that I am content with their services.
acceptabil
nu exceleaza la toate capitolele dar este o alternativa buna cateodata
Execrabil
Am rezervat pe net un aspirator Dyson DC37 pentru Media Galaxy Feeria (Altex si Media Galaxy sunt acelasi lant de magazine). M-au sunat a doua zi sa vin sa-l ridic. L-am ridicat, am platit si cand am ajuns la bancul de probe am constatat ca aspiratorul fusese folosit. Mi-am luat banii inapoi si in urmatoarea zi am sunat sa fac o sesizare. Aici am descoperit o nesimtire si o nepasare mai mare decat cea de a vinde la pret de nou produse folosite.
La prima sesizare mi s-a spus ca se intereseaza si ma suna inapoi in 5 minute. Nu m-a mai sunat nimeni inapoi.
La cea de-a doua sesizare am dat peste un domn foarte nesimtit care mi-a spus ca ei vand si produse resigilate si "care e problema? Daca nu doriti resigilat nu cumparati". Ceea ce nu inteleg ei este ca produsele resigilate se vand cu specificatia ca sunt produse resigilate, nu vinzi ca nou sperand ca nu se prinde cumparatorul.
Evitati Altex si Media Galaxy.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.