Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg hadde klikk og hent, og da jeg kom inn ble jeg nr 6 i køen. Det ble fort 4-5 bak meg igjen - uten at det var noen i skranken på over ti minutter etter at jeg kom inn. Utrolig dårlig service. Ingen... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Trodde poenget med klikk og hent var at varen skulle være klar til henting, noe man blir forespeilet når ordrens bekreftelse kommer på mail. Var innom lageret, viste bestillingsnummer og betalte. B... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har renovert badet og har handlet mesteparten til dette prosjektet hos Megaflis Fredrikstad. De som jobber der er helt fantastiske. Alle er hjelpsomme og imøtekommende. De yter service langt utover... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg bestilte 60 m2 uteflser på nett med levering. Mottar 1/3 av flisene med beskjed om at resten var pakket for tungt for transportøren som selv returnerte flisene. Ved kontakt med kundeservice Megaf... Ver más

Información sobre la empresa

1. Reformas de baño
  2. Proveedor para baños
  3. Tienda de muebles
  4. Tienda de azulejos y baldosas

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

2,0

Todas las opiniones

66 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mitsubishi Kaiteki Varmepumpe 6600 har…

Mitsubishi Kaiteki Varmepumpe 6600 har kjøpt i butikken som varmer bare til +3 invendig med temperaturen ute på -11. Og varmepumpe slutter å fungere på tilstrekkelig måte når ute temperaturen er på -2 grader da varmer det bare til+9. Ansatte i butikken snakket spydig tilbake, fikk ingen hjelp selv om pumpen ble kjøpt 1 år siden. Henvendte skriftlig til butikken mange ganger til ingen respons. Pumpen måte bare kastes.desember

21 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Godtar ikke reklamasjoner tross grunnlag. Useriøs butikk

Kjøpte en Panasonic varmepumpe av Megaflis Skien. Denne har en feil som medfører skrikende lyd om dagen og natten.

Opplevde at oppfølgingen i reklamasjonssaken var krevende. Saken ble flere ganger sendt mellom butikk, leverandør og servicefirma uten at historikken fulgte med, og reklamasjonen ble til slutt avslått med henvisning til mulig installasjon uten at dette ble konkret dokumentert.

Som kunde forventer man en mer helhetlig håndtering når et produkt ikke fungerer over tid. Saken er derfor sendt videre til Forbrukertilsynet for vurdering.

Anbefaler ikke handel her

17 de febrero de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Stort sett veldig nøgd

Stort sett veldig nøgd, men saknar ei automatisert løysing for prisreduksjon som feks temu har. Har ved fleire høve handla varer som dagen etter har blitt satt ned i pris, ein må følge med om ein ikkje skal bli lurt som kunde. Her har Megaflis mykje å gå på. Denne differansen burde automatisk bli refundert kunden basert på ordre og evt prisreduksjon innen neste 30 dager.

14 de enero de 2026

"Ordren plukkes".........

Ved bestilling på nett så brukes det tullete lang tid på å plukke og sende varer.
Opplevd dette tidligere også, inntrykk av at dem ikke har på nettlager, bare bullshitter deg til å kjøpe. Man forventer jo at ting blir plukke og sendt i løpet av 2-3 dager fra en seriøs aktør

23 de enero de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Billig, men varierende kundeservice

Billig, men svært varierende kundeservice. Har opplevd å vente 6 mnd på deler til garderobeskap. Hver gang jeg møtte opp i butikk på Slependen skulle varen være på lageret, men de fant den ikke. Først etter 3 besøk og timer i venting "fant" de varen.
Bruker også Postnord på levering fra nettbutikk som kanskje er Norges kjipeste transportselskap

22 de enero de 2026

elendig butikk

elendig butikk. gir feil produktveiledning -informasjon, tar ikke ansvar, lyver seg unna. umoralsk og ikke til å stole på . skuffende oppførsel. styr unna!

20 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Megaflis er en butikk som selger varer…

Megaflis er en butikk som selger varer de ikke har. Ja, du leste riktig. De selger varer de ikke har! Jeg har nå hatt tre opplevelser av "selger varer de ikke har" Den første var for noen år siden- flisene vi bestilte og kjøpte i butikk var ikke på lager når vi kom for å hente de. Forklaringen var rot i lagerbeholdning. Vel, det kan skje. Den andre gangen var for litt over ett år siden. Bestilte laminat og flis på nett og betalte. Når jeg skulle hente så fikk jeg beskjed igjen at det var feil. Denne gangen var irriterende. Nå nylig under bestilte og betalte jeg for 12 sekker ved. Ved ankomst til lageret så kommer IGJEN den samme forklaringen "sorry feil i lagerbeholdning" Dette går ikke! De kan ikke ta imot betaling for varer som de ikke har.

21 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Først måtte jeg purre på for sein…

Først måtte jeg purre på for sein utsending fra megaflis lager pga dere driver å flytter lager plass. Men ikke nok med det jeg forstår ikke hvorfor dere bruker postnord som transportfirma. Mer ubrukelig transport firma skal du lete lenge etter. Det er min 2 gang jeg handler i nettbutikker som bruker postnord. Hver gang er det bare tull med levering. Skriver melding om at vare skal komme dagen etterpå mellom 8.00 og 16.00. Nå er dagen gått og ingen vare levert eller beskjed fra de om hva som skjer. Og på nett kan folk lett lese at jeg ikke er alene om denne erfaringen.

5 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kjøpte alt innbo til bad

Kjøpte alt innbo til bad. Bra service 1ste dagen. Måtte komme tilbake for å hente servantkraner som skulle komme inn uka etter. Drar opp for å hente de, og det viser seg de har solgt de også, så da var det tomt igjen. Kjøpte de på tilbud 1050. Org.pris 1499. Spurte da om vi kunne plukke ut noen andre til 1499, men det var ikke aktuelt. Da måtte vi betale mellomlegget. Her har maxbo gjort en feil og vi må betale for feilen. Skuffende. Kommer ikke til å bruke megaflis kløfta igjen

1 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tror de har tatt seg vann over hodet

Tror de har tatt seg vann over hodet. Man bestiller varer. Noe kommer uten beskjed om hva som står på venting. Av veggplatene som kom, var halvparten ødelagt pga dårlig pakking. Noen varer ble levert feil. Og de kan ikke telle: skulle ha 12 av noe. Sto at jeg hadde fått 12, men fikk 8. De har ikke oversikt over hva man har bestilt, hva man har fått og hva man venter på. Og når man ka få det man mangler. Så her trengs opprydding

10 de noviembre de 2025

Ikke svar

10/10-25. Har sendt en forespørsel vedrørende tilbakekalling av blandebatteriet, har pr 11/11-25 ikke fått svsr.
Kun en e-post med saksnr. Ikke mulig å nå gjennom på telefon, heller ikke noe mulighet for tilbake ring.

10 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mange av produktene som selges der er…

Mange av produktene som selges der er kjøpt fra ett ikke registrert firma i kina som kallest 1056. Også ved interne dokumenter fra megaflis funnet på nett så blir den fabrikken oppgitt .Søker en etter fabrikken så kommer det ingenting frem på nett. Celeste er ett av produktene som da vistnok skal komme fra denne fabrikken, navnet Celeste er noe megaflis har satt på produktene og ikke fabrikken hvor dem er kjøpt på. Mye dårlige produkter med dyre dusjkabinett med manglende deler og baderomsinnredninger med feil på. Megaflis kan ikke gi kompensasjon for ødlagte varer og en får da heller ettersendt deler som en selv må ordne selvom produktene er kjøpt som IKKE flatpakket nettopp pga av at en ikke vil montere dem sammen selv. Megaflis burde blitt mere gransket på ang hvor produktene kommer ifra og om di er testet nok for kvikksølv og annet farligt materiale .

6 de junio de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.