Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Trodde poenget med klikk og hent var at varen skulle være klar til henting, noe man blir forespeilet når ordrens bekreftelse kommer på mail. Var innom lageret, viste bestillingsnummer og betalte. B... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg bestilte 60 m2 uteflser på nett med levering. Mottar 1/3 av flisene med beskjed om at resten var pakket for tungt for transportøren som selv returnerte flisene. Ved kontakt med kundeservice Megaf... Ver más

Información sobre la empresa

1. Reformas de baño
  2. Proveedor para baños
  3. Tienda de muebles
  4. Tienda de azulejos y baldosas

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

2,0

Todas las opiniones

66 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Jeg hadde klikk og hent

Jeg hadde klikk og hent, og da jeg kom inn ble jeg nr 6 i køen. Det ble fort 4-5 bak meg igjen - uten at det var noen i skranken på over ti minutter etter at jeg kom inn. Utrolig dårlig service. Ingen som brydde seg av de ansatte. Mange på jobb inne i butikken, og de kikket innom der vi stod i kø uten å tenke service og steppe inn. Utrolig at man ikke er opplært til service og kundebehandling. Jeg stod i kø langt over en halvtime. Og mens jeg stod der kom det reklame for klikk og hent på skjermen deres, at det var veldig effektivt for å spare tid når man handler hos Magaflis. Jeg er godt opp i 50-årene, og denne opplevelsen har jeg ikke hatt før hos andre enn Megaflis. Jeg er ferdig med Megaflis. Dette var Megaflis Haukås.

17 de julio de 2026

Klikk og hent

Var innom lageret, viste bestillingsnummer og betalte. Brukte totalt 1 time og 10 min for å hente litt småtteri som skulle være klart for henting.
Klikk og vent kan man fint kalle det når det kommer til megaflis Alnabru

30 de junio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg bestilte 60 m2 uteflser på nett med…

Ved kontakt med kundeservice Megaflis fikk jeg beskjed om at all retur ble kreditert og at resten er opp til meg. ELENDIG!

16 de junio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kjøpte en spikerpistol hos Megaflis for…

Kjøpte en spikerpistol hos Megaflis for ca. 4 måneder siden. Verktøyet har vært svært lite brukt, men sluttet likevel å fungere. Jeg leverte inn produktet på reklamasjon og måtte vente i over én måned uten å få noe svar.

Etter at jeg selv purret opp saken, fikk jeg beskjed om at jeg enten måtte betale for reparasjon eller kassere verktøyet. Dette opplever jeg som svært skuffende, spesielt når produktet er så lite brukt og fortsatt burde omfattes av reklamasjonsretten.

Jeg er veldig misfornøyd med håndteringen av saken og servicen jeg har fått. Basert på min erfaring kan jeg dessverre ikke anbefale å kjøpe verktøy hos Megaflis. Forventningene til kundeservice og garantioppfølging ble ikke innfridd.

17 de junio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kjøpte en vifte fra dem på tilbud

Kjøpte en vifte fra dem på tilbud, tok lang tid før de sente den. Boksen var teipet med megaflis teip overalt fordi den var skadet, så megaflis visste den hadde fått seg en smell. Vifteburet var så skadet at vi måtte bøye ting på plass for å få det til og passe.

11 de junio de 2026

ER DETTE INNAFOR?! LES DENNE

Pusset opp badet i oktober 2022, og som mange nordmenn flest reiste vi frem og tilbake en del turer til megaflis. Endte opp med en dusjvegg på salg, som vi betalte omlag ca 2000-3000kr for. 80x190 i klart glass, som med festene som fulgte med skrudde og fuget dem opp på veggen, (ved hjelp av rørfirma).

25.05.2026, så kommer kona ut av dusjen, og begynner og føne håret, da hele glassveggen plutselig eksploderer, hun står 30cm unna, eksplosjonen hørtes i hele huset, og glass over alt. Lagde tydelige skrap i vegger, tak, og tilogmed flisene på gulv .+ mosaikk inne i dusj sonen. Kona har nå fått lege time for og sjekke bla hørsel.

Og her kommer forbannelsen! Jeg sender en tilsynelatende høflig e-post, etterfulgt av 5 telefonsamtaler til megaflis i Sørlandsparken uten hell., jeg spør om dette er vanlig kost og om det finnes noe form for reklamasjon / erstatning mulighet. Men nå, 14 dager etter, verken svar på mail, ikke blitt ringt opp, ikke fått ei tekst melding hvor det kanskje kunne vært innafor og hørt om dette resulterte i personskade? Mulig at dette står litt nært, men ville alikavel la dere få avgjøre det selv! Jeg har i hvert fall begynt og sjekke produkter og priser andre steder🥳

25 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Leverte inn et Bosch-batteri til…

Leverte inn et Bosch-batteri til reklamasjon i november 2025. Etter flere måneder med manglende oppfølging, gjentatte purringer og flere besøk i butikken, viste det seg at Megaflis hadde mistet batteriet jeg leverte inn og sendt inn et annet batteri til Bosch. Likevel ønsket de ikke å ta ansvar eller finne en løsning. Dette er den svakeste reklamasjonshåndteringen jeg har opplevd som kunde. Svært skuffende.

5 de junio de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

lang leveringstid ut fra Megaflis

Ekstremt lang leveringstid ut fra Megaflis. ordren ble oppdatert til "plukkes" og ble stående slik i nærmere en uke før den kom videre. opplysninger om lagerstatus på nettbutikk bør ikke stoles på, får ikke beskjed om at varer må bestilles inn til dem.

13 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Følger ikke opp kunder som kontakter dem

Er man obs får man varene man betaler for. Det som trekker kraftig ned er Megaflis' evne/ønske/vilje til å følge opp kundene sine. Jeg kjøpte en vare, den var skadet når jeg pakket den opp. Slikt kan skje. Jeg kontakte dem - med all nødvendig dokumentasjon - fikk kvittering på at henvendelsen var mottatt. De neste tre ukene brukte jeg på å trygle, be, true og argumentere for at jeg kunne tenkt meg et svar. Jeg kontaktet også "hovedkontoret" parallelt. Ingen svarte. Ringte til slutt en kundebehandler, som bekreftet at mailene var mottatt, men ikke besvart (vi snakker da 3 uker). Rett etter ble jeg fulgt opp, fikk "hjelp" og ble bedt om å si fra når jeg kom og hentet erstatningen. SÅ ble det stille igjen. Og her sitter jeg igjen og håper at Megaflis velger å følge meg opp.. (igjen; jeg har fått bekreftet at de har mottatt saken og ikke har sendt svar, så her er det ikke spamfilter/søppelboksen som spiller oss et puss). Varene er stort sett greie, men er det en minimal sjanse for at du trenger hjelp i ettertid bør du holde deg unna Megaflis.

6 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Betalte for vare de ikke hadde på lager

Betalte for gressklipper i butikken på Alnabru. Kjørte til lageret for å hente for betalt vare. Etter 30 min venting fikk jeg beskjed om at de ikke hadde varen (!) Før meg i køen fikk en kar beskjed om det samme. Han hadde betalt og skulle hente et badekar.

Utrolig useriøst å kaste bort folks tid på denne måten. Dette er ikke greit. Hadde leid bil for å hente varen. Måtte bruke enda mer tid på å få pengene tilbake. Her handler jeg aldri mer igjen.

28 de abril de 2026

Denne bedriften driver svindel

Denne bedriften driver med svindel. De selger produkter som ikke fungerer. Når du går for å bytte pruduktet, tar dei det ikke inn igjen. Svært dårlig og uhyggelig kundeservice. I motsetning til mange av deres konkurenter, tilbyr ikke denne bedriften retur av ubrukte produkter, selv når de er defekte. Personell hjemmer seg bak lovverket om at de ikke er pliktig til å oppheve kjøpet.

18 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte klikk og hent på Kløfta fordi…

Bestilte klikk og hent på Kløfta fordi det bare var 1 kjøkkenkran igjen i krom, greit å vite når du må kjøre 9 mil en vei for hente. Da jeg kom for å hente er krana lagt av med feil farge, og det var tomt for krom som jeg skulle ha 😡 Ingen beklagelse, han sa bare at jeg kunne gå og se om jeg fant en annen kran, nei takk da går jeg heller en annen plass 😡

18 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Styr unna handel på nettbutikk om du…

Styr unna handel på nettbutikk om du trenger varene dine fort. Selv om det viser lagerstatus så tar det lang tid. Tydelige problemer på lageret. Måtte ringe å få dem til å pakke varene.

17 de abril de 2026

Lang ventetid

Bestilte baderomsmøbler 15. mars. Fikk melding om at noen av varene var forsinket, og at de er forventet å komme inn på lager 26. mars. Nå er dette oppdatert til 14. mai. Det er 2 måneder det. Blir spennende å se om de faktisk kommer da.

Som andre skriver, bør du bestille varene 3-6 måneder før du har behov for de hvis du bestiller fra Megaflis.

15 de marzo de 2026

Meningsløst klikk

Meningsløst klikk og hent system når orden ikke klargjøres før du har kommet fysisk i butikk. Ringsaker

13 de abril de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Gjelder Megaflis på Kløfta

Gjelder Megaflis på Kløfta.
Mye bra utstyr, til greie priser, men butikken taper seg med et personale uten kompetanse på service, og fagkunnskap. Her bør du sjøl vite eksakt hva du skal ha, ellers ender du opp med å kjøpe feil. Skal de bestille noe, glemmer de å gi beskjed om at varen er kommet. Den ene vet ikke hva den andre gjør. Både i butikken og på lager utleveringen har jeg truffet folk som ikke er veldig hyggelige. Og det er irriterende at til og med forbruks varer er utsolgt. Til å ha fått en så stor og fin butikk, må dere se på folka som jobber der, de må ha noe kunnskap om det dere selger og det minste man kan forlange er vel litt service og hjelpsomhet.

3 de abril de 2026

No possibility of refund

They adviced me to buy an item. I wasn’t sure it was what I needed so I told them I could try it and bring it back if it doesn’t work. It wasn’t the item I needed but they refused to take it back because the packaging was open. However the only way to see if it was the right item for me to use was to open the packaging. Super bad customer service. Avoid going there!!

27 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi har kjøpt en toalett sette i januar…

Vi har kjøpt en toalett sette i januar og den knekt men han vil ikke ta mot som en reklamasjon,avdelingssjef var veldig frekk,jeg driver en byggefirma og Vi handler nesten 10 år fra MegaFlis men aldri Fikk hjelp fra de

17 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Megaflis Fredrikstad får 10/10

Vi har renovert badet og har handlet mesteparten til dette prosjektet hos Megaflis Fredrikstad. De som jobber der er helt fantastiske. Alle er hjelpsomme og imøtekommende. De yter service langt utover det som er vanlig. De har mye kunnskap og erfaring som de deler med deg, om du spør. Jeg er strålende fornøyd med alt jeg har handlet der. Jeg kommer til å handle der til framtidige prosjekter.

17 de febrero de 2026

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.