Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg hadde klikk og hent, og da jeg kom inn ble jeg nr 6 i køen. Det ble fort 4-5 bak meg igjen - uten at det var noen i skranken på over ti minutter etter at jeg kom inn. Utrolig dårlig service. Ingen... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Trodde poenget med klikk og hent var at varen skulle være klar til henting, noe man blir forespeilet når ordrens bekreftelse kommer på mail. Var innom lageret, viste bestillingsnummer og betalte. B... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har renovert badet og har handlet mesteparten til dette prosjektet hos Megaflis Fredrikstad. De som jobber der er helt fantastiske. Alle er hjelpsomme og imøtekommende. De yter service langt utover... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg bestilte 60 m2 uteflser på nett med levering. Mottar 1/3 av flisene med beskjed om at resten var pakket for tungt for transportøren som selv returnerte flisene. Ved kontakt med kundeservice Megaf... Ver más

Información sobre la empresa

1. Reformas de baño
  2. Proveedor para baños
  3. Tienda de muebles
  4. Tienda de azulejos y baldosas

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

2,0

Todas las opiniones

66 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ikke forvent å få det som bestilles

Bestilte varer blir ikke sendt, nesten umulig å få kontakt med kundeservice. Når jeg endelig fikk tak på noen der var grunnen lager flytting, som er den samme unnskyldning som ble brukt til kunder i juni. Styr unna med mindre du liker å bli holdt for narr.

3 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Utrolig dårlig service og kjempe lange…

Utrolig dårlig service og kjempe lange leveringstider. Ingen informasjon om når varene kan forventes levert. Har ventet på varer i 6 uker, og fortsatt ikke fått varene. De har ligget til plukk siden 1 oktober, så det må være noe forferdelig galt med de som skal plukke varene. Frister ikke å handle hos de mer.

24 de octubre de 2025

Feil i beholdningssystemet

Som vanlig feil i beholdningssystemet! Ikke første gang, og heller ikke siste da de ansatte mener dette har pågått i 6 måneder uten at noe gjøres for å utbedre feil i beholdning. Går faktisk ikke ann å handle her da de er så upålitelige. Elendig kundeservice. Feil på feil på feil! ALDRI MER! HOLD DERE UNNA! (Megaflis Ålesund)

22 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vare var ødelagt og Megaflis svarer ikke

Etter flere uker mottok jeg varene jeg hadde bestilt, men en av dem var flatklemt og ødelagt. Jeg sendte e-post til kundeservice så fort jeg mottok den ødelagte varen. Etter 20 dager og flere purringer har jeg fortsatt ikke fått noe svar fra Megaflis.

20 de octubre de 2025

Gustavsberg toalett

Kjøpte et toalett, gustavsberg. Åpnet toalettet og i S svingen (altså under toalettet) var det reparert. Altså sementert eller pakket. Rørlegger som jeg hadde kunne bekrefte at det er ikke sånn det skal være. Leverte det tilbake på megaflis kløfta som reklamasjon. Tok flere dager å få svar. Måtte i mellomtiden få nytt toalett. Blir ringt tilbake der de ikke finner noe galt og kan ikke ta toalettet i retur. Ekstremt dårlig service og kundebehandling.

14 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lavere pris enn alle andre

Mye billigere enn konkurrentene. Kjøpte flere ting og fikk leveringstid. Da det nærmet seg og jeg tok kontakt med butikken var det dessverre forsinkelser. De var veldig behjelpelige med å finne andre alternativer og løsninger

9 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Etter flere ukers ventetid – ingen kontakt og skadet vare

Etter flere ukers ventetid ble varene endelig levert, men i hele denne perioden fikk jeg ingen informasjon om status på bestillingen.
Jeg sendte purringer og spørsmål, men fikk aldri noe svar. Kundeservicen er nærmest ikke-eksisterende – ingen reaksjon og ingen interesse for kunden.
Da varene til slutt kom, var de skadet, og jeg sendte inn en reklamasjon. Nå har det gått flere dager, og jeg har fortsatt ikke fått noe svar.
For en så stor bedrift er dette helt uakseptabelt. Manglende kommunikasjon, null profesjonalitet og svært dårlig kundeservice.
Jeg anbefaler på det sterkeste å unngå Megaflis.

6 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Advarsel om nettbutikk. Kjøpe et annet sted

Jeg bestilte varer på nettet 15 September. Varene var på lager sto det på nettsiden. Jeg fikk sendt ordrebekreftelse, ellers ingenting. I dag 7 Oktober ringer jeg. Det skulle liksom ha vært noe galt med varebeholdningen slik at nettstedet viste at varen var på lager. Nå var den kanskje innkommet med mange andre varer den 1 Oktober og jeg får dem kanskje i løpet av 14 dager.

15 de agosto de 2025

Arrogant kundebehandling

Skal pusse opp to bad og spør om hjelp til å se på fliser og innredning. Får beskjed fra hun som er ansvarlig at hun er opptatt men skal gå og finne en kollega. Vi venter lenge, og når hun omsider dukket opp er det åpenbart at hun har glemt oss. Minner henne på at vi venter, men hun svarer freidig tilbake at hun har flere som venter før oss. Vi får bare vente. Er dette MegaFlis sin måte å håndtere kunder på? Som skal investere opp mot 100 000kr på fliser og innredning? Da vil jeg bare minne på at veien til Flisekompaniet og andre er veldig kort, og at jeg aldri vil anbefale MegaFlis etter dette.

27 de septiembre de 2025

Regn med 2-3 måneders leveringstid

Sikkert helt greit om du kan vente 2-3 måneder før levering. Eller mer. Bestilte varer tidlig juli, estimert levering sent august. Sent august kom, ny estimert levering ble da sent september. Kunne da ikke vente lengre, måtte kansellere ordren og kjøpe ett annet sted.
Ny ordre på andre varer lagt inn sent august, nå en måned senere er fortsatt ikke oversendt lageret, står fortsatt med status "registrert".
Megaflis sier de flytter sitt hovedlager, hvor mange måneder skal flyttingen pågå?
De har gode priser på mye, men igjen, kan du ikke handle direkte fra butikk så styr unna.

27 de septiembre de 2025

Multikutter på reklamasjon

Har levert Dewalt multikutter på reklamasjon for ca 1,5mnd siden mottok megaflis mutlikutteren så skulle det da 1-2 uker å få multikutteren har den ikke enda.
Har sendt flere mail og ringt flere ganger. Dem tar ikke tlf og svarer ikke på mail

22 de septiembre de 2025

Elendig kundeservice

Bestilte røykvarslere 16.08.25. Ringte Megaflis etter 14 dager og fikk beskjed om at varene sto på plukk-lista. Tror medarbeideren som skulle plukke i varene har falt om, for de varene har jeg ikke sett noe til enda, nå 5 uker siden bestilling. Forsøkt å ringe enda en gang, umulig å få tak i dem. Har også sendt mail om at jeg vil kansellere ordren, men ikke fått svar.

21 de septiembre de 2025

Elendig kundeservice i nettbutikken

Bestilte varer 18.06.25 i nettbutikken. Har den18.09.25 enda ikke fått varene, og de har heller ikke kunnet gi noen dato for når det blir levert. Dette har naturlig nok forsinket oppussingen, og jeg må nå begynne på ny runde med anskaffelse av håndverkere. Jeg kansellerer derfor kjøpet hos Megaflis i dag (varer for ca 10000 kr), og går heller til Obs Bygg for å handle inn det jeg trenger der. Jeg opplever at de er mye flinkere i fysisk butikk enn netthandel, men siden jeg skulle ha mye den fysiske butikken ikke hadde på lager anbefalte de at jeg handlet i nettbutikken. Det viste seg å bli en stor feil.

18 de junio de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.